zajman 18 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Przyjde z ciekawości bo doczytałem że będzie 20 stanowisk z konsolami Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez zajman Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przyjde z ciekawości bo doczytałem że będzie 20 stanowisk z konsolami Jeżeli nie na turniej, a pograć to proponuje piątek - w sobotę i niedziele większość będzie pracować na turniejach. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Aha dobrze wiedzieć Rozumiem że poza halo czy Gow2 nie planujecie w nic innego turniejów ?(pes2009 naprzykład:D) Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez zajman Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Potrzebny ochotnik do wykonania plakatu. Do niedzieli... Kto się zgłasza? Ja mam kolege ktory moglby zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Aha dobrze wiedzieć Rozumiem że poza halo czy Gow2 nie planujecie w nic innego turniejów ?(pes2009 naprzykład:D) Nie. Brak sponsorów, brak wymaganej liczby sprzętu itp... Potrzebny ochotnik do wykonania plakatu. Do niedzieli... Kto się zgłasza? Ja mam kolege ktory moglby zrobic Skontaktuje się z tobą na GG Cytuj Odnośnik do komentarza
Sheonus 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Siema, mam pytanie. Jakie beda nagrody za wygranie tego turnieju tj. za 1 miejsce? Ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A co, zamierzasz wygrać? Ja ze swojej strony pozwolę ze sobą fotkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Siema, mam pytanie. Jakie beda nagrody za wygranie tego turnieju tj. za 1 miejsce? Ktos cos wie? Uścisk dłoni organizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Siema, mam pytanie. Jakie beda nagrody za wygranie tego turnieju tj. za 1 miejsce? Ktos cos wie? Byles w Zielonej Gorze to widziales ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pewnie jakaś gra lub dwie Zresztą nie warto pojawiać się tylko dla nagród. Nagrody są dla noobów Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A co, zamierzasz wygrać? Ja ze swojej strony pozwolę ze sobą fotkę zrobić Tak zamierza, jako coach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Morda ryje! Ot, znowu się zaczyna, przedturniejowe pierdu pierdu. Sheonus - jeśli masz zamiar być w kącie, z dala od całej atmosfery. To tak, te dwie-trzy gry za pierwsze mogą być marnymi nagrodami dla buńczucznych zawodowców... ale... jeśli jedziesz tam dla afterparty które działa przed, w trakcie i po i należysz do ludzi, których cieszy widok Uznego z Komandosem w łapie, to w sumie to będąc na miejscu wygrywasz z miejsca. A tak po treści postów wnioskuję, że możemy mieć znowu gość spoza Polszy ^_^ Bieniu - zostaw już Shemale'a, nie warto Fil - cut da crap, niech raz będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cool m0lo tylko nie pamietam na ktorym turnieju ostatnio byles neo+/wcg/fun day/pgl czy moze pga? ale spox bez benq mozesz udawac casuala ;] ps. shemale to twoje ukryte pragnienie czy cos? nieladnie proponowac % nieletniemu ;/ ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
TreLLa 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cool m0lo tylko nie pamietam na ktorym turnieju ostatnio byles neo+/wcg/fun day/pgl czy moze pga? ale spox bez benq mozesz udawac casuala ;] ps. shemale to twoje ukryte pragnienie czy cos? nieladnie proponowac % nieletniemu ;/ ;] RAPE :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cos mi sie czuje, ze zara zaczna sie bluzgi, potem przyjdzie Raptor, skasuje posty i znow bedzie chill ;> A co do turnieju, jaka bedzie miejscowka? Cos podobnego do centrum biznesu jak w ZG? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ile za wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cool m0lo tylko nie pamietam na ktorym turnieju ostatnio byles neo+/wcg/fun day/pgl czy moze pga? ale spox bez benq mozesz udawac casuala ;] ps. shemale to twoje ukryte pragnienie czy cos? nieladnie proponowac % nieletniemu ;/ ;] RAPE A co tu takiego rajpujacego bo moze nie wychwicilem ? Molo dobrze prawi, pawel trzeba mu dzis polac... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Cos mi sie czuje, ze zara zaczna sie bluzgi, potem przyjdzie Raptor, skasuje posty i znow bedzie chill ;> A co do turnieju, jaka bedzie miejscowka? Cos podobnego do centrum biznesu jak w ZG? Nie... najpierw wp****li warny a potem skasuje posty ;]. A tak juz na powaznie: z luzem i na poziomie panowie. Emocje emocjami, ale epeen pozostawcie na prv'ach . I tak wiadomo, ze ja mam najwiekszy Sobie kliknijcie ponad 9000 . @Zimol: Ty lepiej siebie pilnuj a nie innych i sie nie madrzyj juz lepiej w tych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Ale ja nie będę się z nikim kłócił, trzeba zadbać o image, skoro powracam na turniejową scenę 8) Fil - a kim ja jestem? Zobaczysz daty ostatnich meczy moich na xbl? Tak grają polscy zawodowcy (zawodowcy ) ? Udajesz casuala? K*rwa teraz to mi poprawiłeś humor Nie będę wdawał się w dyskusję już z największym burgerostwem, a Shemale mi się tak przejęzyczło, że nick podobny to co ja poradzę :cierpienie: Zresztą będę mógł przekonać się jak co niektórzy forumowi RAPE-iarze są mocni w gębie na żywo. W końcu chciałoby się rzec. A wszystkich polskich casuali zapraszam na wódkę i afterparty z RB2 + RB1 + 100 utworów do DLC (Megadeth, Pearl Jam, Judas Priest, Guns N Roses i wiele innych) na poboczu turnieju Halo3. Tronic - będziecie targać cały band do Wrocka? Albo chociaż perkę co? My gitary weźmiemy i mica. To przykre co się stało z Engarde [*] Co do postu trelli - ponoć jednowyrazowce to +20% z marszu? Ale mogę się mylić... Kto będzie jeszcze z Krk? Jak Wawa? Bieniu, Juan, Goldi, Psycho? Piczel?! Ju der maj blek brada? Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Zimol Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 again... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Głupie pytanie molo, ja zawsze jestem RB1+ RB2 nice! Na lanie też się tego spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza
Graciuch 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jako, że nigdy na turnieju/meetingu nie bylem:P a stwierdzilem ze czas poznac ludzi ze sceny:P to pytko tylko mam:P trzeba z jakims teamem przyjechac? zeby pograc z wami:P? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Na miejscu zawsze jakiś team złożysz, aczkolwiek z randomami w składzie gra się ciężko. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Graciuch 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 trzeba od czegos zaczac:P w sumie zalezy mi bardziej na samym evencie niz turnieju:P Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 I to jest prawidłowe podejście... Aczkolwiek im więcej ludzi zagra tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi