Skocz do zawartości

co masz na sobie?

Featured Replies

Opublikowano
Wg. mnie temat jest konkretnie zje.bany, żałosny, nędzny / whatever. Forebode dobrze to ujął. Nie widzę sensu istnienia takiego tematu.

Tez mi sie nie podoba, ale jak juz napisalem wczesniej, nikt nam nie kaze tu pisac. Jak sie znudzi to spadnie, nie widze sensu zamykania.

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
w sensie wchodzisz do domu - zdejmujesz zegarek?

No kur.wa raczej że tak, przecież to normalne.

Opublikowano
  • Autor

również ściagam zegarek w domu - tak samo po wejściu do czyjegoś domu/samochodu przeważnie wyciągam wszystkie rzeczy z kieszeni. żeby się przylansić wypchanym porfelem i elegancką komórką, cnie.

koszulka bez rękawów oraz bokserki.

Opublikowano

...glupi temat, jak telefon do 0-700.

...niebieska koszulka z kolnierzykiem + granatowe, proste spodnie + polbuty z metalowymi noskami. Ubrania robosze ssaja odbyt...

Opublikowano

przecierane jeansy - krótkie spodenki, niebieskie majtki, czarny stanik i czarna koszulka pumy ! elo !

Opublikowano

Ale majtki, czy stringi? bo to ważne

Opublikowano

Żółto - czarne spodenki firmy Active(chyba z bazarów), jasne stopki Penetra(z Hiszpanii), niebieskie(w białe, cienkie paski) szorty firmy Vomo, a reszta skóra, chodzę z gołą klatą bo pompowałem dziś i lubię pooglądać swoje muły.

Opublikowano

gacie w slonie, skarpety z bazaru dziurawe, dresy nike uj,ba,ane w farbie ,koszulka hm tez w farbie cala.

Opublikowano
Ale majtki, czy stringi? bo to ważne

Stringi to też majtki. Zapewne chodziło Ci o figi :closedeyes:.

Sprana, beżowa koszulka, czarne bokserki w granatową kratę, błękitne spodenki i szare, kończące już swój żywot laczki kuboty <dyktator mody>.

Opublikowano

No figi figi.

Ja mam dziś na sobie pure banan fit. Żółta polówka, jeansowe rybaczki, japonki, zegarek na bransoletce.

(brakuje jeszcze okularów D&G i drewnianych koralików na szyi ;))

Opublikowano

czerwony tees etniesa , spodnenki billabong tak wy(pipi)iam w kefauku 3

Opublikowano

Siedze w pracy wlasnie ,

Garniak Next

Koszula Marks&Spencer blekit

Krawat GUcci

Buty Oliver Sweeney

skarpety w czerwono szare paski

Pozdro :]

Opublikowano

Zielone, szerokie sztruksy, biala koszulke Scotch & Soda i biale skarpety najki elo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

granatowe bokserki w zółto-białą kratkę i granatową koszulkę, wszystko dzięki tesco

Opublikowano
gacie z napisem poniedziałek, dresy adidas nie jestem dresiarz jak coś tylko na chacie łażę w tym czymś , skarpetki nike, kapciochy i koszulka z napisem Eat Pussy :)

Masz takie na każdy dzień tygodnia? Cool :)

Dżinsy i czerwony tiszert.

Opublikowano
gacie z napisem poniedziałek

no raczej nie cool, bo dzis sobota - chlopie, zmieniaj majty :/

Opublikowano

O tym samym pomyślałam, hahaha :wink1:

Opublikowano

O tym samym pomyślałam, hahaha :wink1:

no po co za 2 dni poniedziałek więc się wyrówna :D

Opublikowano

Skarpetki no name, spodenki Massa, majtki no name, koszulka Elade i bluza Mass (dopiero co wróciłem do domu, żeby nie było ze siedze w domu w bluzie).