Jump to content

Resident Evil 5

ColdWhisper

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Nyu
Posted

Ktoś chętny na coopa na Veteranie? Gdyby co to GT: SilentNyuPL.

Posted (edited)

szukam kogoś do współpracy, sam gry nie mam ochoty przechodzić (jeszcze nawet nie odpakowałem), łącze 10Mb wiec chyba dobre;) Od razu uprzedzam, mam sporo zajec więc różnie to z czasem u mnie bywa:/

GT SkyblueLIVE

Edited by skyblue
Posted

Wszyscy dodani, mój GT: Dawidmwrc

Jestem wieczorami od 20:30, a także weekendy, a wtedy mogę ciorać do bólu, zapraszam chociażby teraz.

• 2 weeks later...
Posted

O, na professionala to moglbym sie pisać z kimś bo nie chce mi się po raz czwarty samemu gry przechodzić:).

Bodzio jak coś to grasz z infinite ammo?

Posted (edited)

Wiesz co powiem ci ze wcześniej przeszedlem gre na normal i skasował mi sie save ;/ teraz przechodze na Veteran i jestem juz przy końcu dokończe to i można grac na professionalu a jeśli chodzi ci o nieskończenie ammo to ustawiam nie skończoność , wyślij zaproszenie to zagramy ;D

Nie ma nikogo chetnego na professional ??;((

Edited by bodzio*
  • 4 weeks later...
Posted

jestem chętny na co-op na pro.

problem tylko, że nie mam odblokowanego tego poziomu oraz nie mam jeszcze żadnej broni z infinite ammo.

mogę zacząć grać od przyszłego tygodnia spokojnie.

niestety partner na co-opa w GOW2 mi się ostatnio wykruszył, także mam czas na RE5.

Posted

Jeżeli jesteś zainteresowany to dziś wieczorem tak kolo 22 bede na XBL i mogę ci odblokować tego pro a i trochę rotten egg'ów moge podrzucić :P a co taki będę.

Pzdr

Posted

Ja odpadam, katowałem ją przez dobre 2 tyg. i trochę mi się przejadła, narazie robię sobie przerwe, mogę tylko pomóc w odblokowaniu pro i ewent. oddać 45 zgniłych jajek :)

Posted (edited)

Szukam kogoś do przejścia gry na profesjonalu, interesuje mnie tylko i wyłącznie osiągnięcie War Hero.

Najlepiej żeby była to osoba z kilkoma broniami z nieograniczoną amunicją (bazooka i magnum).

Granie przeważnie w godzinach 20-24.

Mile widzane osoby w wieku 15+, a jeszcze milej 18+.

GG: 528996, GT macie podane.

Edited by azurekcja