Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 176,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

Jako ciekawostka, jakby kogoś interesowało to dzisiaj o 00:00 w nocy na Discovery. Leci program "Elitarne Służby Specjalne" akurat odcinek poświęcony BOPE, favelom, gangom etc. tyle, że w Rio a nie Sao Paulo. Można obejrzeć jako "lektura uzupełniająca" przed Maxem heh.

Opis odcinka

Sytuacja w fawelach - dzielnicach biedoty Rio de Janeiro coraz bardziej wymyka się spod kontroli. Walką z handlarzami narkotyków, wandalizmem, porwaniami i lokalnymi gangami zajmuje się przede wszystkim BOPE - Specjalny Policyjny Batalion Operacyjny, utworzony już w 1978 roku. Chris Ryan i jego ekipa towarzyszą oddziałom w Rio, które znane są z tego, że biorą udział w większej ilości wymian ognia, niż każda z brytyjskiej czy amerykańskiej jednostki w Iraku. Żołnierze batalionu noszą czarne mundury, mają zakryte twarze i są doskonale wyposażeni. Ich opancerzone skutery i cysterny pełnią funkcję tarana na nieprzyjaciela w twierdzach przestępców.

Opublikowano

Ale jaja z tą polską wersją, 1,5 tygodnia do premiery i nadal żadnego stanowiska od Cenegi/Rockstara...

Opublikowano

Ale jaja z tą polską wersją, 1,5 tygodnia do premiery i nadal żadnego stanowiska od Cenegi/Rockstara...

No tak podobno wygląda współpraca z Rockstar, gry do recenzji też rozdają na ostatni moment. W PE już ten temat poruszali.

Opublikowano

Jako ciekawostka, jakby kogoś interesowało to dzisiaj o 00:00 w nocy na Discovery. Leci program "Elitarne Służby Specjalne" akurat odcinek poświęcony BOPE, favelom, gangom etc. tyle, że w Rio a nie Sao Paulo. Można obejrzeć jako "lektura uzupełniająca" przed Maxem heh.

Opis odcinka

Sytuacja w fawelach - dzielnicach biedoty Rio de Janeiro coraz bardziej wymyka się spod kontroli. Walką z handlarzami narkotyków, wandalizmem, porwaniami i lokalnymi gangami zajmuje się przede wszystkim BOPE - Specjalny Policyjny Batalion Operacyjny, utworzony już w 1978 roku. Chris Ryan i jego ekipa towarzyszą oddziałom w Rio, które znane są z tego, że biorą udział w większej ilości wymian ognia, niż każda z brytyjskiej czy amerykańskiej jednostki w Iraku. Żołnierze batalionu noszą czarne mundury, mają zakryte twarze i są doskonale wyposażeni. Ich opancerzone skutery i cysterny pełnią funkcję tarana na nieprzyjaciela w twierdzach przestępców.

na wkrętkę jeszcze polecam obie części Elitarnych, o ile już ktoś wcześniej tego nie polecał w temacie tym.

Opublikowano

Dobry komiks, przywodzi na myśl scenki przerywnikowe z pierwszych dwóch Payne'ów. Ciekawe czy resztę też udostępnią na stronie.

Opublikowano

Komiks komiksem - bez szału, z drugiej strony to dopiero I część.

Natomiast nie wytrzymałem i obejrzałem na GTTV (jest już na yt) wcześniej niepokazywaną scenkę w klubie nocnym. Masakra jak świetnie, ba zajebiście prezentują się te nowe "wstawki-komiksy" na silniku, cudeńko. Najlepszy jest patent, że pojawią się kluczowe wyrazy, zdania.

Robią mnie jak nic - nowe>stare imo.

Opublikowano

Też to oglądałem i dla mnie to najbardziej filmowa gra jaką w życiu widziałem :) a Max coś czuje że dostanie nagrodę Best Character in Video Games 2012

Noom bije filmowością jak nic.

W ogóle jaki kontrast

, bogate "dzieciaki" (Fabiana, jej siostra etc.) i Payne przeżarty gównem i na samym dnie życia. Już sam fakt pokazania Maxa w takim klubie niszczy. Uśmiałem się w tej scence jak ten pizduś podchodzi do Maxa i go zagaduje, a Payne go kwituje heh.

Opublikowano

Nie chciałem już prędzej edytować posta ale właśnie chciałem dopisać "chociaż marynerą ma świetną" ;p Btw obok tego policyjnego stroju z SP na razie najbardziej podoba mi się w tym garniaku :P

Opublikowano

Pewnie jako ochroniarz takiego gościa pewnie nieźle zarabia więc garniak to nie problem. Coś czuję, że będą trzy linie czasowe w grze i fajnie, że będą przeplatane.

Opublikowano

Jakiego policyjnego stroju?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Tak myślałem, że o to chodzi, tylko chciałem się upewnić. Raczej ciężko to nazwać IMO policyjnym strojem.

Opublikowano

Coś czuję, że będą trzy linie czasowe w grze i fajnie, że będą przeplatane.

Nie wiem czy trzy ale tak gra ma być nieliniowa w sensie czasowym i ma "mieszać" wydarzeniami". W sumie to już mówili to na samym początku. Zobacz sobie nawet po strojach i wyglądach Maxa, że praktycznie co rusz inaczej wygląda. O tym też kiedyś Rockstar wspominał, że wygląd, strój ma pokazywać akurat stan Maxa etc. stąd golenie głowy.

O ten strój mi chodzi <3

max-payne-3-pc-screenshots01.jpg

Zaraz się okaże, że to nie policyjny to sorry ale w każdym bądź razie ten.

PS. Faktycznie teraz nie wygląda jak policyjny na filmiku tak heh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Raczej wątpię, że R* będzie sobie robił z fabuły drugie Pulp Fiction, po prostu między wydarzeniami z Sao Paulo pojawi się czasem jakaś retrospekcja z NY.

Opublikowano

No to sobie poczytaj wywiady, previewy z zeszłego roku kiedy zaczął się hajp na Maxa.

Co mówili o nieliniowości i wydarzeniach.

Żadna kwestia wiary.

Edytowane przez SłupekPL