Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Total Recall - to był mocny film. Z udziałem mojego ulubieńca Ironside'a. Jak na szczyla to sceny mordu robiły na mnie wrażenie. Ogólnie wychowałem się na tym kinie. Nie zapomnę jak miałem na ścianie plakat z Commando i Predatora. Teraz takich za(pipi)istych plakatów się nie robi. To co robi poza sceną, mnie nie interesuje. Bo zawsze i na zawsze zapamiętam multum scen z Terminatora - grzebanie w oku, ręce. No i sławetna druga część gdzie sikałem po seansie ze szczęścia. Sentyment pozostał - ostatnio przed założeniem wątku odświeżyłem sobie kilka filmów z Arnim. p.s. Conan the Barbarian klasyk sam w sobie. Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez il capitano
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Total Recall no kurde. Pamiętam jak bylem w podstawowce, chyba 2 czy 3 klasa i puscili to na polsacie w ramach megahitu. Oglądałem z rodzicami i w szoku byłem ze mi pozwolili ;] Długi czas potem nie widziałem równie krawego filmu. Maskra, ale mnie to jarało. Doskonale pamiętam początkową scene co im oczy wychodziły, pozniej w nocy mi sie to snilo. Albo odrywanie rak czy wiercenie w brzuchu czy babka z 3 cycami. Dobry film, musze sobie odswiezyc koniecznie
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Autor no i total recall ma naprawde ciekawy scenariusz, zreszta w oparciu o tekst phillipa k. dicka
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej. A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą. Edytowane 28 kwietnia 200915 l przez Masorz
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Powstał nawet serial Total Recall 2070, podejrzewam, że to crap mimo nienajgorszej średniej i 10tki wystawionej w recenzji niżej. A i ktoś tam ostatnio w holyłut przebakiwał o remake'u- niech się nawet nie ważą. Masorz, niestety nie wiesz co piszesz serial Total Recall to najlepszy serial s-f wszechczasów i basta scenariusz jest zagmatwany jak sam Dick, a klimat czuć końcówkami palców u stóp na serio, dla fanów fantastyki tego serialu nie wolno przeoczyć, wykonanie i aktorstwo pierwszej klasy osobiście porównując film z Arniem nie ma przy tym serialu żadnych szans btw. najlepszy Terminator, wcielenie sie w role robota wyszło mu po prostu idealnie Predatora uwielbiam, ale też za sprawą samego predatora i Connan, reszta taka se
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem. Czytaj ze zrozumieniem. Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l haha wlasnie sobie przypomnialem na 1szxym roku uni mialem kumpla ktory robil najlepsze NO! RUN! GET TO DA CHOOPAAA na swiecie;] a conan to najlepszy film fantsy ever - a sequel to jeden z najgorszych jakie widzialem;];]
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Ja nie wiem co piszę? Ja tylko napisałem, że 'podejrzewam' coś niefajnego, a nie wyraziłem opinii nt w/w serialu, przecież nawet tego nie widziałem. Czytaj ze zrozumieniem. Skoro mówisz, że rządzi to zaraz ukradnę. no, tera już wiesz co piszesz polecam!