Skocz do zawartości

How I met your mother

Featured Replies

Opublikowano

Fajna komedia, może nie równa się z Friendsami, ale polecam. 1 sezon był średni, ale można go pominąć. W 3-4 serii za to naprawdę czasem są mistrzowskie momenty.

A Barney ze swoim "legen - wait for it - dary", "im awesome", "get a suit" jest kapitalny :D

Jedynie aktorki grające główne role nie są najlepsze (szczególnie Robin, która nie pasuje do komedii).

Polecam!

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 75
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• s09e16  

• Do Big Bang Theory się nie umywa, koniec kropka Z How I Met Your Mother zrobił się słaby serial obyczajowy.

• NOWY SEZON, (pipi)!!!   http://www.megavideo.com/?v=WBB0SN6Z   A nie wiem co wy macie do Robin, dobrze gra taką Kanadyjke, co jeszcze nie do końca odnalazła sie w ich świecie, plus fajna dupa xD z

Opublikowano

W sumie gdyby nie Neil Patrick Harris i jego postać, to już dawno przestałbym to oglądać. Ogólnie jest nieźle, tylko niech Ted w końcu ją pozna, bo za długo to ciągną.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Niezły serial.

Barney Stinson zawsze w swoim garniaczku mistrzowski. Najsłabszą postacią jest Robin, a reszta jest do przyjęcia. Ogólnie w miarę zastępuje mi friendsów.

Opublikowano
  • Autor

Haha, właśnie skończyłem 3 sezon :) Podobają mi się te przeskoki narracyjne i pomysły, które nie przeszłyby w Friendsach - jak "crazy eyes" czy Barney rysujący ręką wykres w powietrzu :)

Opublikowano

Też niedawno odkryłam ten serial. ; ] Wciąga niesamowicie, ale macie racje - Robin jest do kitu. ; p

• 1 rok później...
Opublikowano

NOWY SEZON, (pipi)!!!

http://www.megavideo.com/?v=WBB0SN6Z

A nie wiem co wy macie do Robin, dobrze gra taką Kanadyjke, co jeszcze nie do końca odnalazła sie w ich świecie, plus fajna dupa xD zupełnie mnie nie irytuje, jak np. Kate z LOST.

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

mój ulubiony sitcom z obecnie emitowanych bo nie głupi i barney stinson i aktor grający teda to podobno dość dobry reżyser

Opublikowano

nie chyba nie...

moglby juz powiedziec jak ja poznal i ten serial moglby sie skonczyc.

Opublikowano

Powinni czym prędzej kończyć ten serial, póki jeszcze się nie zeszmacił. Barney niestety chyba się wypalił.

Opublikowano

No bo ile jeszcze można gadac i robić dokładnie to samo. Ale jednak troche smieszy

Opublikowano

Trochę tak, no bo co by jednak nie mówić, Stinson to wciąż najlepszy element tego serialu. Ale Teda, to bym wy*ebał na zbity pysk gdyby nie był głównym bohaterem, kolo kompletnie mi nie pasuje do tej odjechanej paczki.

Opublikowano

robin się nadaje tylko do tych śmiesznych teledysków popowych o chodzeniu do centrów handlowych

Opublikowano

A ja właśnie lubię Robin, jest z niej dobra zwała za każdym razem kiedy próbuje udowodnić wyższość Kanady nad USA.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fajną rolę ma cameron, mam nadzieję że zostanie na dłużej (przynajmniej do końca sezonu). no i niezłe cemeo maclachlana :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja nawet nie będę pisał jak bardzo lubię ten serial. Po prostu napisze, że od czasu premiery 100 odcinka HIMYM na mojej empetrójce wciąż leży "Nothing Suits Me Like A Suit", które słucham regularnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I znowu to samo, jak cos dobrego się wydarzy, to musi sie cos dramatycznego stac. Zanim to sie stało, to juz wiedzialem co sie stanie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kur.wa jaki słaby finał, zresztą w ogóle cały ten sezon nie był zbyt ciekawy.

Opublikowano
  • Autor

Nom, bardzo kiepsko. Ale ten moment "and that's how i met your mother... zing!" czy jak to było, był genialny ;f

Opublikowano

Ostatni sezon rzeczywiście bez fajerwerek, ale to wciąż jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) sitcomów ostatnich lat. Tylko ten jałowy Ted...strasznie IMO obniża poziom humoru.