Opublikowano 3 października 200915 l wlaczam mecz rankigowy, nie rankingowy odapalam formacje wszystko ok, patrze dalej a tu nie ma wlasnej taktyki ?? co jest grane czy w meczach o stawke nie mozna ustawic szczegolow dotyczacych pressingu i innych szczegolow ? a moze gdzie indziej sie to wlacza np juz podczas meczu ?? prosze o odp... z gory dzieki Nawet ta własna taktyka nie uchroni Cię przed porażkami ze mną ;]
Opublikowano 3 października 200915 l wlaczam mecz rankigowy, nie rankingowy odapalam formacje wszystko ok, patrze dalej a tu nie ma wlasnej taktyki ?? co jest grane czy w meczach o stawke nie mozna ustawic szczegolow dotyczacych pressingu i innych szczegolow ? a moze gdzie indziej sie to wlacza np juz podczas meczu ?? prosze o odp... z gory dzieki musisz najpierw wejsc w edycje formacji z glownego menu, zapisac sobie taktyke i przypisac na d-pad (krzyzak) wtedy pdczas meczu wybierzesz krzyzakiem swoja wlasna
Opublikowano 3 października 200915 l Co ja na to poradzę? 09 była IMO idealna. 10 spieprzyli wiele rzeczy stają się IMO nie grywalne. Ale po co mnie słuchać to tylko moja opinia. Chyba w tym roku przeskoczę na PESa. Grając w Fife nie czuję tej przyjemności co rok temu. Chłopki pływają po murawie zamiast grać jak trzeba. Nie mam nad nimi kontroli i nie mam zamiaru się irytować z tego powodu. Piszę głównie o online bo jak zwykle offline jest o kant dupy roztrzaść. Rzeczywiście,każdy ma swoje upodobania,dlatego nie będę ci wciskał własnych.Co do singla,dla mnie trochę śmieszny.Przed chwilą rozbiłem na Legendarnym w lidze Fulham 9:1.Żeby było śmieszniej,to moja pierwsza FIFA(na serio),a gram od premiery. Edytowane 3 października 200915 l przez Pawlo_PL
Opublikowano 3 października 200915 l Co ja na to poradzę? 09 była IMO idealna. 10 spieprzyli wiele rzeczy stają się IMO nie grywalne. Ale po co mnie słuchać to tylko moja opinia. Chyba w tym roku przeskoczę na PESa. Grając w Fife nie czuję tej przyjemności co rok temu. Chłopki pływają po murawie zamiast grać jak trzeba. Nie mam nad nimi kontroli i nie mam zamiaru się irytować z tego powodu. Piszę głównie o online bo jak zwykle offline jest o kant dupy roztrzaść. Rzeczywiście,każdy ma swoje upodobania,dlatego nie będę ci wciskał własnych.Co do singla,dla mnie trochę śmieszny.Przed chwilą rozbiłem na Legendarnym w lidze Fulham 9:1.Żeby było śmieszniej,to moja pierwsza FIFA(na serio),a gram od premiery. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.
Opublikowano 3 października 200915 l Co ja na to poradzę? 09 była IMO idealna. 10 spieprzyli wiele rzeczy stają się IMO nie grywalne. Ale po co mnie słuchać to tylko moja opinia. Chyba w tym roku przeskoczę na PESa. Grając w Fife nie czuję tej przyjemności co rok temu. Chłopki pływają po murawie zamiast grać jak trzeba. Nie mam nad nimi kontroli i nie mam zamiaru się irytować z tego powodu. Piszę głównie o online bo jak zwykle offline jest o kant dupy roztrzaść. Rzeczywiście,każdy ma swoje upodobania,dlatego nie będę ci wciskał własnych.Co do singla,dla mnie trochę śmieszny.Przed chwilą rozbiłem na Legendarnym w lidze Fulham 9:1.Żeby było śmieszniej,to moja pierwsza FIFA(na serio),a gram od premiery. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Daruj sobie.Co w tym dziwnego? Każdy,kto grał w F10 wie,że tak się gra ze średniakami(czas ustawiony na 5 minut). Edytowane 3 października 200915 l przez Pawlo_PL
Opublikowano 3 października 200915 l Przygotowuje sie do el. Mistrzostw Polski w F10 we Wrocku za tydzien. Od poniedziałku gram juz w nową FIFE. Jesli są chetni zeby skopac mnie i wytknac mi to co robie źle to ślijcie zaproszenia na PSN ID: Aem_PL
Opublikowano 3 października 200915 l Zakładamy w tym roku FC Extreme (na 360)? Ja bym to z chęcią z robił, ale nie bardzo wiem jak to działa od strony zarządzania, terminarzy itp. Może ktoś z większym doświadczeniem w fifie, czasem i pewnością, że będzie grał w fife dłużej niż parę tygodni założyłby forumowy klubik?
