Słupek 2 119 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 "Announcing a 3-part original Max Payne 3 comic series created in partnership between Rockstar Games and Marvel Custom Solutions - to be released as a digital graphic novel and in limited print editions. Written by Dan Houser and Remedy's Sam Lake..." http://www.rockstargames.com/newswire/article/27331/original-max-payne-3-comics-series-produced-by-marvel-coming-soo.html Bomba news jak dla mnie, pierwszy odcinek "After the Fall" za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
koronex1989 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Wow, zapowiada się bardzo ciekawie, zważywszy kto będzie odpowiadał za historię. Może ktoś wie, czy Dan Houser odpowiada sam za scenariusz trzeciej części gry czy pomagał mu także Sam Lake?(choćby w pisaniu monologów Maxa?) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez koronex1989 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Oficjalnie to sam Dan. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Sam Lake współtworzył scenariusz i Houser konsultował się z nim na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Można jakiś link? Trochę szok bo z tego co czytałem to sam Dan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a mi się dzisiaj śniło że byłem Maxem. najpierw akcja w pędzącym pociągu, później strzelanina na ulicy, ukradłem starego cadillaca i próbowałem kogoś rozjechać. zawsze miałem zryte sny ale ten dla odmiany był przyjemnie popyerdolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 czyzby jednak max payne 3 mialbyc po polsku? na sklepie gram.pl gdy zamawiamy mp3 na ps3 przy informacji lokalizacji jest polska(napisy) http://www.gram.pl/sk0_8AjlGuC5_Max_Payne_3_bonus.html na razie się nie podniecam tylko czekam na oficjalnie info od cenegi Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a mi się dzisiaj śniło że byłem Maxem. najpierw akcja w pędzącym pociągu, później strzelanina na ulicy, ukradłem starego cadillaca i próbowałem kogoś rozjechać. zawsze miałem zryte sny ale ten dla odmiany był przyjemnie popyerdolony Zniszczyłeś xDDDDDDDD Pewnie Twój organizm wyczuwa, że "zaraz" premiera albo gorzej jak Ci zaspoilerował etap z Cadillaciem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) pewnie tak, doczekać się już nie mogę. normalnie jak reklama coca-coli - coraz bliżej święta... wcześniej jeszcze miałem krótki sen że biegałem z shotgunem w jakimś porcie czy czymś przemysłowym i likwidowałem kilku typów w bullet timie. serio, chyba trzeba rozejrzeć się za jakąś terapią czy coś. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 lol tez mi sie snił max dzisiaj. dostałem swoja kopie gry na której okazalo sie ze jest demo god of war 4 i nie wiedziałem co najpierw właczyc i koniec snu Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Można jakiś link? Trochę szok bo z tego co czytałem to sam Dan. Linku nie dam, ale zostało to potwierdzone na spotkaniu z Rockstar Games, które było organizowane w Warszawie jakiś czas temu. Dokładnie to nawet całe Remedy na bieżąco ogrywa Maxa i podsuwa swoje uwagi, więc cały tytuł powstaje na bazie współpracy tych dwóch ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wierzę ;] To, że razem współpracują, konsultują się to czytałem - nie raz pisali. Tylko po prostu na temat samego scenariusza w "oficjalnych notkach" czytałem, że za całość odpowiada sam Houser. Może jeszcze nie były uaktualnione czy coś, w każdym bądź razie to jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
