Skocz do zawartości

ION Drum Rocker

Featured Replies

Opublikowano

Mam kilka pytań o kompatybilności IONa z GH:WT i w przyszłości GH: Metallica, czy jest takowa? I jak się granie na IONie do grania na zwykłych perkusjach (mam na myśli tych od RB1/2, GH:WT). No i czy w ogóle warto ją kupować jak się gra na Expercie, jakoś nie że wymiata, ale też nie, że każdą nutkę się pomija :), ot co zagram na 99% Enter Sandman w RB1 albo Battery zaliczę.

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 6,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ion jest kompatybilny z GH:WT i z Metallica też. A felling grania na Ion-ie jest o niebo lepszy niż ten, na perce dodawanej do zestawu z grą. Alternatywą dla tej perki jest goodwoods :P

Opublikowano
  • Autor

Zastanawia mnie ta kompatybilność, albo coś pili panowie robiący Compatibility Chart na stronie GH albo ja nie wiem, bo napisali, że ION nie jest kompatybilny z GH:WT i GH:M, ale opieram się na twoich racjach, w końcu w profilu masz GH:WT :).

Teraz pytanie czy jest sens w moim przypadku ją kupować jeśli gram tak jak wyżej napisałem :)?

Opublikowano

U mnie się za bardzo w GH nie da na IONie grać o czym wspomniałem w innym temacie, jednak prawdopodobnie załatwia to odpowiedni patch.

Opublikowano
  • Autor
U mnie się za bardzo w GH nie da na IONie grać o czym wspomniałem w innym temacie, jednak prawdopodobnie załatwia to odpowiedni patch.

Co masz na myśli, że nie bardzo bez patcha da się grać? Nie idzie wogóle grac czy tragicznie się gra :)?

Opublikowano

Jak to w koncu jest z stopka od ION'a ? Jezeli jej nie przykrece do dywanu to bedzie mi latac? Ja nie mam dywanu :(

Opublikowano

Spróbuj moze uzyc jakiegos materialu jaki np daje sie do lazienek do wanny.Wiesz taki antypoślizgowy.Ewentualnie pokombinuj cos w tym temacie.Moglbys kupic maly dywanik ale on pewnie by smigal po pokoju ze stopka cala jak mniemam.

Opublikowano

Dzieki za rade, napewno cos wykombinuje a raczej musze ;d Niedlugo bede posiadaczem ION'a wiec zarzuce moze jakas mini-recka.

Opublikowano

Kupuj, nie pożałujesz!

Chociaż ja bije się z myślami o sprzedaży (hałas i sąsiadka z dołu). Mimo wszystko jeszcze trochę zamierzam się pobawić.

Opublikowano
  • Autor
Kupuj, nie pożałujesz!

Chociaż ja bije się z myślami o sprzedaży (hałas i sąsiadka z dołu). Mimo wszystko jeszcze trochę zamierzam się pobawić.

A nie bywasz czasem w Opolu? :P Jak tak to byśmy dobili targu. Ja nie mam problemu z hałasem bo mieszkam w domu, ew. rodzina, ale oni po policję raczej nie zadzwonią :P.

Opublikowano

Niestety w Opolu się nie zjawiam, w każdym razie w domu przeszkadzać może wyłącznie stukanie padów ale i na to są metody ;)

Opublikowano

Kuwa ping jak dasz dobrą cenę to mogę się zastanowić nad kupnem :P Chociaż starzy pewnie mnie z domu wyje.bią. W końcu 1k na "zabawkę" to fhói kasy.

Opublikowano

Tak jak napisałem Marcinowi - gdybym się pozbywał to za cenę kupna czyli klocek + wysyłka ;)

Opublikowano

nie, po prostu taki sobie warunek postawiłem żeby nie zdecydować się na sprzedaż bo chętni i tak się nie znajdą ;)

Opublikowano

Wiadomo że za 600zł nie oddam sprzętu schodzącego po 1200 ;)

Opublikowano

a mówiłeś że klocek to za dużo ;P

miłego grania sprzęt warty ceny ;)

Opublikowano

Ale aż 1190 zł? Na 90% znalazłby taniej. Sprawdzałeś np. u importera?

Opublikowano

w kraju tylko używki znajdzie taniej, ten sklep to importer.

Opublikowano

Ja (pipi)e... 1200 zł za coś takiego - na prawdę nie macie co z pieniędzmi robić? Powiedzcie mi jeszcze, jak grać na dodatkowych talerzach :>

Edytowane przez Fisiu