Opublikowano 3 października 200915 l Witam! Mam pytanko związane z progresem zawodników . Czy tak jak w wersji 09 mogę osobiście kierować rozwojem moich grajków??? Grałem narazie tylko trochę i nigdzie nie widziałem takiej możliwości w trybie kariery
Opublikowano 3 października 200915 l Z tego co pamiętam to mówili, że w tym roku rozwój będzie automatyczny.
Opublikowano 3 października 200915 l Panowie kusi mnie pełna wersja 10, dzisiaj grałem przez dwie godziny w samo demko ze znajomym, FUN niesamowity. Wypatrzyłem coś takiego na allegro - http://www.allegro.pl/item761803198_fifa_10_na_xbox_360_p_o_l_e_c_a_m.html Ale w opisie koleś pisze że gra jest po angielsku. Cała gra jest po angielsku? W demku były polskie napisy i angielski komentarz, co mi nie przeszkadza bardzo, ale miło by było usłyszeć polskie głosy.
Opublikowano 3 października 200915 l Dwa posty i dwa takie same pytania na ktore odpowiedz byla udzielana z 5 razy. Cofnijcie sie strone do tylu, to nie boli.
Opublikowano 4 października 200915 l mam jeden blad na ps3 poniewaz gdy gram tryb menagerski to poparcie zarzadu maleje przy porazkach a przy wygranych niee rsnie i ciagle mnie wyrzucaja prosze o odpowiedz
Opublikowano 4 października 200915 l proszę o pomoc.czy jest w sieci wersja FIFY 10 na xbox-a bez polskiego komentarza ale z polskimi napisami.szukałem ale nie znalazłem.może ma ktoś link do takiej wersji? tak, ja rowniez poprosze. wszedzie szukalem, ale nie znalazlem! zarty sobie stroisz?
Opublikowano 4 października 200915 l mam jeden blad na ps3 poniewaz gdy gram tryb menagerski to poparcie zarzadu maleje przy porazkach a przy wygranych niee rsnie i ciagle mnie wyrzucaja prosze o odpowiedz Zeby zaufanie ci rosło musisz tych spotkań trochę powygrywać.Jeśli obecnie masz więcej porażek niż zwycięstw to nie licz na rosnące zaufanie.
Opublikowano 4 października 200915 l Dwa pytania. Próbował ktoś zrobić sobie ten gameface ? U mnie za każdym razem jest: " server is not responding ". Podobnie mam jak chcę wykupić wszystkie ligi sezonu live. Wyskakuje mi jakiś błąd. Spotkał się ktoś z czymś takim ?
Opublikowano 4 października 200915 l Mi mimo tego,że wyskakuje ten błąd to w grze ta twarz się pojawia, a co do tego błędu to mam to samo i właśnie nie wiem czemu.
Opublikowano 4 października 200915 l Kurrr ja niestety prędko sobie w FIFĘ nie pogram:/ Niestety ale kupiłem chyba u jakiegoś oszusta (mimo iż koleś miał 191 komentarzy, i wszystkie pozytywne). Konto zawieszone, kontaktu brak, gry brak...
Opublikowano 4 października 200915 l Mi mimo tego,że wyskakuje ten błąd to w grze ta twarz się pojawia, a co do tego błędu to mam to samo i właśnie nie wiem czemu. No to u mnie się nie pojawia. Pisze mi " Brak twarzy do pobrania ".
Opublikowano 4 października 200915 l Kurrr ja niestety prędko sobie w FIFĘ nie pogram:/ Niestety ale kupiłem chyba u jakiegoś oszusta (mimo iż koleś miał 191 komentarzy, i wszystkie pozytywne). Konto zawieszone, kontaktu brak, gry brak... no to masz to samo co ja przy zakupie Fight Night Round 4. do dzisiaj na oczy tej gry od tego skur.wysyna z allegro nie zobaczylem. musialem kupic drugi egzemplarz od calkiem innej osoby. ja od tamtego dnia juz za nic nie zaplace na Allegro z gory. wszystko za pobraniem.
Opublikowano 4 października 200915 l Ktoś zaobserwował coś takiego jak 'statystyki profilu'? w fifie 09 można było podejrzeć, ile wygraliśmy meczy, kim najwięcej strzeliliśmy, w jakich minutach strzelaliśmy gole, itp.?
Opublikowano 4 października 200915 l A na World Class to komputer oszukuje :foch: Jak mnei to w(pipi)ia jak obrkęcają się, dają piły na dobieg jakieś z rękawa, jak moi się źle ustawiają a jak ja rozghrywam to ciasno, szybko odbiorą...ehhh co za oszustwo. Co do live'a to jeden mecz miałem strasznie wolny chyba przez łącze przeciwnika a drugi już normalny i super sie grało ale miałęm co jakis czas lagi krotkie.