April 4, 200916 yr Słucha ktoś? IMO mają za(pipi)i,ste piosenki, macie: Fallen Leaves when i was a little girl wiem że głupia nazwa
April 12, 200916 yr Hmm, Red Flag zajebiste jest http://meragot.wrzuta.pl/audio/1h3WM3oddl6...lent_-_red_flag Jeśli nie to wybaczcie mi - nie zaglądam do tego działu za często i nie wiem co trzeba wyśmiewać, a co popierać żeby być tu fajnym.
April 4, 201015 yr Niby emoboye, ale muza mi się podoba. Napewno coś oryginalnego sobą reprezentują w przeciwieństwie do większości dzisiajszych pseudorockowych kapel.
April 4, 201015 yr Jarałem sie pare lat temu, juz nie slucham ale nic do nich nie mam. Pare kawalkow jest spoko.
April 4, 201015 yr Właśnie sobie przypomniałem, że pomimo tego, że ich nie lubię to ten kawałek jakoś wpadł mi w ucho: Czy to znaczy, że powoli staje się emo boyem?
April 4, 201015 yr Chyba jak z kolegami pod prysznicem jesteś. Przemek, no ku.rwa Edited April 4, 201015 yr by Pelipe
April 4, 201015 yr E no, kiedy oni calkiem okej graja.Przez zjebany last nie da sie nawet posluchac czego sie lubi bo zaraz jakis łach ci wejdzie i zacznie narzekac Ja tylko tak mam ?
April 4, 201015 yr Ehh ja już dawno przestałem się przejmować opiniami innych, są gusta i guściki... Billy Talent - IMO za(pipi)isty zespół, praktycznie każda ich płyta mi podeszła, ostatnia tylko troszkę jakby gorsza. Edited April 4, 201015 yr by Gazer
April 5, 201015 yr Wlasnie odkurzylem ich plyty, nadal spoko sie slucha. Nawet nie wiedzialem ze trzeci album wydali, trzeba bedzie sprawdzic. Pins and needles chyba najlepszy ich numer.
April 5, 201015 yr lol, dokładnie rok temu zakładałem ten temat. Teraz nie potrafię zrozumieć jak mogłem tego słuchać na okrągło. Edited April 5, 201015 yr by mate5
April 19, 201015 yr born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Edited April 19, 201015 yr by your_tapeworm
April 20, 201015 yr born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Ty tak na serio czy kpisz?
April 20, 201015 yr Najnowszy album wyleciał z empetrójki po dwukrotnym przesłuchaniu. Już chyba wolę Skillet.