Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Fun Day 2009

Featured Replies

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 31,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Impreza zawitała już nad morzem, zagościła w górach, czas więc przyszedł na Mazury. Organizatorzy wybrali okazały ośrodek AZS Wilkasy w okolicach Giżycka, nad jeziorem Niegocin. Czy pomieścił on wszys

Opublikowano

Oby gdzieś nad morzem tym razem .Na zachodnim wybrzeżu .

Opublikowano
  • Autor

Pies z miejscówką, ważne, żeby zorganizowali dobre miejsce do grania grupowo w Bohatera Gitary i Zespół Rockowy ;] Bez tego to ja mogę focha strzelić...albo po prostu własny sprzęt przywiozę, co i tak nie jest wykluczone nawet przy zapowiedzianej obecności którejś z tych gier.

Opublikowano

Jestem z Opolskiego więc dla mnie mazury, morze stanowczo odpadają, najlepiej Opole, aby pokazać, że to miasto ma potencjał, ew. Kraków w ostateczności Wrocław, Łódź. :P

Opublikowano

Może jeszcze gdzieś w okolicach Twojej ulicy, abyś nie miał za daleko?? :huh: :huh: Ja piedykam co za ludzie :lol3:

Opublikowano

Jest, tylko taka raczej mało widoczna ;D

Ale nieważne, kończymy z OT.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobre pytanie...Na forum Xbox.com cisza, wszędzie cisza. Może jutro jakiś serwis growy opublikuje info, o ile jakieś zostało opublikowane na tej imprezie w Łodzi.

A może ktoś z PSXE wie coś i może się podzielić, bo Wasza obecność była zapowiedziana na reklamówce ;)

Opublikowano

Ja osobiście zaproponowałbym Irak, moglibyśmy się wczuć w grę w nowego Operation Flashpoint ;)

No właśnie panowie z PSX, jest jakieś info? : d

Opublikowano

Super :/

Tylko 9h drogi samochodem... Lepiej (pipi)a być nie mogło. Pewnie nie pojadę.

Opublikowano
  • Autor

Łohoho !!! Dla mnie bomba ta miejscówka ;) Jeziora, przestrzeń. Super miejscówka. Gorzej jest z dokładną miejscówką - tego już nie zdradzili. A przydałaby się ta informacja już teraz, żeby zarezerwować jakąś miejscówkę możliwie najbliżej, a nie jak ostatnio - godzina po pijaku na piechotę do noclegu.

Jeszcze tylko mistrz tequilli, czyli Black_Medusa, potwierdzi obecność i bajlando !!!

Opublikowano

północ ma chyba lepsze chody niż południe z tego co widzę, szkoda dla mnie za daleko no chyba że będę na wczasach w okolicy to wpadnę ;)

Opublikowano

Mi pasuje :) Znam Giżycko w miarę dobrze więc nie będzie problemu z poruszaniem się. W Giżycku są 2 jeziora. Jedno znajduje się na terenie OSIR-u (z fajną skocznią :) ) Drugie położone jest przy niby plaży (sklepy, boiska do gry w piłkę nożną i siatkówkę). Sklepów jest sporo, to samo z miejscami gdzie można smacznie zjeść. Rok temu miałem 500 km, teraz na szczęście tylko 274 :)

Opublikowano

No 25 lipca to będę w Holandii więc nie dla mnie XFD.

Opublikowano

:) Wiadomo, że obecność obowiązkowa, nic mnie nie zatrzyma :)..

Często bywam na Mazurach także dla mnie to również rewelacyjna miejscówka. Giżycko co prawda nie wypada najlepiej w moim prywatnym rankingu, ale ponoć kilka łyków tequilii potrafi zdziałać cuda :D.

Chciałem nawet dzisiaj już zarezerwować jakiś domek, ale dobrze, że się wstrzymałem - mając na uwadze zeszłoroczne wyprawy Keymakera ;P. Poczekam więc aż ogłoszą pełną opcję, rezerwuję chatkę, kupuję małą cysternę tequilli i Bajlando :D