Whisker 1378 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Wzorem Killzone Liberation z widoku izometrycznego przyjdzie nam pograć w przygody Salem'a i Rios'a z gry Army of Two: The 40th day. Nie zabraknie motywów znanych z wersji na duże konsole oraz zupenie nowych smaczków dostepnych wyłącznie na przenośnej konsoli Sony. Filmik z gameplay'u poniżej: Link: http://www.youtube.com/watch?v=EAfyvOVv1oM Quote Link to comment
Pan Pieczarka 167 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Na razie jestem na nie, przypomina mi jakąś ładnie wykonaną grę flashową. Quote Link to comment
winner 183 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Eee, co Ty gadasz? Przecież gra robiona jest na styl Killzone Liberation, który odniósł niemały sukces wśród gier na PSP. Quote Link to comment
CoATI 1049 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 tez jestem na nie... wlasnie z powodu tego stylu kz:l... Quote Link to comment
Meanthord 324 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Mi rowniez sie nie podoba. Do takiej gry jak AO2 bardziej pasuje klasyczne FPP. Quote Link to comment
are91 0 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 imho killzone było głupie, nie podobał mi się ten rzut izometryczny, gdyby nie to że to była to moja 1 gra na psp i nie miałem jeszcze memory sticka to pewnie bym nawet nie przeszedł całej. Wi8ęc kiepsko że to bęzie podobne. Quote Link to comment
CoATI 1049 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 wlasnie sprawdzilem to demko... no slabo jest. idziemy w prawo i strzelamy, grafika raczej sredniawa, design tez biedny... wylaczylem po 4min grania i juz wiem, ze trzeba bedzie zaopatrzyc sie w wersje na ps3 ;] Quote Link to comment
winner 183 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 wlasnie sprawdzilem to demko... no slabo jest. idziemy w prawo i strzelamy, grafika raczej sredniawa, design tez biedny... wylaczylem po 4min grania i juz wiem, ze trzeba bedzie zaopatrzyc sie w wersje na ps3 ;] Prawda, chociaż demo to zawsze demo Quote Link to comment
Mendrek 570 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Granie z kimś jest o wiele lepsze, niż singiel. Wtedy rozgrywka nabiera większego kolorytu. Całość to połączenie starego dobrego Smash TV z Killzone Liberation. Przyjemna gra, choć niestety przy ad hoc chrupie. Quote Link to comment
Pan Pieczarka 167 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) Gram w pełną wersję i dostaję dosłownie (pipi)icy z tym kierowanym przez AI kompanem. Do końca zostało mi raptem kilka plansz i od godziny tkwię w jednym pomieszczeniu, bo towarzysz ciągle pcha się pod lufę, bezmyślnie biegnie na ratunek i... teleportuje się do mnie, gdy za długo się rozkaże mu trzymać pozycję. o.0 Teraz żałuję, że zacząłem na hardzie, chociaż przez resztę gry szło za łatwo i jedyną trudnością było niańczenie kompana. Edit: No, już zaliczyłem i okazało się, że to była ostatnia plansza. Co gorsza pokonałem dziada wykorzystując zbugowane AI. Mierność, nie polecam tej gry. Edited February 19, 2010 by Pan Pieczarka Quote Link to comment
Sadzikkk 159 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) Ściągnąłem demo niedawno i odpaliłem to ustrojstwo. Do Killzone Liberation nawet nie ma podjazdu. Dwa zabawne karykaturalne Koksiki z giwerami. Kompletnie mi nie przypasiła. 46.40% na gamerankings mówi samo za siebie. Edited February 20, 2010 by Sadzikkk Quote Link to comment
Recommended Posts