Opublikowano 8 lipca 200915 l Właśnie tam jest idealna sprawa bo można go sobie regulować, z jaką siłą dociskać itp... jeszcze po oglądam trochę "reviews" na YT i najwyżej kupię, jeśli mi się będzie źle grało w Metallice na 2 różnych pedałach to sprzedam tego mojego IONowego, ktoś chętny?
Opublikowano 15 lipca 200915 l Grałem sobie dzisiaj online w RB2 i w sekcji wybierania instrumentu i poziomu trudności, jakiś koleś miał złotą ikonkę Oo WTF? Pozostali mieli zwykłą.
Opublikowano 15 lipca 200915 l No właśnie grałem z takimi dwoma typami z platynową i kurczę dziwne, że nie było w żadnym kawałku Overdrive'a O_o To ma związek z tym, że grałem z typami, którzy ukończyli ES na Expercie? Ta gra ma przede mną wiele tajemnic <_<
Opublikowano 18 lipca 200915 l Po oglądnięciu filmiku, który któryś z was nagrał i wstawił tu napaliłem się na kupno perkusji. Opłaca się kupować samą perkusję do RB czy GH ?
Opublikowano 18 lipca 200915 l no pewnie.. 100 razy więcej frajdy niż byś grał na gitarce ^_^ Liar Edytowane 18 lipca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 18 lipca 200915 l No ja popieram Adaśka, na gitarze pogram 30 min i już żygać mi się chce, a na perce gram kilka godzin i się nie nudzę .
Opublikowano 18 lipca 200915 l No ja popieram Adaśka, na gitarze pogram 30 min i już żygać mi się chce, a na perce gram kilka godzin i się nie nudzę . Kilka godzin? Jeszcze niedawno płakałeś, że Cię ręce bolą od "pałkowania" :E
Opublikowano 18 lipca 200915 l no pewnie.. 100 razy więcej frajdy niż byś grał na gitarce ^_^ Liar Truer. Perka ROX.
Opublikowano 18 lipca 200915 l No ja popieram Adaśka, na gitarze pogram 30 min i już żygać mi się chce, a na perce gram kilka godzin i się nie nudzę . Kilka godzin? Jeszcze niedawno płakałeś, że Cię ręce bolą od "pałkowania" :E Co ty (pipi)? Po pierwsze, że boleć raz miałem tak, bo nie dość, że miałem akurat rany na palcach po czym innym, to jeszcze tam gdzie pałkę miałem trzymać... to raz, a dwa, że nawet jeśli by mnie od grania na perce bolały to chyba świadczy o tym, że perka może przykuć na dłużej c'nie? Ja po prostu wyrażam swoje zdanie a ty cos zaczynasz sie czepiać, nie dowartościowany jesteś może i leczysz kompleksy na forum, czy co, bo przynajmniej tak się zachowujesz...
Opublikowano 18 lipca 200915 l No ja popieram Adaśka, na gitarze pogram 30 min i już żygać mi się chce, a na perce gram kilka godzin i się nie nudzę . Kilka godzin? Jeszcze niedawno płakałeś, że Cię ręce bolą od "pałkowania" :E Ja po prostu wyrażam swoje zdanie a ty cos zaczynasz sie czepiać, nie dowartościowany jesteś może i leczysz kompleksy na forum, czy co, bo przynajmniej tak się zachowujesz... Człowieku, ty czasami ogarnij czy zdanie jest żartem... czy pół żartem. Spięty jesteś.
Opublikowano 18 lipca 200915 l Nie jestem spięty tylko wyobraź sobie, że twój żart był "bardzo śmieszny" ; O...
Opublikowano 18 lipca 200915 l Nie jestem spięty tylko wyobraź sobie, że twój żart był "bardzo śmieszny" ; O... Porządny suchar, c'nie?
Opublikowano 21 lipca 200915 l Jak zaradzić jeżdżeniu IONa po podłodze, bo już mnie to w(pipi)ia, i pedał i perka mi jeżdzi, zaczynam normalnie, kończę z czerwonym padem pod łokciem . Dywaniku jakiegoś zabardzo nie chcę, mam parkiet i tu pojawia się opcja takiej tekturki i obklejenia jej, ale czy jest coś jeszcze innego?
Opublikowano 22 lipca 200915 l Może kropelka ? Już wiem, tektury nie będę kleił, ale wezmę koc, rozłożę go, przycisnę krzesłem na którym będę siedział i czymś innym z drugiej strony i jedziemy .
Opublikowano 23 lipca 200915 l witam, mam problem z oryginalnymi pałeczkami do RB 1 ponieważ strasznie mi się wyszczerbiły końcówki i coraz bardziej to przeszkadza w graniu. Jakie zakupić nowe pałeczki(link do allegro etc.)?
Opublikowano 23 lipca 200915 l Rozmiar 5A (chyba taki jak tych od RB) Rozmiar 7A (takie chyba polecał Miszcz Adaśko Marcinowi) e: i nie bierz czasem z nylonową końcówką, bo ssają pałę na maksa. Edytowane 23 lipca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 23 lipca 200915 l http://allegro.pl/item685447395_zildjian_7...yjne_sklep.html te są dobre. 1. Nie brudzą tak gumy od iona ( i normalnych perek elektronicznych ) 2. Są trochę cichsze od tych bez główek nylonowych Edytowane 23 lipca 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 23 lipca 200915 l Ale IMO te główki nylonowe do grania na standardowym drumkicie od RB się nie nadają. Strasznie dziwnie się na nimi gra, jakoś tak twardo.
Opublikowano 23 lipca 200915 l Nie wiem, ja jutro skoczę do muzycznego i kupię te bez nylonów, bo sam mam, ale wydają mi się trochę ciężkie, więc nie będę celował w 7A, ale też nie chcę takich jak były w zestawie od IONa bo tamte to już kompletnie posysają, są za grube, ale in plus zaliczam lekkość, jakieś rekomendacje , coś o rozmiarach 7A, ale o wadze tych zestawowych IONa (5A?)?