Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Rising 2

Featured Replies

Opublikowano

Jestem już w overtime mode - walka z bossem to totalny hardkor. Pomoże ktoś w coopie ? Sam nie wiem czy dam rade ( a mam 28 lvl ).

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 33,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja dziś kupilem wracajac z rpacy, ale po dotarciu do domu musialem odrazu wyjsc i dopiero teraz wrocilem i odpalam dzieki ze mi przypomniales, znowu popelnilem bład i przed opaleniem kosnoli chciale

• Jak będzie wyglądać mapka Fortune City? A no taak :         http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/01/plot-out-your-stay-in-fortune-city.aspx   No no całkiem nieźle. Będzie co robić z

• Oficjalna data premiery Dead Rising 2 w Europie - 24 wrzesień   http://www.vg247.com/2010/08/11/dead-rising-2-european-release-brought-forward-to-september-24/   No to już niedługo czas rozpocząć

Opublikowano

Musisz opanować uniki, kiedy gość na Ciebie leci. Bez tego będziesz ciągle tracić energię. Gdy gość je.bnie o bandę stoi i czeka na twój ruch. Cios - pewniak: skok i przytrzymanie kwadratu. Chris rzuci się i obunożnym kopniakiem przywali w przeciwnika.

Da się to zrobić bez coopa, lv. masz idealny.

Opublikowano

Wiec nie powiniennem sie wogole klopotac isc dalej po helm z porozem itd? [probowalem to wziac, ale zabijaly mnie te "flary"]

Opublikowano

skoro mowa o dlc to spodziewam sie że ps3 dostanie albo case zero i case west albo jakies inne konkretne dlc

wnioskuje to po tym że jak sie wchodzi do trofeów z dr2 to po kliknieciu na obrazdek dr2 nie pojawiają sie odrazu trofea tylko "pod menu" gdzie znowu trzeba kliknac w dr2 (normalnie takei cos jest gry mamy osobno trofea do podstawki i do dlc, np w rdr tak mam)

Opublikowano

yabollek

poszukaj czerownego klucza francuskiego, (jest niedaleko tej glowy, w kartonach albo obok) no i wtedy dajesz mu sie lapac przy szarzy, qte'ujesz i wklepujesz maske do srodka

haro, polecam ci olac glowny watek i skupic sie jedynie na ratowaniu ludzikow, w koncu i za olanie fabuly jest zakonczenie.

ja na twoim poziomie (tez mialem 15) doszedlem do bossa, ktorego nie dawalem rady przejsc (a to taki boss fabulowy)- dalem sie zabic i zaczynalem od nowa, pozbieralem ludzikow i na koncu mialem juz kolo 35 levela. zaczynasz gre znowu od nowa i wtedy juz jest banal. 2 ostatnie walki (final i overtime) moga byc trudne bez >40 levela.

Opublikowano

Jest ktoś chętny na co-opa?

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...