Goldi69-PL- 0 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Street Fighter: 1.Scubs (czy jakos tak, ogolnie typ w Tekkena3 ponoc kiedys byl dobry) 2.Lethal 3.Uzny 4.Velios Final wygral 5:0 (3:0, 3:0, 3:1, 3:0, 3:1) gra kilkoma postaciami (najwiecej Blanka, ale tez Kena, Guila i Ryu bral) mi sie SF bardzo spodobal i jak tylko dorwe go w dobrej cenie to lykne Gratsy dla 1. miejsca, Lethal wyraznie ponad wszystkimi graczami na turnieju, Andre dobry i nic wiecej see u next time Fota ktora robilem po turnieju, prosilem Filipa zeby sie usmiechnal, ale cos nie chcial, naszczescie 5sek w Photoshopie i sytuacja odwrocona o 180stopni http://tnij.org/fil4 po najechaniu na fote kursorem prosze chwile odczekac Edytowane 1 Marca 2009 przez Goldi69-PL- Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Zacznę od smutnej wiadomości, że Last Hope w formie dotychczasowej przestaje istnieć, a to dlatego, że Miniu rezygnuje z gry w halo 3. Dzięki dla niego za gry i wspólne turnieje, dobry z niego timejt. Ja, Kerlo i Juan kontynuujemy granie, co do składów i tego czy LH będzie wciąż LH nie jesteśmy jeszcze pewni. Co do turnieju: Dzięki dla mojego teamu - daliśmy z siebie ile tego dnia mogliśmy Congratzy dla zwycięzców, GGs ! @ Bobek: zagraliśmy z Europą i Europa nie jest wcale taka straszna. Tak, ja wiem, to nie była czołówka a i tak nas "zrejpiła", czuję się "pouczony", Ty już wiesz do czego piję. Tak, to jest ironia Poczekamy, pogramy, zobaczymy @ FiL4: powiem Ci Filipie, że zostałem zaskoczony przez Twoje zachowanie, nie do końca pozytywnie. Dużo gadanie, big words, a "co i jak" większość obecnych widziała i słyszała. GGs, myśl tylko co mówisz @ Andre & Lethal: was really nice to meet you and lan with you guys Hope to see you in Łódź Dzięki dla organizatorów, faki dla tych którym się "nie chciało" jechać. Zabijacie tą scenę. Edytowane 1 Marca 2009 przez Bieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bylo kewl, szkoda ze drugiego setupu nie udalo sie uruchomic Kubek benq sie przydal, juz pilem z niego herbate. @Bieniu: Popraw odnosnik do fila, pamietaj, ze to FiL4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no fajnie no, dziekuje wszystkim ludziom, a w szczegolnosci ekipie z ktora mialem zaszczyt rezydowac podczas wchlaniania cieczy swoistych. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ponawiam prośbę o zdjęcia - to BARDZO ważne! Zależy mi szczególnie na te z logami sponsorów... Juan - nie miałeś swojego aparaciku?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wielkie gratz dla wszystkich (zwlaszcza tych co sie zjawili - ), a zwlaszcza dla top3! Dawac mecze do sciagania! Lethal i Andre wlasnie polecieli sobie do domu, mowili ze byli zadowoleni i im sie bardzo podobalo wiec thumbs up dla Bartha oraz ekipy . A i dziekowali za wspolne gry i prosili by przekazac paru zainteresowanym 'co do zwrotu kosztow', ze papierosy ktore kupili na resell w pelni zwrocily im koszta, i ze bardzo chetnie wpadna na Lodz jesli czasowo wyrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dobra to i ja cos napisze : Jak zwykle podziekowania dla organizatorow, wszystko bylo git , szkoda tylko ze nie udalo sie uruchomic 2giego setupu. No i niewiem na co poszlo wpisowe, myslalem ze dzieki temu rzeczywiscie nagordy zbliza sie do sceny pc . Pozatym jestem bardzo zadowolonyi jeszcze raz big THX i Respect. Po drugie podziekowania dla mojego timu , mialo wyjsc inaczej , ale uwazam ze wstydu nie narobilsmy. Co poniektorzy z zwycieskiej druzyny byli na tyle bezczelni ze zakladali sie ze nie wygramy zadnego meczu, ale chyba ten " ktos " mocno sie rozczarowal i niech sie cieszy ze koledzy przyjechali. W zwiazku z tym ze miniu zakonczyl gre w halo i na dzien dzisiejszy nie wiemy kim go zastapic, odchodze z LH ( wtajemniczeni wiedza o co chodzi i mam nadzieje ze wyjdzie to na dobre) Po trzecie: szkoda ze tak malo osob sie zjawilo T4 np , PVT mile mnie zaskoczylo , szczegolnie 1wszym meczem gg guys Do zobaczenia na xbl i mam nadzieje ze w Lodzi PS. Tronic tym razem nie mialem aparatu, ale trzepalo sporo osob fotki wiec musisz Bartha pocisnac od niego tez ktos robil. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Uprasza sie o zalatwienie relacji TV z turnieju chcial bym zobaczyc czy kamera mnie pogrubia Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak z ciekawości wpisałem i jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Za duzo malych dzieciakow pokazano przy Halo3 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 wstawki z killzone niszcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 lepiej to niż Pawła z komandosem Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.psxextreme.info/Filmy-i-Zdjecia...lo3-t71237.html Temat zostal uaktualniony, jesli moglbym prosic o wrzucanie rowniez tam linkow do fotek, filmikow itp. byloby milo Posty po update beda w tamtym temacie wywalane by bylo czysto oraz przejrzyscie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 To ja chyba bylem na innym turnieju O_O http://www.tvodra.pl/?p=1772 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 WTF :crazy: :lol3: Wytnij tego linka żeby nikt tego nie czytal Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 LOL, kto to pisal? Polska jazyk trudna. No i pare bledow rzeczowych . Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) m00000000l "chłopcy", "członkom" ermmm ^KuKi RaPeS kto zrozumie ma włoskiego Camela na nast. turnieju ha Edytowane 3 Marca 2009 przez FiL4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Filip sie poplakal ze wzruszenia! Touchy! Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Pokonali uważaną za faworytów drużynę Rapid. Oficjalnie ogłaszam, że my nie mamy z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 "Musze przyznac ze chlopaki z “onlajna yeah” zaszaleli i niezle namieszali w szykach teamu sponsorowanego przez rapidshare. Jesli mialbym sie zakladac to postawilbym wlasnie na nich, a to ze wzgledu na transfer ktory zasilil ich polska druzyne w graczy z ukrainy i obrzezy buenos aires w argentynie. Chlopaki pokazali na co ich stac i wygrali turniej bez znaczacych strat w hillu i pilce. Gratulacje." Padlem ze smiechu XD Ogolnie relacja ze(pipi)ista najlepsza rzecz jaka widzialem od tygodnia .... kto to pisal ? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Przepraszam za popsucie artykułu na tvodra.pl xD oto oryginał: Zielonogórski turniej Halo 3 (gra komputerowa; typowa „strzelanka:”) jest częścią ogólnopolskiej ligi miłośników tej gry. Na rozgrywane w Winnym Grodzie po raz pierwszy zawody zgłosiło się 8 drużyn, czyli 32 osoby. Pierwsze miejsce zdobyli chłopcy z On–layne (on-lajn). Pokonali uważaną za faworytów drużynę Rapid. Nie zepsuło to jednak humoru jej członkom, którzy twierdzą, że warto było wziąć udział w rozgrywkach. Przede wszystkim dlatego, że kochają tę grę i mogli spotkać się ze znajomymi z sieci. Średnia wieku uczestników turnieju to 20 lat. Dużo starszej konkurencji nie przestraszyło się czterech 9 letnich kolegów z boiska, którzy dzielnie walczyli do końca. Dla nich turniej to nowe doświadczenie, a najważniejsza jest gra zespołowa. Kolejny turniej Halo 3 odbędzie się w kwietniu w Łodzi. Do Zielonej Góry miłośnicy gry zawitają ponownie we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 "Musze przyznac ze chlopaki z “onlajna yeah” zaszaleli i niezle namieszali w szykach teamu sponsorowanego przez rapidshare. Jesli mialbym sie zakladac to postawilbym wlasnie na nich, a to ze wzgledu na transfer ktory zasilil ich polska druzyne w graczy z ukrainy i obrzezy buenos aires w argentynie. Chlopaki pokazali na co ich stac i wygrali turniej bez znaczacych strat w hillu i pilce. Gratulacje." Padlem ze smiechu XD Ogolnie relacja ze(pipi)ista najlepsza rzecz jaka widzialem od tygodnia .... kto to pisal ? XD :shifty: Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 :shifty: Tak tez podejrzewalem Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Halo rodzyn stulecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi