Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

http://www.imdb.com/title/tt1320253/

Film już budzi wielkie zainteresowanie, więc zasługuje na własny temat, po co zaśmiecać temat "Cinema News"...

Film może i posiada bardzo prostą fabułę (grupa najlepszych na swiecie najemników zostaje wysłana do Ameryki Południowej by obalić jakiegoś Dyktatora), ale liczba sławnych nazwisk jaka pojawi się w tym filmie jest powalająca.

Ostatnio do obsady dołączyli: “Stone Cold” Steve Austin oraz aktorka horrorów Charisma Carpenter która w filmie zagra dziewczynę Jasona Stathama.

• Replies 572
  • Views 94k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Łosz w pysk jaka obsada:O

Statham, STallone, Schwarzenegger, Jet Li, Eric Roberts, Rouke, Lundgren:O

Brakuje Van Damme i Willisa ja pindole jaka sieka tam będzie;(

Chcę trailer.

brakuje mi tylko potwierdzenia mocnej eRki. Reszta jest wspaniała :]

ciekawe kto bedzie zlym a kto dobrym

Edited by Snejk

Dyktatora którego ma obalić nasz "dream Team" zagra David Zayas a.k.a Angel Batista z Dextera. JCVD niestety nie zgodził się na swój udział w projekcie i kręci w tej chwili nowego universalnego żołnierza .

Edited by Timmy

a ja myslalem, ze zagra go Forest :)

wybiore sie do kina oczywiscie, doborowa obsada. sadze, ze sly zadba o to, zeby krwi nie braklo, rambo pod tym wzgledem dal rade.

• Author

Forest tam będzie grał jakiegoś Agenta, ale fakt, na dyktatora by się nadawał, ba, chyba ostatnio widziałem z nim jakiś film na c+ albo hbo gdzie grał dyktatora...

Ostatni król Szkocji. Dobry film i świetna rola, oskarowa zresztą.

Nice, Sztathamik <orgazm> ciekaw jestem co z tego wyjdzie, ale optuję za rozwałką, strzelaniną, pościgami, rozwałką, bijatyką, wyje,banym humorem i klimatem bijącym z ekranu. Pewno do kina trza się będzie na to wybrać.

Forest tam będzie grał jakiegoś Agenta, ale fakt, na dyktatora by się nadawał, ba, chyba ostatnio widziałem z nim jakiś film na c+ albo hbo gdzie grał dyktatora...

Forest odpadł z obsady.

• Author

No a najgorsze jest to że jego rolę przejmie 50 cent ;/

Schwarzenegger ma zagrać w filmie ?? on juz nie gra w filmach, teraz zajmuje sie polityką więc nie wiem kto go tam wsadzil, widze ze odpadaja kolejne nazwiska. ostatecznie na ekranie zobaczymy znowu Lundgren i Stallone.

Polityką to on się zajmuje już od bardzo dawna. Co nie stoi na przeszkodzie, żeby zagrać w filmie. W Terminatorze Ocalenie też słyszałem, że jednak zagra epizod.

Arnie tam epizodycznie zagra. Watpie, ze zabije kogos ;]

kur.wa, pieńćdziesiat centow zamiast Foresta?...To jest juz dwóch burakow do odstrzalu. Pierwszy to transproter

ehh sly sly

Arniego pewnie tylko twarz zobaczymy, a Linda Hamilton użyczy głosu.

A co do Expendables to jak na razie ja wierzę w ten film. Nawet fabułę mogą z dópy wsadzić, oby tylko dobra jatka była. :]

No, tylko lipa bedzie jak zacznie sie obsada sypać i faktycznie zostanie tylko Sly.

Bez otwierania linku wiem, ze cieszysz się, ze z obsady wypadł 50 cent. Jak jestem przyjaznie nastawiony do środowiska to twarz tego faceta mnie denerwuje.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Author

Hehehe, zgadnijcie kto prawdopodobnie dołączy do obsady tego filmu?

1172052_e70c2b13-fc99-4725-9c7c-1e104f6d56darobert---k---tbag-1.jpg

Kto to jest?

Ja nawet jedynki nie oglądałem o_O

Pojawil sie w Prison Break, Hitmanie i czyms tam jeszcze procz transportera.