Opublikowano 13 marca 200916 l Mam kilka pytań o kompatybilności IONa z GH:WT i w przyszłości GH: Metallica, czy jest takowa? I jak się granie na IONie do grania na zwykłych perkusjach (mam na myśli tych od RB1/2, GH:WT). No i czy w ogóle warto ją kupować jak się gra na Expercie, jakoś nie że wymiata, ale też nie, że każdą nutkę się pomija , ot co zagram na 99% Enter Sandman w RB1 albo Battery zaliczę.
Opublikowano 13 marca 200916 l Ion jest kompatybilny z GH:WT i z Metallica też. A felling grania na Ion-ie jest o niebo lepszy niż ten, na perce dodawanej do zestawu z grą. Alternatywą dla tej perki jest goodwoods
Opublikowano 13 marca 200916 l Autor Zastanawia mnie ta kompatybilność, albo coś pili panowie robiący Compatibility Chart na stronie GH albo ja nie wiem, bo napisali, że ION nie jest kompatybilny z GH:WT i GH:M, ale opieram się na twoich racjach, w końcu w profilu masz GH:WT . Teraz pytanie czy jest sens w moim przypadku ją kupować jeśli gram tak jak wyżej napisałem ?
Opublikowano 13 marca 200916 l U mnie się za bardzo w GH nie da na IONie grać o czym wspomniałem w innym temacie, jednak prawdopodobnie załatwia to odpowiedni patch.
Opublikowano 14 marca 200916 l Autor U mnie się za bardzo w GH nie da na IONie grać o czym wspomniałem w innym temacie, jednak prawdopodobnie załatwia to odpowiedni patch. Co masz na myśli, że nie bardzo bez patcha da się grać? Nie idzie wogóle grac czy tragicznie się gra ?
Opublikowano 14 marca 200916 l Jak to w koncu jest z stopka od ION'a ? Jezeli jej nie przykrece do dywanu to bedzie mi latac? Ja nie mam dywanu
Opublikowano 14 marca 200916 l Spróbuj moze uzyc jakiegos materialu jaki np daje sie do lazienek do wanny.Wiesz taki antypoślizgowy.Ewentualnie pokombinuj cos w tym temacie.Moglbys kupic maly dywanik ale on pewnie by smigal po pokoju ze stopka cala jak mniemam.
Opublikowano 14 marca 200916 l Dzieki za rade, napewno cos wykombinuje a raczej musze ;d Niedlugo bede posiadaczem ION'a wiec zarzuce moze jakas mini-recka.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Jestem na etapie zamawiania, już niemal, że jestem zdecydowany, tylko proszę utwierdźcie mnie jeszcze solidnymi argumentami odnośnie kupna .
Opublikowano 22 marca 200916 l Kupuj, nie pożałujesz! Chociaż ja bije się z myślami o sprzedaży (hałas i sąsiadka z dołu). Mimo wszystko jeszcze trochę zamierzam się pobawić.
Opublikowano 22 marca 200916 l @marcin jak dostane swojego ION'a we wtorek/srode to ci powiem czy warto
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Kupuj, nie pożałujesz! Chociaż ja bije się z myślami o sprzedaży (hałas i sąsiadka z dołu). Mimo wszystko jeszcze trochę zamierzam się pobawić. A nie bywasz czasem w Opolu? Jak tak to byśmy dobili targu. Ja nie mam problemu z hałasem bo mieszkam w domu, ew. rodzina, ale oni po policję raczej nie zadzwonią .
Opublikowano 22 marca 200916 l Niestety w Opolu się nie zjawiam, w każdym razie w domu przeszkadzać może wyłącznie stukanie padów ale i na to są metody
Opublikowano 22 marca 200916 l Kuwa ping jak dasz dobrą cenę to mogę się zastanowić nad kupnem Chociaż starzy pewnie mnie z domu wyje.bią. W końcu 1k na "zabawkę" to fhói kasy.
Opublikowano 22 marca 200916 l Tak jak napisałem Marcinowi - gdybym się pozbywał to za cenę kupna czyli klocek + wysyłka
Opublikowano 22 marca 200916 l nie, po prostu taki sobie warunek postawiłem żeby nie zdecydować się na sprzedaż bo chętni i tak się nie znajdą
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor No cena jeden klocek to dla mnie za dużo, ale swoją drogą rozumiem cię, jest to dość, rzadki sprzęt tak samo jak perka od RB2.
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor Dobra, może jest coś ze mną nie tak, ale kupiłem IONa . http://www.allegro.pl/show_item.php?item=574310992
Opublikowano 22 marca 200916 l Ja (pipi)e... 1200 zł za coś takiego - na prawdę nie macie co z pieniędzmi robić? Powiedzcie mi jeszcze, jak grać na dodatkowych talerzach :> Edytowane 22 marca 200916 l przez Fisiu