Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odzież gracza

Featured Replies

Opublikowano

i tak tatuaż z małpami jest najlepszy :D

ogólnie nigdy się nie obnoszę w takich koszulkach- po prostu szkoda mi na nie pieniędzy. Chociaż gdyby do moich rąk trafił jakiś ciekawy t-shirt powiązany z grami to myślę że nie wstydził bym się go założyć ;)

Edytowane przez ChOomik

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 13,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pod koniec roku powiększam działalność. Kubeczki będą lepszej jakości do tego ciuszki i gadżety. W przyszłym roku figurki i breloki.

• Skoro pojawił się temat z koszulkami, to z pewną dozą nieśmiałości podepnę link do mojego tematu z koszulkami malowanymi ręcznie. Hasło do działu "kreatywni" to: 666. Miłego oglądania.  http://www.ps

• IMO jedynie biała z destiny spoko, koszulki całe uwalone z kolesiem z karabinem czy assassynem...wstyd chodzić w tym po ulicy. Dobre zawsze były koszulki z serii GOW:      

Opublikowano

- czarna z logiem GOWa z EK GOW1 na PC, ale w lecie kto chodzi w czarnym...

- bluza w stylu hostess 360 - czyli bialy kolor i napisek XBOX 360

- mialem GTA3, DN Manhatan ale niewiem co sie z nimi stauo

Problemem jest to ze te koszulki ktore daja do jakiejs tam wersji gry sa w rozmiarze S...

Opublikowano

Ostatnio Sony podpisało umowę z jakimś producentem, który ma produkować podkoszulki, figurki itp. związane z marką PlayStation.

http://www.stylinonline.com/tsgodofwariiwrapshr.html

http://www.stylinonline.com/tsnintendoquestionhitthat.html

http://www.stylinonline.com/t-shirt-mario-size-matters.html

http://www.stylinonline.com/t-shirt-metal-...solid-foil.html

Niezłe! Wysyłają do Polski?

Q. I live outside the United Sates. Do you ship internationally?

A. Yes. However, I will not release an international order unless all address verification systems pass authentication.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Ostatnio Sony podpisało umowę z jakimś producentem, który ma produkować podkoszulki, figurki itp. związane z marką PlayStation.

Dostałem takie dwie koszulki na "Mistrzostwach Świata w Buzz!" (co jest o tyle ciekawe, że chyba jeszcze nie można ich nigdzie kupić?) i muszę powiedzieć, że są naprawdę za(pipi)iste. Świetny design, bardzo dobra jakość i motywy dyskretnie growe. (tj. jak ktoś się nie zna, to nawet nie zauważy motywów z gry) Nie mają nic wspólnego z głupkowatymi promocyjnymi koszulkami z logo na pół klaty. W internecie nie mogę znaleźć żadnych fotek, może sam pstryknę i wrzucę.

Mam koszulkę z Resistance 2 (stonowane kolory, malutkie logo z gwiazdką z tyłu pod szyją, a z przodu dwukolorowe sylwetki charakterystycznych Chimer z gry) i damską z Loco Roco, którą podarowałem swojej dziewczynie. Były zapakowane w takie designerskie kartony PlayStation, metki i tak dalej i ogólnie wyglądają fachowo. ;)

Generalnie to pierwsza koszulka "growa", której nie wstydzę się założyć, wychodząc z domu.

Opublikowano

Kiedyś miałem koszulkę z Nuke Nukem Manhattan Project :) Lans był w podstawówce ;D . Potem longsleeve z Tony Hawks American Wastland (ale raczej nie nosiłem).

Najfajniejsza jednak była koszulka Burnouta Revenge, której już nie noszę bo się znosiła :( . Czerwona z napisem na klacie REVENGE, z tyłu w ramce encyklopedyczny wpis co to słowo oznacza i na dole (na wysokości tyłka) "zabłocony" ;D napis BURNOUT. Plusy do fajności dodaje to, że koszulka jest wygraną w konkursie mundialowym na ś.p. Świecie Nintendo.

Na co dzień zaś noszę silikonową opaskę Xbox 360 Life is your game szkoda tylko że bardzo szybko żółknie (oczywiście nie od brudu :D) (mam już drugą). Ma ktoś pomysł jak wyczyścić ?

Edytowane przez garam

Opublikowano

ahoj!

Jako że jestem grafikiem (obecnie projektującym nadruki w jednym z największych brandów ciuchowych w Polsze) i przymierzam się do zrobienia paru projektów solo w klimatach growych dlatego też robię rekonesans - co byście chcieli mieć na koszulce/bluzie?

Retro nawiązania czy też jakieś solidne grafiki herosów? Zabawa geekową postawą czy branie na poważnie gamingu?

wypowiadajcie się!

każdą wypowiedź wezmę pod uwagę!

Kapitan

Edytowane przez kapitan_siemka

Opublikowano
wrzuc Sackboya :P jaka marka? cobym wiedzial gdzie szukac

byłby problem z prawami autorskimi haha.

generalnie marka jest w tzw powijakach - póki co myślę nad nazwą i klimatem w jakim będę robił + target do jakiego będę uderzał.

może coś takiego?

