Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Green Day

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od American idiot czekalem na ta plytke, sciagne przeslucham i jak bedzie dobra to kupie.

Opublikowano

Jezus Obso dlaczego!?!

Opublikowano

Nie ma dopisku "dla fanów Mastodona", więc pewnie Obso rozsmakował się w szalenie męskim graniu Green Day.

Opublikowano

ten ich nowy singiel 'Know your Enemy' to chu'jnia totalna. Cały czas jeden riff, nonstop powtarzany frazes know your enemy i oklepane motywy. Jak reszta płyty jest podobna można ją sobie w dojpe wsadzić.

A ich fanem nigdy nie byłem ale parę kawałków mi się podobało.

Opublikowano

Ściągnąłem tę płytę, no i cóż. Chętnie bym się zbuntował i powiedział: "o wy głupcy! To dobra płyta", ale jednak nie da rady. Jest bardzo słaba.

Opublikowano
  • Autor

Jest temat o chu jowym offspring oraz mastodonie, to i jest o GD. Robie sztuczny tlum w najmniejszym dziale.

Ano w sumie Offspring jest w dziale rock, to tam przeniose.

Opublikowano

Green Day na pierwszej 1,5 płyty grał całkiem przyjemny melodyjny punk-rock o młodzieńczej miłości i waleniu konia przed TV, potem popełnił jeszcze pare przyjemnych piosenek, a ich nowy singiel jest monotonny w chu.j, ale płytę sprawdze.

Opublikowano

Taka tanią demagogią posługują się pedały, rzekłem.

Opublikowano

skopiowalem te plyte na plejerka w nadzieji ze wesole rytmy w stylu Dookie podkreca mnei przy bieganiu, ale neistety, albo stety, niewazne, wytrzymalem do 5 utworu. padaka

Opublikowano

Mam do tej kapeli sentyment ze względu na parę kawałków. Niestety. Poza nimi robią kupę, co potwierdza najnowszy singiel. I image z sezonu na sezon mają gorszy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Muzyka dla ludzi bez gustu. Jeszcze zrobili fatlany cover I Fought the Law... Za to są u mnie przegrani do końca.

• 3 lata później...
Opublikowano

greendayuno.jpg

Nowy Green Day!

Od paru dni dostępny jest nowy Green Day. Pierwsza płytka z trylogii Uno, Dos, Tre. Kolejne ukażą się w listopadzie i styczniu. Panowie nagrali mnóstwo nowych piosenek i postanowili wydać prawie wszystkie. Podzielono jest na klasyczny Green Day'owy punk (Uno), garaż (Dos) i kawałki epickie i introwertyczne (Tre).

Przesłuchałem kilka razy i bardzo mi się nowy materiał podoba. Może nie jest to poziom klasycznych płyt i American Idiot, ale jest dużo lepiej niż na 21th Century której nie lubię. Mamy tu przebojowy i wesoły kalifornijski punk bez żadnych udziwnień. Od razu wpadają w ucho kawałki: Kill The DJ, Let Yourself Go czy Oh Love. Polecam!

Linki znajdziecie tam:

http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/1270388-green-day-uno-2012-a.html