Pioro 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 jezeli ktos chetny do wspolnej gry moj nik PSN PIORO86 , wreszcie docenilem jak wazna jest praca zespolowa w tej grze wczesniej gralem jak rambo no i konczylo sie ratio 0.33 itd:) teraz juz lepiej sie uklada no i udalo mi sie ratio 3.0 kocham ta gre, powrocilem do niej pomimo kupna GT5 (juz sprzedaje ja:P), juz sie nie moge doczekac DLC Vietnam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jakich dodatków używacie najczęściej do pojazdów? Ja jezdziłem z alt. fire od czasu jak go odblokowałem, ale teraz mi sie odwidziało. Tzn zależy to od mapy, ale jeśli przeciwnik tez ma pojazdy opancerzone to jade z qucik reload albo zoomem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jakich dodatków używacie najczęściej do pojazdów? Ja jezdziłem z alt. fire od czasu jak go odblokowałem, ale teraz mi sie odwidziało. Tzn zależy to od mapy, ale jeśli przeciwnik tez ma pojazdy opancerzone to jade z qucik reload albo zoomem. tylko quick reload i alt.fie. 80% czasu mam al.fire - zawsze złapię jakiegoś kolesia biegnącego z C4 - wiele razy już ratowało mi to dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Gram z tym pierwszym na liście, wykrywanie min, przeciwników, z tym, że nie latam na heli. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 u mnie dodatkowy pancerz. ale zem dupa to i tak (pipi) daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja ostatnio bawiłem sie smokem,wróciłem do alta.Dziś to aż mnie nosi,było kilku cwaniaczków co sobie u mnie na kose zapracowali i za każdym razem udało mi się ich zajść i albo wbijam kose i nic,albo kosa niby już się wbija ale on w ostatniej chwili mnie z broni zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) quick reload, a jak planuję uav to high optics/spotowanie na zmianę z armor/c4 A mnie znowu dziś się zawiesiło na oasis,(pipi) tylko 2 razy dojechałem do końca, za to dziś miałem taką fajną akcję ja nie mogłem przejść przez płotek i pewien przeciwnik zawiesił się na mnie machalim dobre 20 sekund nożami i strzelali, aż nas obu za.yebał snajper z mojej drużyny. Polubiłem ogromie heavy m. tam quick reload nieraz dawał przewagę w powietrzu czasem przeciw 2 heli i uav Edytowane 9 Grudnia 2010 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja już nie mam nerwów,chyba dam sobie spokój,któryś już raz spowolniało mi na Oasis gdy była zadyma,biegnie za mną typek,widze go,zaczynam strzelać i nic,podbiega i kosa,rozumiem jakbym dostał bo wypracował ją sobie,ale nie taką. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ja głównie pojazdach używam sensora/alt, zależnie od mapy/sytuacji, ale od niedawna eksperymentuję z innymi perkami. Ostatnio na Arice jako atakujący wziąłem optykę do czołgu i wyszedł mi z tego mecz życia. Zdobyłem 3 Combat Excellence Pin bez respawna, czyli moją średnią miesięczną (ja jestem strasznie słaby w k/d ratio). Miałem taki cug, że tylko robiłem spota a następnie strzał, odległość między nami była ogromna, ale skuteczność niesamowita. Po prostu wow Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) hm, ja nigdy chyba nie jezdzilem z sensorem, gram na hc wiec i tak bym nie wiedzial z ktorej strony typ biegnie, a rozglądanie sie czołgiem to nie jest to co tygrysy lubia najbardziej Musze w końcu właczyć conquest zeby zobaczyć heavy metal Edytowane 9 Grudnia 2010 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 HM ogromne,tam aż się prosi po 18 graczy,12 ginie momentalnie,to wychodzi po 4 ludzi na baze,a jeszcze snajperzy na górkach się trafiają,to nie raz jest tak,że jedziesz i tylko słyszysz że ktoś ciebie namierza,a w bazach pustki Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) heh mi na Oasis już z 10 razy sie konsola zawiesiła, a z perków do do czołgu używam mocniejszych pocisków i czasami alt.fire zaś do heli też mocniejsze pociski lub smoke screen jak czasem sie załapie darta Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
