Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Można gdzieś w necie obczaić swoje statsy z multi?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

@Scorp1on

myślę, że na półmetku tego spekopsa w złamanym samolocie Juggi wychodzą z tyłu tylko wtedy, gdy za długo tam siedzisz.

zawsze mieliśmy z kumplem dokładnie ten sam problem. a raz zrobiliśmy to na szybko, tzn. zaraz po wyczyszczeniu przedpola wyskoczyliśmy z samolotu i od razu do lewej 'ściany' podbiegliśmy i ani jeden Jugg się nie pojawił. no i to był ten raz, kiedy ukończyliśmy tą misję. póki co był to najtrudniejszy spekops, ale przed nami jeszcze 1i 5 z Delta oraz 3 ostatnie.

Opublikowano

Snatch... byl chyba najtrudniejszym SO oraz Wetwork, grajac we 2 osoby jest 2x wiecej cywili na gorze, tudniej kogos zabic nie trafiajac w cywila i trudniej jest tam nawet dosc,

Heh ten SO z

odbiciem cywili na platformie

najgorszy był. Głównie przez to co napisałeś, że zabijaliśmy cywili na samym końcu. I cała misja od początku. Choć 2 ostatnie misje z kolosami zaliczyć bez buga/glitcha to też dobry hardcore.

@qb3k Jak nie ma napięcia właśnie jest i to x2 większe.

Snajperzy poukrywani, niewidoczni idziesz bach kulka. Chowanie się i tropienie snajpera, a ci są dobrze poukrywani. Najlepsza misja...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kubek ma rację a Słupek blefuje.

Prypeć już nie smakuje tak dobrze jak trzeba się użerać z tymi snajperami którzy wiedzą gdzie jesteśmy non stop. Bez wyuczenia się ich na pamięć ciężko to zaliczyć a jak się ich zapamięta to czar przemykania się po cichu mija.

A high explosive > 15 jugów na platformie

Ta piętnaska to łatwa jest.

Jeden gracz chwyta .50 cal drugi thumpera + jakaś pojemna kosa (m240 po pierwszym zabitym juggu na przykład).

Ten z thumperem idzie przodem i jakby co nawala w jugga z thumpera i poprawia z drugiej broni, a w tym czasie drugi z barretem gdzieś tam z tyłu strzela.

Btw. juggi łykają więcej damage w okolicach krocza :P widzieliście te napisy? xD Na du,pie mają "kick me" a z przodu "get sum".

Opublikowano

No, napisy mnie rozj.ebały jak pierwszy raz zobaczyłem xD

A Prypeć jest łatwa- jeden idzie na jana przodem żeby wyczaić snajperów i potem wali w nich z last standa, potem drugi go podnosi i tak do skutku :)

Opublikowano

Ok, a jakie są wasze odczucia po blisko 3 tyg. obcowania z gra? Nadal zawód? Czy może jednak IW dało radę?

Po zapoznaniu się z mapami, odkryciu wszystkich perków , opracowaniu taktyk stwierdzam iż jest kokretnie , wkręciłem się na dobre.

Po odkryciu perka zimnokrwisty wali mnie już randomowa zawartość paczek.

Jedyne co mi jeszcze nie pasi to niemożność ustawienia jednocześnie cichobieżek i wykrywacza min , żaden rush , gdy nie wiemy czy "kalimur" nie czycha za rogiem.

Singiel i Spec Ops genialne dodatki do dania głównego , motywowane acziwami.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

IMO najlepszy FPS ever - powtarzam IMO. Po prostu jest to Call of Duty 4, tyle że wszystkiego więcej. (nagrody za killstreaki, perki, mapki, bronie, dodatki do nich, wyzwania etc...). I chciałbym się teraz pochwalić - gram w to na PC, ale nie w tym rzecz, wczoraj dobiłem do 29 killsów z rzędu. Za niedługo może będę miał wersję na X360, więc chętnie z kimś pogram :).

Opublikowano

Jesli chodzi o multi nie sadzicie ze shotgun nazwa 1882 cos tam ( ostatni z mozliwych) jest troche przegiety ? akimbo z takich shotgunow naprawde wymiata , no i ten zasieg..... mozna sie troche na wkur.... jak z tym biegaja najczesciej do tego marathon+light weight i zapierd.. jak maly samochodzik.

Opublikowano

Na Gamebattles w meczach klanowych zakazali już używania shotgunów. Chyba rzeczywiście trochę przegięli z mocą, może wypuszczą jakiegoś patcha. No chyba że w realu ten shotgun tak wymiata.

Opublikowano

Moc mocą ale jaki one maja zasieg , no bez przesady z bliska rozumiem , shotgun zawsze kladl jednym strzalem ale tu zasieg chy a wiekszy niz M4A1 :)

Opublikowano

Nie no zasięg to i tak maja za mały, to tylko w grach shot ma skuteczny zasięg trzech metrów. Ale akimbo to przegięcie, rozumiem że glock albo beretta, ale dwa shoty albo p90? Bez jaj.

