Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mam promkę Pottera właśnie do zrecenzowania i chciałem sprawdzić na Kinekcie. No ale MS nie chce :)

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 105,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie sposób nie zgodzić się z canuksem. W przypadku głaskania kotka czy innych popierdółek, które bądź co bądź - sprawdzają się świetnie pod względem zajmowania czasu. Jednak nie widzę grania w sportow

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jutro w gadzet na tvn turbo będzie test kinecta o 17:30   co do tych gier to wszystkie mnie interesują poza mechami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Warto podkreślić że to tylko garstka gier z okazji T

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Idealny zestaw do Kinecta             Masz Dance Central i wszystkie laski twoje  

Opublikowano

W jednym z dwóch Media Marktów w mieście Poznań. Oczywiście o 20:00 na sklepie nie było już ani jednego Kinecta.

Tydzień temu w Saturnie w Pestce, kinecty leżały i pies z kulawą nogą się nie zainteresował - podjedź, zobacz.

Opublikowano

Kinect to w ogóle będzie gigantyczny sukces. Ludzie sobie nawet nie zdają sprawy jak wielki - wystarczy powiedzieć, że w USA w listopadzie POŁOWA wszystkich kupionych X360 to były bundle z Kinect.

Opublikowano

Kinect jest kompatybilny ze starszą generacją Xboxów 360?

Opublikowano

ciekawe czy jeszcze coś wyjdzie w grudniu? bo niema w co grać :teehee:

sprawdzał ktoś w akcji potera? oceny nie zachęcaja do kupna:(

raczej nic, fala nowych gier na kinecta będzie w pierwszej polowie 2011

HP to średniak ale Torba w PE napisał że rzucanie czarów przy pomocy kinecta w dodatkowym trybie świetnie się sprawdza

Pojawiły się plotki że niby nowy Deux Ex wykorzystna kinecta

Opublikowano
Ale tylko z odpowiednią przejściówką/zasilaczem

Która jest w zestawie?

Opublikowano

Jeszcze pytanie apropos komend głosowych. Rozumiem, że komendy nie działają na obsługiwanie dasha, ale czy w grach również nie działają? Jeżeli tak to czy znacznie to utrudnia zabawę w takim Kinectimals?

Opublikowano

Dzięki qb3k ;) - czyli wystarczy dać grę po angielsku.

A jeszcze na temat odległości. Niby w instrukcji jest napisane, że wymaga się około 2,4 metra, a jak jest w praktyce? Ile starczy? Ktoś już może testował ten temat ;)?

Opublikowano

Podobno do komfortowego grania wystarczy odległość co najmniej 1.80m od tv. Ale niech któryś szczęśliwy właściciel to potwierdzi.

Opublikowano

Ja mam mniej więcej tyle samo (raczej trochę mniej) i dzisiaj zamówiłem swoją sztukę na Ultimie :] Pier.dolę, najwyżej jakoś inaczej ustawię meble czy coś...

Opublikowano

No ja właśnie mam problem, bo nowe meble już mam i nie po to wybierałem, żeby teraz coś zmieniać, (pipi) stanę po przekątnej trochę i powinno być git :D.

Opublikowano

No ale sama odległość to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze z półtora metra, do dwóch po bokach do co bardziej zwariowanych kombinacji, no i gry w dwie osoby.

Opublikowano

U mnie od około 2 metrów w Kinect Adventures wykrywa już możliwość grania w dwie osoby. Wygodnie można grać tak w okolicach 1.7 metra już.

Opublikowano

A szerokość? Bo ja to mam chyba większy problem z szerokością :D Na jedną osobę jest dużo miejsca, ale jak dojdzie druga to będzie trochę ciasno :)

Opublikowano

Hmm, szerokość to jakieś 1,5-2m, nie potrafię teraz powiedzieć dokładnie. Nie jest tego dużo, ale można swobodnie poskakać.

Opublikowano

Hmm, prawdę mówiąc to trzeba sobie wyznaczyć takie pole - 1,5-2m od Kinecta, ok 2 metry szerokości, 1,5m na ruchy przód-tył i bron Boże pod żyrandolem - kontuzja ręki więcej niż pewna. To powinno starczyć dla dwóch graczy w większość "sportówek" (Adventures, Kinect Sports), w sumie jeden gracz tez lepiej jakby miał więcej "szerokości".

Opublikowano

Zależy też jak ten żyrandol nisko jest zawieszony ;)

Opublikowano

Dobra, tak jak qb3k, zamówiłem z Ultimy, razem z Dance Central :P. Mam nadzieję, że nie będą przekładać tej dostawy, bo fajnie by było mieć przed świętami ;).