Skocz do zawartości

MEGA LAN w Kietrzu! 22-23 sierpnia 2009

MEGA LAN 44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jedziesz na MEGA LAN?

• TAK, KIERWA, JAD?!
      1
    • Nie
      3
  2. 2. W co masz zamiar najwi?cej gra? na MEGA LANie?

• Halo: Combat Evolved
      0
    • Halo3
      1
    • Rock Band 2
      1
    • Nie jad? tam gra?, interesuje mnie tylko wódka;]!
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Czy jest szansa ze ktos by po nas (mnie i Juana) ruszyl tylek do Racka w piatek ok 24? i odstawil nas w niedziele ok 18?

Bo moj Leon w warsztacie a Juana TS pali tyle ze na 2 osoby to sie zupelnie nie kalkuluje, a widze ze nawet dobry dojazd pociagiem tam macie.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor
Czy jest szansa ze ktos by po nas (mnie i Juana) ruszyl tylek do Racka w piatek ok 24? i odstawil nas w niedziele ok 18?

Bo moj Leon w warsztacie a Juana TS pali tyle ze na 2 osoby to sie zupelnie nie kalkuluje, a widze ze nawet dobry dojazd pociagiem tam macie.

Na pewno przyjedziemy, nie ma problemu, jest kilku kierowców, ktoś do waszego dojazdu sobie daruje picie.

Juan i Goldi, nie macie tam żadnych warszawskich dinozaurów Halo jeszcze;]?

Edytowane przez Zimol

Opublikowano

Jak by byli chetni to bysmy smigali samochodem, ale jak widac tylko 2 dinozaury zostaly w Wawce ;)

no to na 90% jestesmy, bo ogolnie jestem chory, ale jak zdaze sie wykurowac to w piatek jestesmy z x1 + 2xS (dajcie znac czy macie CRT bo jak cos to moge component do xa zabrac ale na CRT lepiej by bylo)

Opublikowano
  • Autor
Jak by byli chetni to bysmy smigali samochodem, ale jak widac tylko 2 dinozaury zostaly w Wawce ;)

no to na 90% jestesmy, bo ogolnie jestem chory, ale jak zdaze sie wykurowac to w piatek jestesmy z x1 + 2xS (dajcie znac czy macie CRT bo jak cos to moge component do xa zabrac ale na CRT lepiej by bylo)

No szkoda, pamiętam że w Wawie było Was trochę (liczba uczestników Wawie zawsze była na poziomie "średniej krajowej" albo nieco wyżej ;) )

Goldi może masz tam z 10 kompletów ubioru i markerów do Speedballa?:P To sobie zrobimy deathmatcha na działkach ^_^

Dostałem SMS od Bartha, że przywiezie 4tą konsolę, więc wytarczy jak przybijecie z Skami.

Ja się pytam. Gdzie jest ta Halo3 "elyta" dla której zwożony był do Kietrza sprzęt (komplet LCD + XO)???

Cieszę się z tej grupki osób, która się zadeklarowała na przyjazd bo sympatycznie będzie urządzić sobie małe grańsko-chlańsko.

Widocznie jak to napisała pewna osoba, w prywatnej rozmowie, trzeba byłoby zasponsorować nagrody "za przybycie" i zwrot za transport/darmowe bilety PKP/vouchery na paliwo na stacjach paliw, to możemy zgłosiło się kilka osób więcej ;)

Nam się nie będzie zapewne nudzić, a drugiej takiej okazji do pogrania w jakiekolwiek Halo na żywca szybko nie zaznacie (PGA?).

Zdrowiej Goldi. :)

Opublikowano
drugiej takiej okazji do pogrania w jakiekolwiek Halo na żywca szybko nie zaznacie (PGA?).

Myślę że wcześniej :P ... Aczkolwiek w tak luuuuużnej atmosferce na pewno nie prędko...

Opublikowano
Ja się pytam. Gdzie jest ta Halo3 "elyta" dla której zwożony był do Kietrza sprzęt (komplet LCD + XO)???

a to bedzie tez Halo3?

po co ? ;)

:P

Opublikowano
  • Autor

Nie, no toż to skandal w biały dzień... na razie mam bagatela 18ście osób z czego grom ludzi gra TYLKO w Halo1 i RB2, nie wiem czy będziemy w tych okolicznościach targać tam w ogóle sprzęt scenowy. Zagłosujemy jak będziemy w komplecie.

Będzie ktoś jeszcze? Czy ktoś szykuje się na jutro rano?

Opublikowano

Ja się szykuję.

Możesz to dopisać do zalet.

Opublikowano

Dzieki wszystkim którzy sie zjawili. Szczególnie Molowi - nie pil chłopak żeby wszystko ogarnąć!

H1 Rulaaaa!

Jestem chętny na kolejne spotkania!

Edytowane przez TroniC

Opublikowano
dzieki za lana Panowie, ale i tak macie wszyscy u mnie prze(pipi)ane (oprocz Pchely) ze nie pojechalismy na ta bibe do Czech :catfight:

Kierowcy nie bylo przeciez ^_^

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje bardzo serdecznie ekipie, która się stawiła, 20 osób przez cały weekend napierało w Halo1 na 2 setupach, RB2 i trochę na Halo3 (brak chętnych do stałego grania na zestawie;])

Pora spać przez ostatnie 72h zaliczyłem tylko kilka godzinek snu, ale warto było!

Opublikowano

Dzięki za świetną zabawę, w szczególności Zimolowi który wszystko zorganizował i miał nerwy żeby to ogarnąć.

Edytowane przez Damiaś

Opublikowano
  • Autor
ubercool 8)

stawiam rzepak

Zielony, czyżbyś zapomniał proKoca? 8)

Kurier czy priorytet?

Adres na PM.

To samo Raz chyba, że mam sobie zawłaszczyć ładowarkę.

A Piczel zostawiłeś ui mnie Gamoniu ('Tylko nie zapomnij go' 'no. nie zapomne') recznik;]

Opublikowano

Molo, ten ręcznik sobie zostaw albo co bo nie jest mi koniecznie potrzebny do życia :)

Co do strat to brakuje mi czarnej Ski, sprawdźcie ludzie czy ktoś sobie jej przypadkiem nie przywłasczył, znak rozpoznawczy to jakieś takie niby P (może wygladać jak A) wyryte nożem na naklejce z tyłu (TroniC dobrze to opisałem bo razem to robiliśmy, chyba to przypomina P c'nie?)

Opublikowano
  • Autor

Z tym do Piczela i Tronica;]

Opublikowano

Zdjęcia dodam jutro...

Mam tez drugi film, ale udostępnię tylko jeśli zezwolą na to głowni aktorzy: Uzny i Velios... :crazy:

Opublikowano
  • Autor
Zdjęcia dodam jutro...

Mam tez drugi film, ale udostępnię tylko jeśli zezwolą na to głowni aktorzy: Uzny i Velios... :crazy:

Dajesz :D

Czy mnie ktoś pytał o zgodę przy rzucaniu mięchem na Rojka w pierwszym filmie;]?

Opublikowano

Ty przynajmniej byleś trzeźwy...

A ze się zdenerwowałeś? Jakby mi kieliszki potłukli tez bym się zdenerwował...

Edytowane przez TroniC

Opublikowano
Zdjęcia dodam jutro...

Oni zezwalają....