Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmiki z Mass Effect 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 50 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• fightclub87
    fightclub87

Link podkradziony z shadowbroker.pl   Pony Effect 2   http://www.youtube.com/watch?v=LqpyAlvyP3Y&feature=player_embedded#at=75    

Opublikowano

Bo nie zauważyłem jakiś znaczących. Poza tym skoro pisałem, że pierwsza część ma spoilery to logicznym posunięciem jest założenie, że druga ma je także.

Opublikowano

Znakomita muzyka, a i trailer pokazał, że będzie wrzało pomiędzy niektórymi członkami ekipy. Tali celująca do Legiona to bardzo wymowny obrazek.

EDYTA: Obejrzałem go kilka razy pod rząd i nie mogę wyjść z podziwu. Jeden z najlepszych launch trailerów jaki pojawił się w ostatnich latach.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Muzyka nawet nie wiem co powiedzieć, po prostu niszczy.

Trailer fenomenalny, jak film sci-fi z najwyższej półki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Średni ten DLC. Takie sobie strzelanie z rakiet bez jakiegokolwiek przegrzewania się broni i frywolne latanie a'la Wipeout. A że tego ostatniego tworu i wszystkich gier Wipeoutopodobnych nie cierpię więc raczej w Hammerheada się nie zaopatrzę.

Opublikowano

Za darmo to ja się zaopatruję nawet w lekko przeterminowane puszki tuńczyka, co tam dopiero DLC do ME2...

Ja tam czekam.

Opublikowano

To za darmo jest?

BTW żeby ci te tuńczyki po terminie nie zaszkodziły kiedyś ;)

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

No jeśli tyle dają za darmo (Cerbereus armour & weapon, Hammerhead + 5 mapek, dodatkowa broń no i najprawdopodobniej Kasumi) to jak wielkie będą DLC za kase. :D

BTW, w ostatni GT TV oprócz tego filmiku Geoff wspominał przy Ray'u coś o jakimś ogromnym dodatku do serii ME w przyszłym roku (ME 2,5?).

Opublikowano

Mogliby dać dodatek z jakąś planetą w stylu Omegi, Illium, Cytadeli (ale tej z ME1) i na niej kilka lub kilkanaście zadań mniej lub bardziej ze sobą połączonych.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Kahje (homeworld Hanarów) była by ciekawa. 90% powierzchni to woda, miasto wiec było by na wysepkach albo pod wodą, widoki piękne, no i masa protheańskich ruin :D

BTW czwarta część ostatniego GT TV, wiele nie mówią ale potwierdzają wszystkie domniemane DLC:

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/86&ch=4&sd=0?ep=86&ch=4&sd=0

• 1 rok później...