humanno 201 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Najpierw Macie problem ze gry posiadaja j.polski, Zaraz zaczniecie plakac ze na plycie nie ma j. hiszpanskeigo bo przeciez niektorzy znaja i co? kupuje "okrojona" wersje. Straszne. Piszcie petycje dziekuje ze to napisałeś. Od razu wiadomo ze podejmowanie z Tobą sensownej wymiany zdań to rzecz jak najbardziej błędna. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Można na to patrzec przez pryzmat pieniędzy, lub powiedzieć sobie że użytkownik PS3 czasami ma podgórke. Bez oficjalnego oświadczenia niema co dyskutować kto zawinił, to problemy techniczne są słowami na odczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ja mam pare prosb o rady. 3) ile rakiet ma ten maly UAV ? staram sie go skumac jak sie nim lata ale za nic nie moge trafic w zaden pojazd;/ Rakiet masz ile chcesz, ale po każdym strzale musisz czekać na reload. Po naciśnięciu Fire, trzymaj przycisk i celownik (ten biały kwadrat) na celu, aż do uderzenia. Pocisk kieruje się tam, gdzie wskazuje biały kwadrat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ja mam pare prosb o rady. 3) ile rakiet ma ten maly UAV ? staram sie go skumac jak sie nim lata ale za nic nie moge trafic w zaden pojazd;/ Rakiet masz ile chcesz, ale po każdym strzale musisz czekać na reload. Po naciśnięciu Fire, trzymaj przycisk i celownik (ten biały kwadrat) na celu, aż do uderzenia. Pocisk kieruje się tam, gdzie wskazuje biały kwadrat. A ja mam pytanie odnośnie tego małego śmigłowca. jak strzelać z niego za pomoca karabinu bo zawsze jak gram to moge tylko rakiety odpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ja mam pare prosb o rady. 3) ile rakiet ma ten maly UAV ? staram sie go skumac jak sie nim lata ale za nic nie moge trafic w zaden pojazd;/ Rakiet masz ile chcesz, ale po każdym strzale musisz czekać na reload. Po naciśnięciu Fire, trzymaj przycisk i celownik (ten biały kwadrat) na celu, aż do uderzenia. Pocisk kieruje się tam, gdzie wskazuje biały kwadrat. A ja mam pytanie odnośnie tego małego śmigłowca. jak strzelać z niego za pomoca karabinu bo zawsze jak gram to moge tylko rakiety odpalać. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) ja mam pare prosb o rady. 3) ile rakiet ma ten maly UAV ? staram sie go skumac jak sie nim lata ale za nic nie moge trafic w zaden pojazd;/ Rakiet masz ile chcesz, ale po każdym strzale musisz czekać na reload. Po naciśnięciu Fire, trzymaj przycisk i celownik (ten biały kwadrat) na celu, aż do uderzenia. Pocisk kieruje się tam, gdzie wskazuje biały kwadrat. A ja mam pytanie odnośnie tego małego śmigłowca. jak strzelać z niego za pomoca karabinu bo zawsze jak gram to moge tylko rakiety odpalać. trzeba mieć ustawiony perk...a strzela się za pomocą R2 Edytowane 11 Lutego 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 r1 strzelasz rakietami, r2 karabinem, albo na odwrót. tylko nie jestem pewien czy karabinu nie musisz odblokowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 ja mam pare prosb o rady. 3) ile rakiet ma ten maly UAV ? staram sie go skumac jak sie nim lata ale za nic nie moge trafic w zaden pojazd;/ Rakiet masz ile chcesz, ale po każdym strzale musisz czekać na reload. Po naciśnięciu Fire, trzymaj przycisk i celownik (ten biały kwadrat) na celu, aż do uderzenia. Pocisk kieruje się tam, gdzie wskazuje biały kwadrat. A ja mam pytanie odnośnie tego małego śmigłowca. jak strzelać z niego za pomoca karabinu bo zawsze jak gram to moge tylko rakiety odpalać. trzeba mieć ustawiony perk...a strzela się za pomocą R2 dięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 W demie nie trzeba ale w pełnej wersji będzie trzeba odblokowywać Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 fajny jest sposób z blackhawk,iem w ostatniej bazie jak gra się obrońcami, bierzesz ten helikopter i lecisz niedaleko na górke z której widać całą baze, lądujesz i przełączasz sie na minigun'a i prujesz do wrogów, ja tak rozwaliłem z 2 czołgi + ok 6 typków co chcieli podłożyć bombe pod skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) I jak są już jakieś składy na dziś wieczór Edytowane 11 Lutego 2010 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 fajny jest sposób z blackhawk,iem w ostatniej bazie jak gra się obrońcami, bierzesz ten helikopter i lecisz niedaleko na górke z której widać całą baze, lądujesz i przełączasz sie na minigun'a i prujesz do wrogów, ja tak rozwaliłem z 2 czołgi + ok 6 typków co chcieli podłożyć bombe pod skrzynke Rozwaliłbyś więcej,ale ktoś ci przeszkodził niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 No to poszło zamówienie w sklepie psx teraz tylko odliczać dni do święta Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 fajny jest sposób z blackhawk,iem w ostatniej bazie jak gra się obrońcami, bierzesz ten helikopter i lecisz niedaleko na górke z której widać całą baze, lądujesz i przełączasz sie na minigun'a i prujesz do wrogów, ja tak rozwaliłem z 2 czołgi + ok 6 typków co chcieli podłożyć bombe pod skrzynke Rozwaliłbyś więcej,ale ktoś ci przeszkodził niestety Chciałem żeby było filmowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie nie wiem czy ktoś o tym pisał ale zauważyłem że są dwie animacje zabicia nożem. Raczej mi się nie przywidziało Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tez mi zauwazenie xD Przeciez to wiadomo od pierwszych dwoch machniec nozem. Mnie nerwicuje fakt, ze jakos za czesto 'przelatuje' przez kogos nozem, a on potem we mnie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Od przodu kozacko jest wbić kosę w czaszkę. Powinno się ją własnoręcznie wyjmować przy użyciu np: tilta. BTW: Przeczytałem listę trofeów i zabić kogoś przy użyciu wiertarki? Muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 rekord 13210 pkt w 1 rundzie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 rekord 13210 pkt w 1 rundzie jakie ratio:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) W tym meczu 19 Szkoda kurde ze te statsy nie zostaja, pewnie bym z 10 lvl mial Zabilem goscia wiertarka Edytowane 12 Lutego 2010 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Staty na pewno nie zostają? Myślałem,że będzie jak w przypadku demka pierwszej części. Tam staty zostawały Edytowane 12 Lutego 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak mi sie wydaje nie pamietam jak to bylo z BC1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 w jedynce jesli w demie doszedles do 4 lvl to odblokowywales jakas bron. z tego co pamietam to niesmiertelniki ktore zebralem mi skasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dopiero demko ściągam A do kiedy jest demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 25 lub 28 luty dokładnie nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi