July 29, 200915 yr Manieq, bardzo fajna relacja, ale grany był capcom vs snk 2, a nie marvel vs capcom 2 ;p Wypadałoby to poprawić, chociaż wątpie że kogoś to obchodzi baj de łej: tych dwóch śmiałków to ja z kumplem (przyjechaliśmy troche późno i nie bylo już wolnych pokoi) - ale dumny byłem ze swojej konstrukcji, a spało się zaje.biście wygodnie ^_^
July 30, 200915 yr Mam dla was dobrą informację otóż wkońcu i nareszcie doszły filmy z ReVo do Cieślaka i na dniach mają być na YT
August 9, 200915 yr na dniach mają być na YT raczej "na tygodniach" "lub miesiącach" trochę szkoda bo ja się wręcz nie mogę doczekać ich
August 9, 200915 yr ja nic nie poradze... Cieslak ma juz od jakiegos czasu te filmy ale nie chce mu sie ich wrzucic bo jak to mowi ma swoje zycie. eh...
August 9, 200915 yr trza było wysłać do kogoś kto ma czas na zabawę w upload filmów, na przykład do mnie
August 10, 200915 yr Duke Nukem szybciej wyjdzie niż Cieślak wrzuci te filmy na YT. So true Cieślak właśnie zadzwonił z informacją, że będzie dziś w Warszawie i da mi te filmy
August 11, 200915 yr Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5.
August 11, 200915 yr Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland Pliki są w formacie mov, więc Cieślak wprowadził mnie w błąd Poza SF4 mam 2 walki z 3s i po kilka z GG i VF5. Di jak mozesz to wrzuc prosze wszystko z VFa - warto by sobie przypomniec czy walki byly zaciete czy nie
August 11, 200915 yr To wrzuc te z 3sa najpierw bo sa tylkie dwie a reszte pozniej Walka z Manqiem jest swietna godna pierwszego duzego finalu offline w PL(kkuuurrwwaa czemu tylko dzisas kikow przyjalem ;/ ).
August 11, 200915 yr Jak dobrze pójdzie, to wszystkie walki z SF4 (półfinały i finał) będą dzisiaj na YT: http://www.youtube.com/nSportsPoland :************************* W końcu filmami zajął sie ktoś, kto się do tego nadaje ;p
August 11, 200915 yr Wieczorem wrzucę walki z 3s, a jak starczy czasu to zacznę z VF5 lub GG - rzucę monetą, co najpierw @Snake No ba ;]
August 11, 200915 yr Oglądałem tylko walki Marka z Mańkiem i teraz widać brak ogrania na Rufusa ze strony pierwszego z panów + "turniejowy stres" z obu stron . Teraz gram z Markiem prawie codziennie i chłopak cholernie ograł się na Rufusa od czasu turnieju. (Czytaj - nie byłoby już takiej chały jak wyżej ) Manieq dodaj mnie do friendsów (TasTerPL) to mogramy w końcu . Niestety najprawdopodobniej juz nie mirrory ^_^ P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą
August 11, 200915 yr P.S - Di tylko nie mów że przepadła walka o trzecie miejsce w CvS'a- strata tego kombosa od mastashiego byłaby katastrofą Wieczorem przejrzę te płyty, ale nie przypominam sobie, żebym je tam widział. Może Ukyo tego nie nagrał?
August 11, 200915 yr Właśnie konwertuję walki z 3s. Napiszcie mi, kto tam grał: Remy vs. Chun - finał Pro8e vs. Matt? Yang/Yun vs. Ken - półfinał Krilluch vs. Matt?