Opublikowano

Jesli chodzi o multi nie sadzicie ze shotgun nazwa 1882 cos tam ( ostatni z mozliwych) jest troche przegiety ? akimbo z takich shotgunow naprawde wymiata , no i ten zasieg..... mozna sie troche na wkur.... jak z tym biegaja najczesciej do tego marathon+light weight i zapierd.. jak maly samochodzik.

Ten shot jest za(pipi)iasty ;)

To tuba nie pasi , to shot za duży zasięg , a tamtemu kampa z M4 odbiera przyjemność...

Do narzekających na przeróżne bronie- zmieńcie gre.

Opublikowano

kampienie to styl gry i wali mnie jak kto gra dla mnie moze sobie siedziec cala mape w koszu na smieci , ale od broni wymagał bym jednak dobrego zbalansowania o czym w wypadku tych shotow nie ma co nawet gadac

Opublikowano

Ja pier.dole chcę sobie przed chwilą pograć w MW2, a tu mi ładowanie online staje na "Uaktualnianie stopnia i odblokowań..." O_o Wyczytałem, że to dość powszechny problem na PSN wynikający z przeciążenia serwerów, ale za co do chu.ja ja płacę grubą kasę za XBL?

Opublikowano

Bronie są jak najbardziej dobrze zbalansowane, kwestia stylu gry .

No i nie zapominaj , że te shoty odblokowuje się przy 67lvl-u , co było jak najbardziej celowym zabiegiem autorów , by za długo z nimi nie latać bo lada chwila lvl 70 i prestige.

Opublikowano

Mnie za to wku.rwiają dzieci z heartbeat radarami. Nie mogę się doczekać perka ninja żeby ich ownić.

Opublikowano

Generalnie w poprzedniej części też ludzie nie wykazywali się zbytnio umiejętnościami, byle gnat z tłumikiem i UAV Jammerem i byłeś mega rzeźnikiem. Masa ludzi umie patrzeć tylko i wyłącznie na radar.

Bronie są jak najbardziej dobrze zbalansowane, kwestia stylu gry .

No i nie zapominaj , że te shoty odblokowuje się przy 67lvl-u , co było jak najbardziej celowym zabiegiem autorów , by za długo z nimi nie latać bo lada chwila lvl 70 i prestige.

Znam kupę osób, których prestige mode kompletnie nie interesuje, więc kiepski argument.

A jeszcze co do broni, to zauważyłem przeglądając stronkę poświęconą MW2, że mocno przepakowane bronie z poprzedniej części MW, tj. Barett czy P90 są dostępne od bardzo wczesnego etapu gry, jak jest z ich siłą? Dalej są takimi kosiarami? Aha no i jak ma się sprawa z moim ulubionym M16, głosy mówiące o osłabieniu tej giwery są prawdziwe?

Opublikowano

Tak jak w CoD4 w ogóle nie używałem M16, to teraz biega mi się z nim całkiem przyjemnie, a w połączeniu ze stopping power tworzy maszynkę do zabijania.

Opublikowano

Fakt, na PC u kolegi grałem krótko, ale Shotguny maja naprawdę gigantyczny zasięg. Jeszcze jak się je połączy z Marathon Pro i Lightweight Pro- istny cyrk

Aha, coś dla fanów kalkulacji przedmeczowych - Tabelka. Podobne rzeczy ludzie robili do poprzedniej części i były całkiem wiarygodne

Opublikowano
Kiepskie to jest twierdzenie o przepakowanych broniach.

Chcesz powiedziec ze to iz bron jest dostepna od 67 lv znaczy ze nie jest przegieta ? , co z tego ze prestige ??

IMO ta jedna bron w polaczeniu z perkami jest nie zbalansowana i tyle , koniec i kropka

Opublikowano

Mam mały problem z MW2, pomimo otwartego NATu i szybkiego łącza (5mb) mecze wyszukują mi się długo, poza tym jak już coś znajdzie to w zasadzie tylko takie z dwiema kreskami. Wie ktoś może czy da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

U mnie to wystepuje w ten sposob. Jak sie lacze po raz pierwszy po wlozeniu plyty do napedu to wyskakuje mi od razu 20-scia kilka dobrych meczy i podlacza mnie od razu do serwera, gdzie mam najgorzej trzy zielone kreski, a przewaznie sa to kreski cztery.Gra sie za(pipi)iscie do momentu, kiedy lobby zostanie z roznych powodow zamkniete i chcac dalej grac chce wyszukac nowy mecz. No tu juz jest niestety bryndza, bo nie dosc ze dluuugo wyszukuje to moge juz z samym soba sie zakladac, ze podlaczy mnie do serwa z dwiema zoltymi kreskami :angry2: I tak jest praktycznie zawsze.Czy tez tak macie?