Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano

O ile wiem to MS zyczyl sobie zbyt wiele zielonych za prawa do marki.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 169,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Marka jest warta mase pieniedzy, wiec nie dziw ze za psi grosz niech ca sprzedac praw. Zyski i tak bylyby kosmiczne.

Opublikowano

I tak tyle szmalu zarabiają ale chociaż by mogli te dodatki dawac za free :potter: :turned::blink:

Opublikowano

Ceny na XLA nie za uzaleznione od nich.

Oni dostaja zamowienie od MS i normalna zaplate... reszta to juz od MS zalezy.

Pisali o tym juz kiedys.

Opublikowano

ja pier.dole.

Filmik maskaryczny :O

Opublikowano

No jeśli tak z kolejne 10 części Halo wyjdzie to można będzie sobie samemu złożyć film...

Trailer kozacki równie dobry co ten z ODST

Opublikowano

Ogarnia ktoś muzykę?

Opublikowano

W Ultimie pojawily sie Preordery - sama gra 169zl, zas Halo: Reach Edycja Legendary + bonus! (X360) 399. Mysle, ze to dobre ceny ! :thumbsup:

Opublikowano

Dokladnie - ale MS doskonale wie jak reklamowac swoje produkty.

Przydalaby sie reaktywacja topicu z GT - jakis temat do ustawek takze w coopie ! :thumbsup:

Opublikowano

Czyli 169zł za gry od MS to już standard. Mi też zaktualizowali cenę w preorderze, ja miałem jak dobrze pamiętam zamówione jeszcze jak było za 199zł. Będę 30zł do przodu :)

Opublikowano

Mam nadzieje ze cena sie nie zmieni do mojego zamówienia ,rozumiem ze ta cena zostaje :ninja: ?

Opublikowano

Tak zostanie. Można było to przewidzieć bo od tego roku wszystkie gry nad którymi MS ma pełną kontrolę wychodzą w cenie 169zł. Tak samo było z Alan Wake i Crackdown 2.

Opublikowano

Powiem jedno - JA PIE@DOLĘ :blink:

Opublikowano

Ten Elit to widzę nieśmiertelny......

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To nie jest zwykły elit ,tylko ten z tych lepszych . widzisz jaki ma hełmofon :woot::yes:

Opublikowano

Aha, tzn, że może być nieśmiertelny.

Opublikowano

zreszta bez przesady - co ten koles w niego trafia ? prawie nic...