Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inglourious Basterds

Featured Replies

Opublikowano

"Jackie Brown" jeszcze i moze drugi "Kill Bill". Reszta wyje.bka. Bedzie na DVD przed świętami?

• Odpowiedzi 255
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, nie mamy o czym gadać jak na moje pytanie dlaczego nowy QT jest dla dorosłego inteligentnego widza odpowiedziałeś, że dlatego bo...krytycy tak mówią. Do dzisiaj z tego beke mam.

Opublikowano

"Jackie Brown" jeszcze i moze drugi "Kill Bill". Reszta wyje.bka. Bedzie na DVD przed świętami?

Jackie Brown moze i tak... ale Kill Bill 2? nigdy :confused:

Opublikowano

Napisałem "moze" bo się z takimi opiniami spotkałem. Ja tam łykam wszystko jak leci ;).

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Bede inny, film slaby*, nudny chapter 1 i 3, jedynie ciekawy byl 2 z Pittem i Timem Szwiclem. Inne filmy ktore ogladalem jego produkcji jak Psy, KB, Dawn, Pulp byly ciekawsze i ogladalo sie przyjemnie a tutaj pierwsze sceny juz sie dluza

* wytrwalem tylko 45min a film ma jeszce 2x tyle O_O

Opublikowano

slaby w sensie: nie podobal mi sie (tyle co obejrzalem), gdybym calego obejrzal dalbym mu ocene, czy napisal sweetasny czy mega crap. O to mi chodzilo :)

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, ze Scorpion ma zje.bany gust filmowy. Myślę, ze z foruma to by się plasował na pudle jakoś obok Zeratula. Film spoko, oglądałem w kinie na premierze. Znacie jeszcze jakieś dobre filmy Tarantino?

Opublikowano

Jak "Bekarty Wojny" mozna nazwac slabym filmem ?? :blink: . Nie wiem, i chyba nie zrozumiem. "Nein nein nein nein nein !" jest mocne.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo, ze Scorpion ma zje.bany gust filmowy. Myślę, ze z foruma to by się plasował na pudle jakoś obok Zeratula. Film spoko, oglądałem w kinie na premierze. Znacie jeszcze jakieś dobre filmy Tarantino?

Visitor Q .

Opublikowano

Dobra, spokojnie, nie przejmujcie sie mna - dalem opinie i tyle - mozecie ja nawet zignorowac :>

Opublikowano

Wiesz - to ze sie nie zgadzam, nie znaczy ze Cie krytykuje.

Opublikowano

Obejrzałem sobie drugi raz bękarty w piątkowy wieczór jako alternatywę dla wyjścia ze znajomymi i poznawania kobiet. Fajny film.

Opublikowano

Visitor Q .

Nawet jak na Tarantino Visitor Q to za duży hardkor. Pojechałeś. Takie coś mogą wymyślić tylko te chore Japońce.

Opublikowano

też właśnie jestem po seansie, w piątkowy wieczór ci.pki mogą poczekać, jeszcze nie jedna się nadzieje :) a sam film bardzo fajnie zaskakuje w trzech momentach.

1. w domu

2. w knajpie

3. w sali projekcyjnej

ale wybitnym dziełem to bym tego nie nazwał, to i tak oceniam wyżej niż Valkyria z Cruzem. tu przynajmniej widzowi podoba sie pomieszanie epok, taka gadka np. z XXI wieku w latach 1940 tych.

Opublikowano

A mi się podobało bardzo. Dziękuję.

Opublikowano

10 grudnia takie o wydanko wychodzi:

1259237634.jpg

ladne, podoba mi sie mnie mi

Opublikowano

Trochę mało dodatków

bezpośredni dostęp do scen

Film propagandowy ? Nation?s Pride

Kolekcja zwiastunów

Sceny usunięte i niewykorzystane

powinni jeszcze dodać jakieś wywiady z aktorami, jak powstawał film i tego typu pierdoły.

Opublikowano

otoz nie:)

Dodatki:

dysk 1

* sceny usunięte i niewykorzystane

* film propagandowy - Nation's Pride

* kolekcja zwiastunów

dysk 2

* Dyskusja z Quentinem Tarantino, Bradem Pittem i Elvisem Mitchellem

* Jak powstała "Duma narodów"

* Oryginalne Bękarty wojny

* Rozmowa z Rodem Taylorem

* Z Rodem Taylorem przy kuflu piwa

* Anioł kamery Quentina Tarantino

* Cześć Sally

* Wycieczka po galerii z Elvisem Mitchellem

* Prezentacja filmowych plakatów

http://www.filmydvd.pl/x_C_I__P_40526666-40510001.html

nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to wyglada na wydanie na swiatowym poziomie. Szkoda, ze cena bedzie polska, tzn z 60zl :)

Opublikowano

Za takie wydanie, to wcale nie tak dużo

Opublikowano

Juz mi Junkhead stracha narobił ;). Ofkoz kupuje, tzn zazyczam sobie pod choinkę.

Bo "Antychrysta" nie wypada.

Ale na pewno bedzie taka okładka? Bo na niektorych serwisach ta z bejzbolem figuruje.

Opublikowano

Za(pipi)isty film, troszkę przynudza, ale pękające pod gradem kul czaszki Niemców wynagradzają czekanie.