Opublikowano 2 lipca 20186 l W dniu 29.06.2018 o 18:40, tukan napisał: a wy kur/wa co? dalej obesrana vik to r iaaaa czy inne heka(pipi)? Nawet mi was nie żal. kurła, dobry ten nowy gorgoroth
Opublikowano 26 lipca 20186 l ale to jest przech.uj album, już zapomniałem że wyszły te dwa gów.na od smrodusa to jest moja pierwsza styczność z Immortal, może i trochę monotonne ale kozak gurwa mitsubiszi 130 kucy
Opublikowano 28 lipca 20186 l Nie wiedziałem, że do ostatniego albumu wyszło wideo. Uwielbiam tą kapelę, całą otoczkę, szatana nadchodzącego z odchłani kosmosu.
Opublikowano 28 lipca 20186 l Godzinę temu, Siara_iwj napisał: szatana nadchodzącego z odchłani kosmosu to bardziej
Opublikowano 30 lipca 20186 l O Jezuuuusie, bass i perkusja. Wokal to Troy Sanders? Miły dla ucha tembr.
Opublikowano 30 lipca 20186 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wokal to Troy Sanders? Nie to Brent
Opublikowano 30 lipca 20186 l Mnie w tym roku wyjebały 2 nowo poznane kapele a mianowicie: oraz Dałem po przykładowym albumie, ale generalnie wszystko mają na poziomie. Słucham od paru miechów jak pojebion. Od razu ostrzegam, że anty-core'owcy nie mają tutaj czego szukać.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Mnie ostatnio rozjebał ten koleś. Szczególnie od mniej więcej drugiej minuty z małym haczykiem. Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l https://spectralwound.bandcamp.com/album/infernal-decadence https://wolvennest.bandcamp.com/ dwie wy(pipi)ane płytki dla fanów nieszablonowego bm (volvennest mocno inspirowany norweskim bmem ale też sporo krautu czy innej psychodelii), spectral wound w ch,uj dobrze brzmiący, melodyjny trochę w stylu mgły przechodzacy w blackgaze, totalnie moje brzmienia https://tropicalfstorm.bandcamp.com/album/a-laughing-death-in-meatspace art punk, blues punk - cokolwiek, ale ten australijski band robi to dobrze, gdzieniegdzie pobrzmiewają echa birthday party bandu, trochę Nicka Cave'a generalnie spoko sprawa
Opublikowano 18 września 20186 l raz na jakiś czas wracam do tego albumu, ale to Solitude jest tutaj złotem
Opublikowano 24 września 20186 l ps. nowy Deicide = trochę beka, wróciłem sobie do pierwszych trzech Edytowane 24 września 20186 l przez TheAceOfSpades
Opublikowano 25 września 20186 l Nowy Cultes Des Ghoules już w krajowej sprzedaży, jak i torrentach i yt i (pipi)any kult z Trondheim - Manii
Opublikowano 27 września 20186 l wypier.dala mnie za każdym jednym razem gdy do tego wracam no. 1 jeśli miałbym wskazać ten jeden jedyny utwór Mgły który lubię najbardziej
Opublikowano 28 września 20186 l Wyje.buje mnie z kapci za kazdym razem. Edytowane 28 września 20186 l przez Hela
Opublikowano 28 września 20186 l Na haloween wydają na winylu, razem z drugim biciem debiutu Jak dla mnie zdecydowana czołówka ubiegłego roku.