Opublikowano 6 maja 200915 l no to jedz sobie do jarocina. dla mnie animal collective to kupa i 10 razy bardziej wole jechac na hajnekena ;]
Opublikowano 6 maja 200915 l ktore juz dawno sie skonczyly (albo nigdy nie zaczely) ;] Łot? np. Kings of Leon? np The Prodigy nom, zwłaszcza że znajomy który był z ekipą rok temu na nich w Krakowie baaaardzo się jarał koncertem, jak i inni, a chłopaki głęboko siedzą w dramach (nie mówię że Prodigy to dramy, żeby nie było) i tym podobnej elektronicznej muzie. Także pomińmy powyższą wypowiedź
Opublikowano 6 maja 200915 l Nie no nowa płyta Prodzidży jest chu'jowa, Pendulum na żywo dobrze wypada. A reszta mi koło pyty lata. Jak Faith No More przyjechało to co innego.
Opublikowano 6 maja 200915 l Kto by musial zagrac, zebys mogl powiedziec, ze jest za(pipi)iscie? ;] Gra Buckethead - jadę zdejmować stringi przez łeb.
Opublikowano 6 maja 200915 l dobry jest line-up mocno na czasie debiutanci The Ting Tings (za(pipi)ista płytka), Duffy (również), Crystal Castles (genialne dźwięki) nowe wydawnictwa Kings Of Leon (propably the best rock album in 2008), The Prodigy czy Lily Allen, Placebo też coś właśnie wydaje, tak samo Moby czy Basement Jaxx mi skład openera 2009 mocno podchodzi
Opublikowano 7 maja 200915 l Autor Pati Yang presents: FlyKKiller on Open'er Festival'2009. More live dates coming soon <- takie info znalazlo sie na facebooku. Nie grają źle, ale tak jakoś bez szałuu..
Opublikowano 7 maja 200915 l Dzis po 20 beda znani kolejni wykonawcy. Na blogu klawiszowca FNM 12 h temu ukazal sie wpis o tresci "Adam & Poland! be VERY fucking prepared..." ;]
Opublikowano 7 maja 200915 l Dzis po 20 beda znani kolejni wykonawcy. Na blogu klawiszowca FNM 12 h temu ukazal sie wpis o tresci "Adam & Poland! be VERY fucking prepared..." ;] :o jezus to zmienia postać rzeczy o 180 stopnii. :slinotok:
Opublikowano 7 maja 200915 l Na jednym z amerykańskich blogów wyczytałem, że Faith No More ma zagrać 4 lipca w Gdynii!!! Czyli gówniany Heineken:( Wszystko by się zgadzało, bo 3 lipca FNM gra w Danii na Roskilde, więc do Gdynii mają rzut beretem a 5 lipca występują w Finlandii, także kto wie:) Dziś potwierdzili także koncerty w Holandii i nawet Rosji, także mam nadzieję, że wkońcu będzie widniał w ich rozpisce napis POLAND!!!
Opublikowano 7 maja 200915 l Wystąpią 4 lipca! Nie pasują trochę na ten festival, ale trudno ważne, że zagrają u nas!!!!!
Opublikowano 7 maja 200915 l Mieli zagrać na Szczecin Rock Festival, a zagrają na Openerze najważniejsze, że będzie koncert
Opublikowano 7 maja 200915 l FAITH NO MORE. To jest (pipi)a wiadomość dnia =D fixd. JEZUS OBESRAŁEM SIE ZE SZCZESCIA, rzut beretem mam i do tego Pendulum aaa!
Opublikowano 7 maja 200915 l no to jedz sobie do jarocina. dla mnie animal collective to kupa i 10 razy bardziej wole jechac na hajnekena ;] Sam jesteś kupa.
Opublikowano 7 maja 200915 l A od pewnego czasu tu mozna głosować na setlistę jaką będą grali Faith:) http://fnmsetlist.blogspot.com/
Opublikowano 7 maja 200915 l nojaaa FNM wstało, miało grac u mnie a grać bedzie na pedalskim openerze... w sumie to dalszym ciagu na pomorzu ;P