4014769.jpg

3914882.jpg

3103060.jpg

Opublikowano

Bez licencji sie nie obejdzie, jak ma byc powazne podejscie...

Opublikowano
Bez licencji sie nie obejdzie, jak ma byc powazne podejscie...

nie potrzebuję licencji.

ja nie mówię o robieniu promo wzorów dla jakiejkolwiek gry tylko o zupełnie autorskich rzeczach w klimacie "growym"

Sackboy? Takie wykorzystanie zastrzeżonego wizerunku z pewnością w grę nie wchodzi. Chociaż jestem ciekaw jakby to wyszło gdyby wykorzystać autorską wariacje na jego temat. To pewnie by przeszło.

oczywista; o tym mówię.

Ogólnie czego ja bym oczekiwał? Jakichś subtelnych nawiązań, vide podkoszulka którą pokazywałem wyżej. (łączę ten temat z drugim, bardzo podobnym

hah również uważam że delikatne nawiązania będą jak najbardziej na miejscu; cytat z gier jednak nie na tyle nachalny by firma xxx miała sposobność do interwencji.

Przede wszystkim, pokaż Kapitanie swoje prace, jakieś przykładowe, to będziemy mieć rozeznanie o jakim stylu jest mowa.

jestem profesjonalistą; nie straszne mi różne style.

przykładowe prace masz powyżej; po więcej zapraszam na moje portfolio: www.stefanowicz.carbonmade.com

Opublikowano
No, no! Widzę, że mamy polskiego Ashley'a Wood'a - przypominasz mi jego styl! Świetne prace, jesteś bardzo utalentowany.

Ja jestem łamagą graficznym bez wyobraźni, więc nie będę nawet próbował podpowiadać nic artyście. Ale z niecierpliwością czekam na jakieś teasery tego co masz w planach.

Mam nadzieje, że wreszcie będę mógł kupić podkoszulki z gier, których nie będę wstydził się nosić.

Edit: Marzy mi się koszulka z Bioshock'a; Big D i Little Sister w takim stylu

800x387.jpeg

Chociaż nie wiem czy dałoby radę przenieść taką kolorystykę na materiał.

bez przesady z tym aszlejem; ale rozumiem że ludzki mózg szufladkuje do tego co poznał wcześniej ; )

niestety jak mówię; raczej odpadną motywy stricte z gier, co do kolorystyki to wszystko kwestia pieniędzy, są różne jakości które pozwalają na uzyskanie zadowalających efektów np waterprint, phototransfer etc Będę musiał rozeznać się w Polsce co i jak wygląda cenowo bo w pracy generalnie nie muszę się przejmować jakościami - mamy masę do wyboru.

jakieś zajawki będę wrzucał; jeśli już wypali to ludzie z forum PSX Extreme pierwsi się o tym dowiedzą

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogolnie zaje,biste, ale 8 stow za buty, to przesada.

Opublikowano

http://fangamer.net/products/les-enfants-terribles

Strasznie spodobała mi się ta koszulka z MGS'a. Tydzień temu mi wysłali i teraz czekam na przesyłkę.

Fajna, bo jest na niej tylko motyw z gry, a nie np. chamskie logo.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam.

Po przeszukiwaniu zasobow internetu w celu znalezienia krawata z motywem z jakiejs oldschoolowej gry, jedyna opcja jest zamowienie takowego z usa (25$ + koszty wysylki do PL) moje ambicje zmalaly.

Jednym z wyjsc jest zlozenie w jakiejs polskiej firmie zajmujacej sie produkcja i wyszywaniem/drukowaniem wzoru na krawacie.

Warunkiem jest minimalna ilosc zamowienia (ok 50-60 sztuk - cena okolo 30 pln za sztuke ). Oczywiscie im wiecej tym taniej, ale jak by zebralo sie te 50 osob chetnych do zrzutki na taki rarytas to byloby pieknie :)

Oto wzory jakie znalesc mozna na amazon.com :

http://www.community-credit.com/images/prizes/arcade-game-ties-1small.JPG

Co do wzoru to moze zrobic kilka i wybrac najodpowiedniejszy.

Nie wiem czy pomysl wypali, ale kto nie prubuje..

Kto chetny ? I kto moze zrobic jakis wzor ?

Opublikowano

A myślałem, że nic bardziej wieśniackiego od sweterka wyżej się wymyślić nie da. ><

Opublikowano

mihau

zadzowń do tej firmy http://orfi.pl/

drukują pojedyncze egzemplarze bez problemu, nie wiem tylko czy uda im sie na krawacie, ale może jakoś sie dogadasz, to moze byc łatwiejszy sposob niż zbieranie 50 ludzi

a jak jednak sie uprzesz na 50 to mozesz zrobic z tego inwestycje i potem sprzedawac te krawaty na allegro :P

Opublikowano

ja szukam gdzies w polsce koszulek stricte zwiazane z mario ogolnie old schoolowym graniem. + z nowych chetnie cos ciekawszego niz sam napis fallout 3. Ogolnie chyba niema wogle zadnych polskich sklepow z takimi ciuchami?