hivonzooo 12 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Mi konsola się wczoraj zwiesiła pierwszy raz na nowych mapkach, ale na Harvest Day. Jak już każdy się chwali czego używa, to i ja nie będę dłużny: Blackhawk - mocniejsze pociski jako pasażer/pancerz jako pilot Czołg - mocniejsze pociski UAV - karabinek Apache (rzadko latam, ale jak już to używam mocniejszych pocisków) Bakcha/Bradley - mocniejsze pociski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Póki punkty za uszkadzanie m-comów były normalne to używałem tylko optyki do pojazdów, teraz trzeba będzie to zmienić... Skuszę się na mocniejsze pociski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Pogralem w Heavy metal i mam dosc tej mapy po 2 rundach. Ogrom debili, + mialem gre 12 snajperów vs 11 snajperów + ja inzynier i nie wiem czemu w czolgach mialem bug ze jak dostane trafienie nie wazne z czego, rpg, granat, pistolet to czolg stawal i nie jezdil... ekran stawal sie szary a czolg nieruchomial. nie mogl tez strzelac... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) i nie wiem czemu w czolgach mialem bug ze jak dostane trafienie nie wazne z czego, rpg, granat, pistolet to czolg stawal i nie jezdil... ekran stawal sie szary a czolg nieruchomial. nie mogl tez strzelac... @szpit jest absolutnym mistrzem faili w tej grze. Masz jakiegoś epickiego pecha, podziwiam Cię, że Ty jeszcze w to grasz. Co drugi post opowiadasz o jakimś pechu, ja rozumiem shit happens, ale Ty masz totalnie przegięcie. serio HILL 137 i VANTAGE POINT GAMEPLAY - gienialnie. JO J/EBIE ! (sorki, że link do FB, ale nie udało mi się samego filmu wydobyć i wkleić) klik Panowie uczymy się grać bez optyki! Edytowane 10 Grudnia 2010 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 i nie wiem czemu w czolgach mialem bug ze jak dostane trafienie nie wazne z czego, rpg, granat, pistolet to czolg stawal i nie jezdil... ekran stawal sie szary a czolg nieruchomial. nie mogl tez strzelac... @szpit jest absolutnym mistrzem faili w tej grze. Masz jakiegoś epickiego pecha, podziwiam Cię, że Ty jeszcze w to grasz. Co drugi post opowiadasz o jakimś pechu, ja rozumiem shit happens, ale Ty masz totalnie przegięcie. serio HILL 137 i VANTAGE POINT GAMEPLAY - gienialnie. JO J/EBIE ! (sorki, że link do FB, ale nie udało mi się samego filmu wydobyć i wkleić) klik Panowie uczymy się grać bez optyki! to jest ten problem. Rzucam miesem, w(pipi)iam sie non stop ale ciagle nie moge przestac grac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pioro 2 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mam do Was pytanie czy Wy tez trafiacie na puste serwery? tzn gdzie jest bardzo malo ludzi? czesto gram squad deathmatch i czasami na mapkach jest malo ludzi, troche lepiej jest na conquest i rush, ale tez rzadko jest full ludzi, czyzby coraz mniej ludzi gra w ta gierke? czy mozna w jakis sposob wybierac serwery? Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mam do Was pytanie czy Wy tez trafiacie na puste serwery? tzn gdzie jest bardzo malo ludzi? czesto gram squad deathmatch i czasami na mapkach jest malo ludzi, troche lepiej jest na conquest i rush, ale tez rzadko jest full ludzi, czyzby coraz mniej ludzi gra w ta gierke? czy mozna w jakis sposob wybierac serwery? ja i kolega mamy jakies magnetyczne wlasciwosci. Wchodzimy na serwer 2(my) na 3 za 2 minuty full server. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Po prostu mało osób w to gra,zobacz ile osób gra w Rush. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pioro 2 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a da sie sprawdzic ile osob aktualnie jest na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 HILL 137 i VANTAGE POINT GAMEPLAY - gienialnie. JO J/EBIE ! Panowie uczymy się grać bez optyki! Rewelacja, ile się tam dzieje, i ten ogień Miło też widzieć niezłą płynność działania mimo tylu efektów, szkoda, że gameplay tylko na X'a... PS Ja bardzo rzadko gram z dodatkową optyką, tylko przeszkadza w celowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak wyżej, z tym, że z żalem pożegnam się optyką, ale czego nie zrobi się dla zapachu napalmu wieczorową porą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a da sie sprawdzic ile osob aktualnie jest na mapie? przytrzymujesz select. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 jak to jest w koncu z tym uav i czolgiem. wczoraj cisne czolgiem, widze nad soba uav, widze lecacy pocisk, ale siedze twardo bo pelny pancerz i strzelam do niego z alt fire i bum...zginalem. nigdy nie rozwalilem czolgu w idealnym stanie jedna rakieta z uav, wiec...? perk na mocniejsze pociski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi