July 2, 201014 yr ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było. i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :]
July 6, 201014 yr Author ch'uj, co jak co, ale dzisiaj to 2manydjs fajne było. i btw, ktoś z forume mnie chyba poznał jak się witałem z koleżanką... tylko nie pamiętam nicka - numer siakiś zapisałem, ale troche słabo dzwonić i "siema, jesteś z forumingu może?". kto to był? zgłoś się! :] uju to ja byłem. Poznałem Cie po japie : **. Picie nam nie wyszlo niestety ;D
July 6, 201014 yr Aaa, tak właśnie myślałem. cóż, za rok się napijemy. ale kur'wa moje zdziwienie było wielkie jak mnie rozpoznałeś. ;] Cypress Hill (i baty ;d), Damian Marley i NAS i epicka ekipa z Katowic, z którą przesiedziałem połowę 4 dnia. tyle. więcej mi nie trzeba było. no i 2manydjs w pierwszy dzień też w pytkę.
July 6, 201014 yr Nas z Damianem, Cypres, jeszcze Matisyahu i przesadzone Die Antwoord. Na nich pojechalem i sie wogole nie zawiodlem. Ogolnie dobry wypad na tego heinekena wyszedl
February 4, 201114 yr Primusa zaprosili 0_o troche im to burzy budowana przez lata marke, chu.jowego i nadetego festiwalu dla homoseksualnej mlodziezy
February 5, 201114 yr oprócz indie gówna w każdy dzień znajduje się tam coś porządnego. a z Primusem bardzo dobrze, wszystkie indie pe'dały będą na swoich koncertach bo nawet nie będą wiedzeić po nazwie co to Primus, a nie jak w zeszłym roku mi się na Cypress Hill wbijali i jakaś banda hipsterów do mnie i znajomej CZY MOŻEMY DAĆ IM BUCHA JEDNEGO BO ONI NIE WZIĘLI I W OGÓLE!?
April 26, 201114 yr Czy da radę kupić bilet w dzień koncertu? Na chwilę obecną nie jestem zdecydowany, czy jadę bo nie wiem jak będzie z czasem, ale jak 30 czerwca się zdecyduję, pojadę do Gdyni, to przed samym wejściem na imprezę kupię jeszcze bilet? Są tam na miejscu sprzedawane?
May 5, 201114 yr Straszna nedza boza Big Boi-em i Dedmous5 lineup jest straszny -_- Szkoda ze 10 lecie Open-Era zostalo tak z(pipi)ane ( zwlaszcza po swietnych edycjach z lat 2009 i 2010 )
June 8, 201114 yr Z jednej strony też najeżdżam na line-up, a z drugiej nie znam 70% grających tam zespołów ;] więc może się okazać że jakieś perełki się pojawią. Np. ostatnio odkryłem hiszpański Crystal Fighters i całkiem fajne. Tak tylko se piszę i tak nie pojadę.