Skocz do zawartości

billy talent

Featured Replies

Opublikowano

Słucha ktoś? IMO mają za(pipi)i,ste piosenki, macie:

Fallen Leaves

when i was a little girl wiem że głupia nazwa :P

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hłe,hłe

myślę, że kolego pomyliłeś tematy z "wstyd się przyznać"

prawda?

Opublikowano

przepraszam :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ten zespół to żart.

Opublikowano

KU,RWA KIEDYS SIE JARALEM

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Niby emoboye, ale muza mi się podoba. Napewno coś oryginalnego sobą reprezentują w przeciwieństwie do większości dzisiajszych pseudorockowych kapel.

Opublikowano

Jarałem sie pare lat temu, juz nie slucham ale nic do nich nie mam. Pare kawalkow jest spoko.

Opublikowano

Właśnie sobie przypomniałem, że pomimo tego, że ich nie lubię to ten kawałek jakoś wpadł mi w ucho:

Czy to znaczy, że powoli staje się emo boyem? :(

Opublikowano

E no, kiedy oni calkiem okej graja.Przez zjebany last nie da sie nawet posluchac czego sie lubi bo zaraz jakis łach ci wejdzie i zacznie narzekac ;)

Ja tylko tak mam ?

Opublikowano

chyba tak, bo ja mam w (pipi)e co mi jakis łach napisze.

Opublikowano

Ehh ja już dawno przestałem się przejmować opiniami innych, są gusta i guściki...

Billy Talent - IMO za(pipi)isty zespół, praktycznie każda ich płyta mi podeszła, ostatnia tylko troszkę jakby gorsza.

Edytowane przez Gazer

Opublikowano

żeby jeszcze nauczyli się grać to by było fajnie, ci kolesie to żenada

Opublikowano

Wlasnie odkurzylem ich plyty, nadal spoko sie slucha. Nawet nie wiedzialem ze trzeci album wydali, trzeba bedzie sprawdzic. Pins and needles chyba najlepszy ich numer.

Opublikowano

lol, dokładnie rok temu zakładałem ten temat. Teraz nie potrafię zrozumieć jak mogłem tego słuchać na okrągło.

Edytowane przez mate5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert.

Edytowane przez your_tapeworm

Opublikowano

born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert.

Ty tak na serio czy kpisz?

Opublikowano

Najnowszy album wyleciał z empetrójki po dwukrotnym przesłuchaniu. Już chyba wolę Skillet.