March 19, 201015 yr Author ktualny skład wygląda tak Massive Attack, Pearl Jam, Kasabian, The Hives, Nas, Ben Harper, Hot Chip, Klaxons, Tricky, Mando Diao, Pavement, Matisyahu, Skunk Anansie, Empire of the Sun, Damian Marley, Tinariwen, Nas & Damian Marley oraz Gorillaz Sound System Nas i Marley zagrają razem i osobno
March 19, 201015 yr Jakby wypier.dolić indie gów.no - Kasabiana, Klaxons i co tam jeszcze i dać coś w zamian, to by było całkiem za(pipi)iś.cie.
May 4, 201015 yr The Hives są akurat dobrzy, ale lineup jak dla mnie w tym roku hoiowy. Ich targetem teraz są 15 letni indi rokersi w rejbanach widać :confused:
May 4, 201015 yr Bida z nedza, ryz z cebula, juz coke live ma lepszy sklad, znany artysci, moze nie w moim guscie ale znani.
May 4, 201015 yr No i po cholere było wygrywać jakiś tam konkurs na najlepszy festiwal w Europie, jeśli w tym roku skład jest do dupy. Pearl Jam i Kasabian dają radę. The Hives i Mando Diao są spoko, ale reszta mnie nie kręci. Rok temu było o wiele lepiej. Gdzie TCV?
May 4, 201015 yr Jeśli chodzi o popularność tych zespołów to skład jest przepotężny. Lecz muzycznie chu.jnia z grzybnią i jedyne co jest spoko to Massive Attack z Tricky i Pearl Jam.
May 4, 201015 yr Jeśli chodzi o popularność tych zespołów to skład jest przepotężny. Lecz muzycznie chu.jnia z grzybnią i jedyne co jest spoko to Massive Attack z Tricky i Pearl Jam. Wpis jak ch.uj, a była chyba szansa, żeby ściągnąć coś bardziej spoczko - np. RATM albo QotSA/TCV.
May 4, 201015 yr Rozdrabniaja sie biora jakies sredniej wielkosci gwiazdki, zamiast w(pipi)ic po jednej porzadnej na dzien, jay-z, qotsa do tego cos z elektroniki i dla kazdego cos milego.
May 4, 201015 yr Tricky i Massive Attack. Mi tam nic wiecej nie trzeba, ale i tak nie pojade, bo za daleko.
May 5, 201015 yr Author www.worldticketshop.com/festivals/heineken_open_air_festival_tickets Jeśli to przeciek to pozdro :potter:
May 5, 201015 yr No pewnie coldplay i killersi zawitają, musze powiedzieć mojej 12 letniej siostrze, sie zgrzeje ostro O_o. Kurde by (pipi)nęli jakiegoś punka albo stonera. A nie ściągają idnie mainstreamy i elektroniczne bajabongo (nie mówie o Massive attack i trickym)... Edited May 5, 201015 yr by Stranglerdave
May 5, 201015 yr No to ja też się dołączę do tych jojczeń nad tegoroczną obsadą Openera. Z tych 3 festiwali organizowanych przez Alter Art to w tym roku najlepszą obsadę ma Selector.
May 6, 201015 yr Nedza w tym roku. Byłem w zeszłym, byłem dwa lata temu, w tym roku jadę na coke na chemicali Na sam pearl jam nie chce mi się jechać bo massive widziałem dwa lata temu.
June 29, 201014 yr Wie ktoś, czy na Open'erze będą wyświetlać ćwierćfinały MŚ na jakimś telebimie? ;p
June 29, 201014 yr Wie ktoś, czy na Open'erze będą wyświetlać ćwierćfinały MŚ na jakimś telebimie? ;p Prędzej retransmisje jukendensa.
June 30, 201014 yr Pewnie nie Jedzie wogole ktos z foruma? ja i pewnie ogólnie z Trójmiasta jeszcze jakieś osoby. ciekawe czy ktoś z Forume spoza Pomorskiego się wybiera.