Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce garniaka zamawiac przez internet, wole zawsze przymierzyc. Mam tez za malo czasu zeby ewentualnie odsylac. Chyba jednak ogarne cos z hmu, maja fajne lniane garniaki teraz.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 176,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Możesz też poszukać po sklepach z garniakami z niższej półki. Nie będzie to żadne cudo ale za 300 wiele nie można się spodziewać.

Opublikowano

dobra gajer za 300zl to oksymoron. ostatnio do matury szukalem i chodzac po tanszych sklepach nic porzadnego pozniej 400zl nie znalazlem

Opublikowano

Kupilem juz w hm lniany czarny garniak, elegancko lezy, kosztowal tylko 280zl tak, ze da sie.

Opublikowano

Krotka pilka: zna ktos forum/ dzial forum o okularach pslonecznych? Moze byc eng.

Opublikowano

Lipne, same boty. :/ cos innego?

Opublikowano

Umiem sie poslugiwac google, ale i tak pytam czy ktos zna. Bo znajduje same (pipi) z botami. Myslalem ze ktos zna takie forum, jak np. Psxextreme.info dla gier, tylko ze o okularach.

Opublikowano

Jakimi, ku.rwa botami?

Opublikowano

Rozi nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.

Opublikowano

Jako że nie mogę znaleźć nigdzie w PL, poszukuję koszulek z league of legends :D

Opublikowano

chciałem kupić sobie pare koszulek "z gier" typu mgs czy assasins creed, looknalem na allegro i zastanawiam się czy opyla sie tam w ogole kupować, moglibyście coś doradzić? jakieś sklepy?

podoba mi się np to:

http://allegro.pl/metal-gear-solid-4-rozmiar-l-oryginalna-koszulka-i1609913841.html

albo to:

http://allegro.pl/assassin-s-creed-brotherhood-kubek-koszulka-unikat-i1598666459.html

ogólnie coś w ten deseń by mi pasowało, najlepiej czarne.

ja w tym temacie słabo się orientuję,wiem tylko że najlepiej jak jest 100% bawełna :D

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Jest jakiś sklep internetowy/sprzedawca na Allegro, którzy w Polsce sprzedają oryginalne spodnie Wranglera za mniej, niż w sklepie? (~350zł)

Opublikowano

A widziałeś kiedyś oryginalne spodnie za 150zł? Chyba, że w Reserved.

Opublikowano

banny niech się odezwie, zdaje się że pokazywał levisy i wranglery z allegro, kupione za jakieś grosze

Opublikowano

Szukam skarpet stopek ale takich bardzo niskich, tak zeby wogole nie wychodzily z buta. Wiem, ze sa takie w HM ale kosztuja 20zl za dwie pary a ich jakosc wyglada na mocno (pipi)owa. Jesli ktos by mial namiary na jakas aukcje czy cos z przystepna cena to bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

No dokladnie takie porzebuje tylko w troche wiekszym rozmiarze :)