koronex1989 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wywiad z aktorem podkładającym głos Maxowi: http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/722951/max-payne-3s-james-mccaffrey-on-wild-experience-of-resurrecting-an-icon/ Tak swoją drogą to nie wiem co z początku strzeliło Rockstarowi do głowy, aby McCaffrey nie podkładał głosu. To byłby idiotyzm. Choćby nie wiem kim by go zastąpili to już nie byłoby to samo. Całe szczęście że aktor ten ostatecznie powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sfajdałbym się ze szczęścia jakbym zobaczył taką reklamówkę u nas w telewizji. Szkoda, że cenega nie reklamuje swoich gier jak Sony czy EA w TV W każdym bądź razie kapitalna, szczególnie muzyka. Kolejny dowód, że soundtrack skopie dupsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) U nas nawet nie wiadomo czy będzie PL wersja, więc o czym tu mowa w ogóle. Wiadomo, że reklamują spolonizowane gry, zresztą takich reklam gier u nas nigdy nie ma, zawsze jakieś 15-sekundówki z raptem jedną sceną. Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Muzyka fajna, parę wstawek też, ale wg mnie nic rewelacyjnego. Strzelanina i nic więcej . A szkoda bo spodziewałem się lepszego spotu. Choć widać jakiego klienta ma gra przyciągnąć nie znająca poprzednich części Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A poprzednie części to były rpg? Przecież to były 100%, w najczystszej formie strzelaniny. Gameplay w MP1 i 2 w jakiś 85% polegał na strzelaniu, pozostałe 15% to było branie painkillerów, skok oraz naciśnięcie guzika np. od windy. Osobiście wydaje mi się logicznie, że pokazują strzelanie skora ta gra na tym polega. Fabułę sam poznasz przechodząc grę, zresztą jak dla mnie to i tak za dużo R* zdradził. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ok niech Ci będzie, choć pod względem fabuły jestem czysty jak niemowlę . Wiem tylko że miejsce akcji to Brazylia i mamy uwolnić jakąś laskę... i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) No i powinieneś się TYM BARDZIEJ cieszyć ;] Nie zapomnę jak po ujawnieniu ostatniego gameplayu, jakiś typ na stronie głównej "spruł się", że za dużo pokazują. Ktoś z R* mu odpowiedział, że nie ma się czego bać, że rzucają tylko szczątkowe, oficjalne informacje. A gameplaye to tylko urywki, że w grze czeka dużo niespodzianek etc. W sumie o fabule mamy: 2 trailery i kilka oficjalnych newsów jak akta Fabiany czy dwóch gangów. IMO to bardzo dobrze niech pokazują i mówią jak najmniej o fabule, koszmarach, powrotach etc. (hi BioWare), chociaż tak jak wspomniałem paru rzeczy i tak bym nie chciał wiedzieć siostra Fabiany na przykład czy etap(y) w NY Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oh już widzę tych niekumatych za siwy grosz ludzi oglądających MEGA HIT na Polsacie. Nagle przerwa, reklama Maxa i oczywiście narzekania, że Breivik zamordował "przez te gupie grrryy". A po przerwie powrót na kanapę i oglądanie Szklanej Pułapki Osiem (bo tam niby nie zabijają). A idz pan w ch... Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Unikając wszelakich info , krótko.....liczę na takie samo (pipi)nięcie jak w przypadku Batman A.C. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://www.rockstargames.com/newswire/article/28201/max-payne-3-for-pc-new-screens-and-details-including-system-spec.html Wymagania sprzętowe wersji PC Tak, tak, to dział o PS3, ale chyba warto o tym wspomnieć, bo to najwyższe wymagania w historii. No i niestety nie wróży to IMO dobrze wersjom na konsole, szczególnie tej na PS3 właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://www.rockstarg...ystem-spec.html Wymagania sprzętowe wersji PC Tak, tak, to dział o PS3, ale chyba warto o tym wspomnieć, bo to najwyższe wymagania w historii. No i niestety nie wróży to IMO dobrze wersjom na konsole, szczególnie tej na PS3 właśnie... minimalne na poziomie konsol maxymalne z dupy. Rockstar nie zna slowa optymalizacja kazda ich gra na pc to jest sajgon wymagania z kosmosu tylko potem tego nie widac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciejas 13 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wymaganie takie, że aż serducho w miejscu staje. Max Payne 3 z łatwością wbije się do tegorocznej czołówki, ale pewnie dostanie mu się za optymalizację. Oby na konsolach Max nie dał ciała... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi