Opublikowano 24 stycznia 201114 l Wie ktoś o co chodzi w Mass Effect Evolution - Jack Harper = Illusive Man? Było coś powiedziane na ten temat w środowisku?
Opublikowano 24 stycznia 201114 l Mam pierwsza czesc z czterech. Jeszcze nie czytalem, ale cala opowiesc skupia sie na IM. Jak przeczytam to dam znac
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Druga połowa Lutego - Mass Effect: Odwet http://fabrykaslow.c...d=3584#searchkk http://fabrykaslow.c...ok=521#searchkk Premiera książki: 20 Lutego 2011 Edytowane 7 lutego 201114 l przez fightclub87
Opublikowano 27 stycznia 201114 l nie spodziewałem się, że tak szybko wydadzą trzecią część. Jeszcze nie skończyłem czytać drugiej Ogólnie książki (pierwsza no i druga część) czymś niesamowitym nie są, ale czyta się bardzo dobrze. Szczególnie "Podniesienie", no i tłumaczenie też jest lepsze niż w poprzedniej części. Więc książki polecam, szczególnie tym którzy czekają na 3 część gry.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Kończę czytać właśnie pierwszą. I tak jak mówisz szczyt literacki to nie jest , ale fanom zapoznanym z uniwersum zapewniam , że będzie wchodziła gładziutko, wręcz nawet potrafi konkretnie wciągnąć, kurcze czasami mam nawet wrażenie jak by to było kolejne DLC 8)
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Ja ostatnio kupiłem Podniesienie w Saturnie ( niedługo w tych sklepach z elektroniką, ziemniaki będzie można kupować ) ale jeszcze nie zacząłem. Czekam, aż przyjdzie Objawienie z allegro, bo mimo iż Wrocław to duże miasto, to nigdzie nie widziałem pierwszej książkowej części ME. W lutym z literatury miałem nabyć tylko Futurospekcje ( serial FlashForward jest na niej oparty. Swoją drogą, szkoda, że ściągnęli go z anteny ) a tu taka niespodzianka I dodatkowy wydatek
Opublikowano 7 lutego 201114 l Pierwsza część Mass Effect Evolution jest naprawdę bardzo dobra. Zapowiada się świetny komiks no i pojawia się kobieta turian
Opublikowano 14 lutego 201114 l Ma ktoś informacje na temat drugiego tomu Odkupienia? Bo jakby nie było, trochę już minęło od wydania pierwszego komiksu. W ogóle będzie to dalej wydawane u nas? Bo tego są chyba z cztery zeszyty jak się nie mylę.
Opublikowano 14 lutego 201114 l Przecież Mass Effect Odkupienie to wszystkie 4 czesci wydane w jedym komiksie...
Opublikowano 14 lutego 201114 l Przecież Mass Effect Odkupienie to wszystkie 4 czesci wydane w jedym komiksie... Ok, nie było pytania ;P Z komiksem nie miałem jeszcze do czynienia ( dopiero do mnie zmierza ), a na ebay widziałem kilka pozycji i myślałem, że tak samo jest z polskim wydaniem. Edit: A "Mass Effect: Evolution" będzie u nas wydane? Edytowane 14 lutego 201114 l przez fightclub87
Opublikowano 14 lutego 201114 l Na razie nie wiadomo, ale mysle ze tak. Pierwsza czesc jest swietna, a w srode wychodzi 2 tom. Bosko
Opublikowano 16 lutego 201114 l Premiera Mass Effect Evolution Issue #2 Okładka genialna Jutro powinien na necie pojawić się PDF. Szczerze, to nie moge się doczekać jak kupię już pełne wydanie komiksu w naszym wydaniu, żeby postawić na półce obok Odkupienia Edytowane 16 lutego 201114 l przez VoytecCFC
Opublikowano 20 marca 201114 l Będzie nowy komiks ze świata Mass Effect. Wyjdzie przed premierą trójeczki - http://www.shadowbroker.pl/news/2011/03/zapowiedz-nowego-komiksu-i-dwie-okladki-z-wydania-czwartego-mass-effect-evolution-komiks/
Opublikowano 29 marca 201114 l Nowa książka z uniwersum Mass Effect. Mass Effect: Deception Data wydani: 27 września 2011 Autor: William C. Dietz więcej info: http://www.shadowbroker.pl/ksiazki/2011/03/mass-effect-deception-nowa-ksiazka/
Opublikowano 29 marca 201114 l Zgooglowałem autora i trochę już w życiu napisał, może być ok. Co ważne, książka nie będzie ciągnąć głównego wątku znanego z gier. EDIT: Nie zauważyłem linka. Szkoda, że znowu wszystko się toczy wokół Cerberusa, tym bardziej, że jest cała tona ciekawszych tematów. Edytowane 29 marca 201114 l przez Cethu
Opublikowano 30 marca 201114 l Mass Effect Evolution Issue #2 Wydany 23 marca - jak dwie poprzednie - świetny. A 20 kwietnia wydanie, ostatniej części. Mam nadzieję, że niedługo zostanie wydane w Polsce pełne wydanie.
Opublikowano 10 maja 201113 l Yo, mam pytanko : czy pierwsza książka jest bardzo powiązana z następnymi ? Byłbym gotów teraz kupić Podniesienie i Odwet, bo Objawienie coś ciężko znaleźć. Co do komiksów, to moje zdanie jest takie : Redemption całkiem niezły, fajne dopełnienie historii sprzed właściwej akcji ME2. Evolution natomiast w moich oczach wypadł średnio, może to przez oczekiwania. Niby ciekawy fragment życiorysu Illusive Mana i ważny w kontekście sagi wątek tego artefaktu, ale jakiś niedosyt zostaje. Plus za samice Turian. Kreska w obu przypadkach bez rewelacji, ale jest dobrze.
Opublikowano 11 maja 201113 l Wszystkie książki są ze sobą powiązane przez jedną osobę....Kahlee Sanders,która jest główną bohaterką wszystkich części. Choć część pierwsza bardziej skupia się na relacjach i konflikcie między Andersonem a Sarenem. Myślę,że możesz spokojnie brać Podniesienie bez czytania Objawienia. Nie powinieneś czuć się zagubiony
Opublikowano 14 września 201113 l A ktoś wie może gdzie można dostać objawienie?? W znanych mi księgarniach nie znalazłem (empik i kilka innych internetowych).
Opublikowano 15 września 201113 l Też szukałem i ciężko znaleźć, polecam Ci aukcje, swego czasu nawet tam nie było, ale teraz się pojawiły.
Opublikowano 21 listopada 201113 l Właśnie zamówiłem sobie Objawienie ze sklepu merlin.pl (wysyłka 3-5 dni). EDIT: dokładna cena to 25,99 zł + koszty przesyłki Edytowane 21 listopada 201113 l przez pawelgr5
Opublikowano 5 lutego 201213 l Fani wygrali! BioWare poprawi błędy w ostatniej powieści ze świata Mass Effect
Opublikowano 12 marca 201213 l Witam! Ostatnio zakupiłem pierwszą część z serii Mass Effect: Objawienie. Książka bardzo mnie wciągnęła, dlatego już rozglądam się za drugą częścią czyli Mass Effect: Podniesienie. I tu pojawia się problem ponieważ w większości księgarni internetowych zapasy są wyczerpane. Znacie jakieś miejsce w necie z dostępnym tytułem. Proszę o odpowiedź. To może inaczej. Ma ktoś Mass Effect: Podniesienie na sprzedaż? Proszę o info. UPDATE: nieaktualne, znalazłem w Empiku "pod nosem" Edytowane 29 marca 201213 l przez rosomaq