Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stereotyp PGL#2 Halo3 4v4 Łodź 5.IV.2009 [Zakończony]

Featured Replies

Opublikowano

albo lepsza opcja ogarnąć jakiś tani nocleg i zrobić lanika <3 (Tanie Noclegi Racula Rox)

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do noclegu to poczytajcie sobie Panowie tutaj:

Klik

Albo kontaktujcie sie bezposrednio z Dj Pepe, on jakis nocleg organizuje.

A co do ludzi mieszkajacych w Łodzi, to my z Insiakiem juz przygarniamy kilka ludkow, nieprawdaz Matku :) :)

Opublikowano
Co do noclegu to poczytajcie sobie Panowie tutaj:

Klik

Albo kontaktujcie sie bezposrednio z Dj Pepe, on jakis nocleg organizuje.

A co do ludzi mieszkajacych w Łodzi, to my z Insiakiem juz przygarniamy kilka ludkow, nieprawdaz Matku :) :)

Prawdaz ;) prawie cale PVT ;) i skoro nie chcesz rozpraszac Tomasza to bede musial wykorzystac plan B- spic go tak zeby nastepnego dnia na turnieju nie kontaktowal :whistling: Ciebie zreszta tez :starwars:

Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba.

Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. ;)

Odezwę się na gg/live.

Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live ;).

Dla mnie nowa :P

Tronicu, Alkoholik to nasz prywatny Czesiu, tak samo jak Czesiu mowi dzien dobry, gra w halo gdzie albo sa ciepli albo naszczal, rozumem jest ciagle w IIIb i generalnie bardzo pozytywna i rozpoznawalna postac ;)

Opublikowano
  • Autor

Przyjmuje rekomendacje Matka ;)

W niedziele wieczorem update pierwszego posta - postaram się dowiedzieć czegoś nowego od Dawida.

Opublikowano

DZIEeeŃ DOooBRYyy. Mówię czasami że są na "hita", (pożyczone od Kerlo:) "lub łan szot on maj eks"(to od hamburgerów:(

Coś mi się wydaje że jak mi Się uda dostać na dwa dni to nowa "wontroba" będzie niezbędna, tym bardziej jak się zlinkujemy w sobotę :dance: "HORDA ROŚNIE W SIŁĘ!"(obym tylko pracy nie znalazł przed świętami to jestem:)

Opublikowano
  • Autor

Update pierwszego posta.

Czy mogę prosić kogoś z Łodzi o podklejenie mapki dojazdu na miejsce z dworców?

Opublikowano

A ja mam pytanie czy ma ktoś zamiar nocować w Łodzi w jakimś motelu/schronisku na czas całego "event'u" ?

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

Ok, bez zbędnego pjerdolenia, NIE bedzie mnie na turnieju bo 84945de512.jpg

Opublikowano
  • Autor

Bobek - nie kupuje takiego tłumaczenia. Dzieci ci w domu płaczą? Dajże spokój i się pakuj.

Opublikowano

@Flaha: Wstyd mi kogokolwiek tu sprowadzac.

@Tronic: Tak, póki co daje sobie spokój.

Opublikowano
@Flaha: Wstyd mi kogokolwiek tu sprowadzac.

@Tronic: Tak, póki co daje sobie spokój.

To dlaczego z nikim z polski nie zagrasz 4fun ? Widziałeś temat o zabijaniu sceny ?

Opublikowano

Gra z randomami nie wchodzi w gre, sorry ;<. Niestety Andrzej, nie stac mnie i jak masz mozg to sie domyslisz o co chodzi ;>.

Dla mnie EOT.

EDIT:

Temat widziałem. Coz moge powiedziec... ONLAJN ŁORIORY ruszcie DUPSKA! Bo frekwencja=lepsze nagrody=wieksza mobilizacja.

Edytowane przez _Bobek_

Opublikowano

Hejka

Z tego co wiem to przy ul. Legionów w sumie nie, aż tak daleko od teatru jest schronisko.

Strona schroniska http://www.yhlodz.pl/intr_pl.php, tel (0-42) 630-66-80. Ok 3 przystanków do schroniska tramwajem, niecałe 5 min.

Jeśli chodzi o dojazd z dworców to od Fabrycznego jak się spytacie ludzi to w stronę Retkini tramwajem nr 12 i jedziecie 4 przystanki na 4tym wysiadacie. jak wysiądziecie to w lewo i od razu na tym skrzyżowaniu w prawo i po prawej będzie teatr. Bilet 10min ulgowy 0,85 normalny 1,7zł wystarczy.

Z Kaliskiego spytacie się o przystanek do centrum i jedziecie 3 przystanki i na 3cim wysiadacie. Wysiądziecie na skrzyżowaniu i w lewo. Jak już skręcicie to po prawej jest teatr. Ogólnie w obu przypadkach musicie iść w stronę ulicy na której nie ma szyn tramwajowych i po prawej jest teatr nie dochodząc do kolejnej przecznicy. Bilet ten sam wystarczy. Jeśli jeszcze chcecie jakieś info z Łodzi to walcie kinofanka@o2.pl

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje za rozjaśnienie sytuacji. To schronisko ogarnia Pchela z tego co kojarzę, więc wiecie gdzie się udać.

Opublikowano
Gra z randomami nie wchodzi w gre, sorry ;<. Niestety Andrzej, nie stac mnie i jak masz mozg to sie domyslisz o co chodzi ;>.

Dla mnie EOT.

Myślę, że tu nie chodzi o pieniądze bo gdyby teammejci sie znalezli to pewnie kasa tez by się niespodziewanie znalazła, jak to mawiają "Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" :). Nie rozumiem co do tych randomów, znasz właściwie całą polską scene wiec nie grałbyś z randomami. Na turnieje na których ma się zwycięstwo w kieszeni to każdy by przyjeżdżał, sęk w tym aby wspierać scenę cały czas a nie tylko wtedy kiedy ma się coś z tego ale rozumiem, że nie znieślibyście z Filipem smaku ewentualnej porażki.

A teraz dopiero EOT.

Edytowane przez Flaha

Opublikowano
Myślę, że tu nie chodzi o pieniądze bo gdyby teammejci sie znalezli to pewnie kasa tez by się niespodziewanie znalazła, jak to mawiają "Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" :). Nie rozumiem co do tych randomów, znasz właściwie całą polską scene wiec nie grałbyś z randomami. Na turnieje na których ma się zwycięstwo w kieszeni to każdy by przyjeżdżał, sęk w tym aby wspierać scenę cały czas a nie tylko wtedy kiedy ma się coś z tego ale rozumiem, że nie znieślibyście z Filipem smaku ewentualnej porażki.

A teraz dopiero EOT.

Nie mam zamiaru pisać tu o swoich sprawach prywatnych, wiec jakbyś miał mózg napisałbyś do mnie na gg, a nie tu pierdoły wypisywał. Dobrze wiem, kto tu chce wygrywac i komu bardzo zależy :shifty:

Opublikowano

bobek no kurde dawaj do łodzi ja ogarne temat bo tym razem Wojtas nie może przyjechać xD Wiesz ocb :PP Nocka w tym schronisku dla uczniów/studentów wychodzi 20zł. Narazie jeszcze nie dzwonilem bo czekam na odpowiedzi od ludzi czy chcą nocować i kiedy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dać znać i coś zarezerwujemy :)

Flaha - bardzo dobrze powiedziane, zgadzam się z Tobą w 100%

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

Nie :/ Wojtek przerwał granie i zajął się nauką. Przynajmniej tak mówił :P

Edytowane przez maciekk

Opublikowano
Nie :/ Wojtek przerwał granie i zajął się nauką. Przynajmniej tak mówił :P

Wojtek - "już za rok matura" :whistling:

No, facet traktuje bardzo poważnie sprawę, więc musicie sobie radzić bez Pum... Wojtka. :)

Opublikowano
  • Autor

OK - co z konsolami? Dalej mi 2 brakuje. Potwierdzone konsole : MATEK<KERLO<BIENIEK

Najważniejsze - proszę brać kopie H3 bo też nie mam 16 sztuk... (będę musiał Ms poprosić bo 2 stanowiska powinny być standardem od tego turnieju). Słuchawki i przejściówki tez bierzcie - co prawda eg. obliczeń powinno wszystko być, ale nie chcę się obudzić z ręką w nocniku jak (pipi)ego jednego kabelka braknie. Lepiej dmuchać na zimne.

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

TroniC - Alkocholik zdeklarował się ofiarować konsolę z całym potrzebnym osprzętem więc brakuje jeszcze jednej. Ja też moge ofiarować swoją więc mamy komplet xD

Dobrze że wygrałem torbę w ZG bo nie wiem jak inaczyj bym sobie poradził xD lol heuehehe