Opublikowano 19 maja 200915 l Witam. Szukam gracza do co-opa na najwyższym poziomie trudności. Granie w tym tygodniu tylko w późnych godzinach - od północy czasu polskiego +. Granie dla zabawy, nie zbieram jakoś szczególnie osiągnięć. Mój GT - szeryf008 Edytowane 19 maja 200915 l przez Michallewczuk
Opublikowano 23 maja 200915 l ktoś chętny do coopa na pro? Nie chce mi sie męczyć samemu :> Ew mercenaries w copie bo fun nie gorszy niz w kampani :> Edytowane 24 maja 200915 l przez mozi
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Za 2 dni bede miał RE 5 i szukam kogoś do przejścia wspólnie kampanii (najlepiej najpierw normal potem hard czy jak tam te poziomy trudnosci się nazywaja ) gametag olomarcin
Opublikowano 3 czerwca 200915 l ja chętnie pogram w coopie. najchętniej na normal lub amateur gdyż gram pierwszy raz. mój GT to orionPL
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Ktoś chętny na co-opa w Mercenaries ?. Kampania też może być. Zainteresowani niech dadzą znać na PW albo od razu piszą na gg. Edytowane 8 czerwca 200915 l przez phase
Opublikowano 8 czerwca 200915 l chetny ktos do przejscai ostatniego chaptera w coopie? teraz jak cos to pisac na gg 2055864 bo samemu mi sie nie chce konczyc
Opublikowano 18 lipca 200915 l Szukam kogoś z dopakowanymi broniami coby skopać dupe Weskerowi, skończyła mi się amunicja i nie daje rady.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Szukam osoby która jeszcze nie grałą w ta grę. Nadrabiam zaległości i chciałbym ukończyc kampanie w co-opie oczywiscie w nocy. GT: KuklesPL
Opublikowano 26 września 200915 l Jak odzyskam grę (jakoś wtorek - środa max) to mogę z chęcią zagrać
Opublikowano 16 października 200915 l kto chce przejsc co-opa wspolnie niech pisze na gg lub doda mnie do znajomych na xbl i zostawi wiadomosc, kiedy co i jak to sie dogadamy
Opublikowano 5 listopada 200915 l Jeżeli ktoś ma trudności z przejściem gry na najwyższym poziomie albo po prostu chce zaliczyć jeszcze raz całą kampanie to jestem chętny. Wszystkie potrzebne dane kontaktowe są w profilu.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Ja tez chetnie z kims pogram, gram pierwszy raz. Mój GT : FigoPOLAND