Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Słucha ktoś? IMO mają za(pipi)i,ste piosenki, macie: Fallen Leaves when i was a little girl wiem że głupia nazwa
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l hłe,hłe myślę, że kolego pomyliłeś tematy z "wstyd się przyznać" prawda?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Hmm, Red Flag zajebiste jest http://meragot.wrzuta.pl/audio/1h3WM3oddl6...lent_-_red_flag Jeśli nie to wybaczcie mi - nie zaglądam do tego działu za często i nie wiem co trzeba wyśmiewać, a co popierać żeby być tu fajnym.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Niby emoboye, ale muza mi się podoba. Napewno coś oryginalnego sobą reprezentują w przeciwieństwie do większości dzisiajszych pseudorockowych kapel.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Jarałem sie pare lat temu, juz nie slucham ale nic do nich nie mam. Pare kawalkow jest spoko.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Właśnie sobie przypomniałem, że pomimo tego, że ich nie lubię to ten kawałek jakoś wpadł mi w ucho: Czy to znaczy, że powoli staje się emo boyem?
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Chyba jak z kolegami pod prysznicem jesteś. Przemek, no ku.rwa Edytowane 4 kwietnia 201015 l przez Pelipe
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l E no, kiedy oni calkiem okej graja.Przez zjebany last nie da sie nawet posluchac czego sie lubi bo zaraz jakis łach ci wejdzie i zacznie narzekac Ja tylko tak mam ?
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Ehh ja już dawno przestałem się przejmować opiniami innych, są gusta i guściki... Billy Talent - IMO za(pipi)isty zespół, praktycznie każda ich płyta mi podeszła, ostatnia tylko troszkę jakby gorsza. Edytowane 4 kwietnia 201015 l przez Gazer
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l żeby jeszcze nauczyli się grać to by było fajnie, ci kolesie to żenada
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Wlasnie odkurzylem ich plyty, nadal spoko sie slucha. Nawet nie wiedzialem ze trzeci album wydali, trzeba bedzie sprawdzic. Pins and needles chyba najlepszy ich numer.
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l lol, dokładnie rok temu zakładałem ten temat. Teraz nie potrafię zrozumieć jak mogłem tego słuchać na okrągło. Edytowane 5 kwietnia 201015 l przez mate5
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Edytowane 19 kwietnia 201015 l przez your_tapeworm
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Ty tak na serio czy kpisz?
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Najnowszy album wyleciał z empetrójki po dwukrotnym przesłuchaniu. Już chyba wolę Skillet.