Posted June 8, 200915 yr Jak w temacie. Widziałem ostatnio w empiku-nagi wojownik. Warte to polecenia? Ktoś czytał, posiada? Interesuje mnie też zestaw książeczek od Men's Health nt. budowania poszczególnych partii mięśni (abs, barki, klatka etc.) -- Ze swojej strony mogę polecić dla osób, które trenują tajski boks już z rok instruktażówki Petera Aertsa (chyba 4-5 części filmów po godzinie trwania każdy). Nie znajdziecie tam jakiś pojedynczych uderzeń w powietrze, a po ok. 15 kombinacji do wyćwiczenia z partnerem w tarczowaniu. Dużo markowania, ataku, kontr oraz pełnych kombosów, łącznie z klinczem. Jednak trzeba mieć niezłą technikę, żeby trenować pod te filmiki, bo początkujący mogą wyuczyć się złych technicznie kombinacji.
June 8, 200915 yr Może komuś się przyda do 6weidera: http://rapidshare.com/files/125674038/Aerobiczna_6_Weidera_.rar
June 8, 200915 yr Tutaj filmiki instruktażowe, na większość partii mięśni. Edited June 8, 200915 yr by papi
September 9, 20204 yr Wieczory coraz dluzsze czas chyba bedzie poczytac cos, najbardziej lubie biografie ciekawych/najlepszych/kontrowersyjnych mistrzow. Przeczytane juz Tyson, Bolt, Mo Farah,Szurkowski, Lance, Steve Jurek. Co jeszcze jest wartego uwagi? Kipchoge sie zbiografizował? A moze Arnold? Ps: Tak, specjalnie napisale w 11 letnim temacie
September 9, 20204 yr Ja teraz czytam Północ Scotta Jurka. Chłop przez miesiąc robi 1-2 maratony po górach, żeby pobić rekord w Appalachach. Fajnie, lekko napisane, dobrze się czyta.
September 9, 20204 yr Czytalem Urodzonych Biegaczy i Jedz i Biegaj z nim zwiazane. Chcialbym o kims innym poczytac. Scott Jurek ogolnie ciekawa, pozytywna postac.