Jędrek 3 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja wpadam dopiero w sobotę. I nie szukam osób do grania tylko do picia Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie będzie mnie na Turnieju ;/ Życze chłopaki udanej zabawy Have Fun ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wyruszam jutro o 9:42, zapewne zobaczymy się z większością dopiero w sobote ale za to dzięki uprzejmości Barcafana pobawimy troche w piątek Tak żeby na bańce wpaść na sobotni turniej :] Panowie ! Widzimy się niebawem i pamiętajcie o %, nie turniejem człowiek żyje ;] Ja zaczynam już dzisiaj xD CU ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Dzieki wszystkim za pomoc, notatki sporzadzone, numery telefonow zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 TroniC oraz (pijany) barth potrzebuja na gwalt: oraz NIE ZAPOMNIJCIE O NICH!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Znalazlem u siebie reklamowke jakis przejsciowek, a w niej: 6 http://555557.internetdsl.pl//photos/elektro/JACKZ/rca1.jpg tego czegos, zero http://www.audiokomp.pl/audiokomp/mDSCF8663.JPG tego o + przejsciowki jack -> 2 czincze i dotego przejsciowki zenska-zenska albo meska-meska, nie wiem. Nie wiem kogo to wszystko ale z radoscia oddam, bo napewno nie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ja już pakuję Xa i klamoty, koło 8:30 wyruszamy:) do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 chyba 9:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velios 50 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) A to nie jest jakiś stuff od Bartha/Tronica jeszcze? Może coś się zgubiło u Ciebie Brakowało czegoś w Zielonej? Tam pozdro i powodzenia wszystkim. Ja jednak nie jade.. (due to Boczek) Edytowane 15 Maja 2009 przez Velios Cytuj Odnośnik do komentarza
Mops 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 GZ dla wygranych ;D !!!!11111! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gratz Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Przybilla 2 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 No okej, ale kto wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zgaduj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 kerlo i ekipa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Paweł Uznański Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Insiak, Kerlo, Flaha - dzięki za gre! Wydaje mi się, że kluczem do naszego zwycięstwa była naturalna chemia drużyny. Nikt nikogo nie poganiał, tylko się wszyscy podtrzymywali na duchu. Flaha świetnie sprawdził się w roli lidera drużyny, a każdy z nas bez gadania dopasowywał się do jego 'rozkazów'. Nie grałem z Wami nigdy, a czuć było wspólne tempo gry. Każdy z nas overall miał pewnie podobne statystyki, wszyscy robili wszystko, co momentami doprowadzało do chaotycznego stylu gry, lecz jakoś się potem odnajdowaliśmy. Naszym największym minusem są - przytaknę Kerlowi - tryby w których trzeba utworzyć dobry setup (KOTH Cstruct, Oddball Guardian), ale to jest dość oczywistym efektem braku ogrania. Swój występ w tym turnieju oceniam dość wysoko. Byłem bardzo napompowany energią, usta mi się praktycznie nie zamykały, a moje wydzieranie się - zdaje się - dopingowało. Flaha uspokajał. Insiak wykazał się twardą psychiką i kilkukrotnie zatrzymał bardzo clutch flagi na The Pit. Kerlo natomiast to naprawdę dobry slayer, który również nie zapomina o objective'ach. Sick teamshooting. Nie sądziłem, że wygramy z faworytami, ale stało się inaczej. Mecze były bardzo zacięte i emocjonujące. Do końca nie można było być pewnym która z drużyn zwycięży. Pomijając wynik turnieju: organizacja, monitory, miejscówka BOMBA! Gratuluję organizatorom cierpliwości do hostowania tego typu eventu. GG! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 :1pl: 1st Flaha, Insiak, Zielony, Kerlo :2pl: 2nd Boczek, Bobek, Konrados, Fil4 :3pl: 3rd Pchel, Heero, Matek, Paqito Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gratuluje, widze ze moja nieobecnosc nie wyszla na zle Pozdrawiam all Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Ja nadal jestem w ciezkim szoku ale to pewnie dlatego, ze do tej pory jeszcze nie przespalem nawet minuty od wczorajszego poranka XD Zielony ale to juz dodawac mnie na liste ;] Edytowane 17 Maja 2009 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Tez jestem w szoku , wyobrazam sobie chlopakow mine ;] Gratzy !!!! Jakie wyniki byly, tryby jakies konkrety pliss Cytuj Odnośnik do komentarza
TreLLa 1 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Jak dostałem info od kili to nie uwierzyłem - teraz widzę to na własne oczy : - ) GRatZ all! ( szczególnie dla teamu flahy ) Najwyraźniej polscy gracze nie są tak mizerni jak niektórzy uważają :spox: Edytowane 17 Maja 2009 przez TreLLa Cytuj Odnośnik do komentarza
Polprzysiad 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 buahaha nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
matek_79 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Tez jestem w szoku , wyobrazam sobie chlopakow mine ;] Gratzy !!!! Jakie wyniki byly, tryby jakies konkrety pliss Konkretny to byl mecz finalistow gdy grali flagi na Picie- pierwszy mecz zakonczyl sie stanem 2:2 i koncem czasu (nawet suden death bylo wiec ponad 30 minut grania) i dopiero w dogrywce wygral team Flahy- wszyscy stali i patrzyli co sie stanie, z drugiej strony swietna robota teamu Bartka- hill na constrkcie ktory wyrgali paroma sekundami a wczesniej odrobili duza strate, bylo na co popatrzec, swietny tureniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 GGs all. /uderzam w puchara po 40h, YO Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dzieki mojemu teamowi za zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(pipi)iste gry! Takiego teamworku to ja dawno nie uswiadczylem! Flaha za(pipi)isty lider (niedoceniony pod tym wzgledem?), green to w ogole, jesli mialbym przytoczyc czyjs gamertag na turnieju (;>) EWENEMENT (w koncu 800 expa na mlg robi swoje, wait wait, pomylilem cie z kims innym), ins, nie zawiodles mnie zawszem zem w ciebie wierzyl, a onslaught ctf przejdzie do pamieci Do tego teamshooting, przed ktorym nikt sie nie uchronil. Miod z malinami, szuruburu pierdut i jazda! Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy przyjechali, dla tych, ktorzy nie przyjechali bo nie mogli, a ci ktorym sie nie chcialo to wiadomo co... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi