Opublikowano 21 października 201113 l Powyzej typowy przyklad nie ogarniecia... eh W koncu mam troche extra kasy i chcialbym sobie kupic. WIdze ze na allegro nadal cena ponizej 100zl nie schodzi, mimo iz na amazonie mozna za 100zl nowke dostac... Gdzie mozna najtaniej dostac?
Opublikowano 21 października 201113 l Olać opinię laików. Warhammer to Warhammer. Szkoda tylko, że głównym bohaterem jest oczywiście Space Marine. Z chęcią zagrałbym po stronie Necronów Nie grałem jeszcze, ale planuję łyknąć. Lekka sieka, fajne uniwersum, słyszałem że czuć moc w walce wręcz. Czego chcieć więcej?
Opublikowano 21 października 201113 l Też planuję zakup w przyszłości. Do szczęścia brakuje mi w tym tytule tylko co-op offline. Edytowane 21 października 201113 l przez Paliodor
Opublikowano 10 listopada 201113 l Kupilem, swietna giera Ma swoje wady, ale jako fan warhammera bardziej sie ciesze ze tego ze w koncu mozna sobie ponapierdalac z pily ;] Tryb coop (exterminatus) po prostu zamiata, dawno sie tak dobrze nie bawilem A ze mam niski poziom to jeszcze nie cisne na multiplayerze, ale trzeba przyznac ze ma on swoj urok, nie wszedzie spotyka sie jump pack'i
Opublikowano 15 lutego 201213 l Małe info dla osób planujących kupno w UK - wersja z Amazon.co.uk ma polskie napisy.