Skocz do zawartości

Resident Evil 5

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Szukam gracza do co-opa na najwyższym poziomie trudności. Granie w tym tygodniu tylko w późnych godzinach - od północy czasu polskiego +.

Granie dla zabawy, nie zbieram jakoś szczególnie osiągnięć.

Mój GT - szeryf008

Edytowane przez Michallewczuk

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś chętny do coopa na pro? Nie chce mi sie męczyć samemu :> Ew mercenaries w copie bo fun nie gorszy niz w kampani :>

Edytowane przez mozi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za 2 dni bede miał RE 5 i szukam kogoś do przejścia wspólnie kampanii (najlepiej najpierw normal potem hard czy jak tam te poziomy trudnosci się nazywaja )

gametag olomarcin

Opublikowano

Ktoś chętny na co-opa w Mercenaries ?. Kampania też może być. Zainteresowani niech dadzą znać na PW albo od razu piszą na gg.

Edytowane przez phase

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam kogoś z dopakowanymi broniami coby skopać dupe Weskerowi, skończyła mi się amunicja i nie daje rady.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osoby która jeszcze nie grałą w ta grę. Nadrabiam zaległości i chciałbym ukończyc kampanie w co-opie oczywiscie w nocy.

GT: KuklesPL

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak odzyskam grę (jakoś wtorek - środa max) to mogę z chęcią zagrać :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kto chce przejsc co-opa wspolnie niech pisze na gg lub doda mnie do znajomych na xbl i zostawi wiadomosc, kiedy co i jak to sie dogadamy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chętny na coopa? Tag WulfPL

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma trudności z przejściem gry na najwyższym poziomie albo po prostu chce zaliczyć jeszcze raz całą kampanie to jestem chętny. Wszystkie potrzebne dane kontaktowe są w profilu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez chetnie z kims pogram, gram pierwszy raz. Mój GT : FigoPOLAND

• 3 miesiące temu...