Jump to content

Odzież gracza

Recommended Posts

Mam kilka koszulek z motywami z gier, ale raczej zakładam je do spania. ;] Nie obnoszę się z tym, że gram na konsolach. Tzn. nie żebym uważała, to za wstyd czy coś, ale ogólnie nie rajcuje mnie noszenie takich koszulek czy z nazwami zespołów, których słucham o.O .

hmm jeżeli chodzi o ciuchy to ja tak nie uważam.. zwłaszcza jeśli bierzemy pod uwage nie tylko rzeczy prosto od producenta ale również jakieś oryginalne pomysły:)

tylko narzekam na ich brak w polsce;/

swego czasu istniało syntaxclothes z koszulkami świetnej jakości i całkiem fajnym designem. niestety gdzieś ich wcięło i na razie nigdzie nie widać powrotu..

http://www.splitreason.com/ z tąd z chęcią wykupiłbym 1/4 towaru gdyby mnie tylko było stać:)

Bo wszystkie ciuchy i gadżety growe są zwyczajnie chu.jowe.

a tam niektore fajne są.

kiedyś miałem tego wiecej, teraz pozostała mi tylko ta

mario-1up.jpg

i taka fajna koszulka z God of War 2 z wyszytym małym logiem na lewym sutku ;)

ale klimatyczną bluzą z jakimś oldskulowym motywem bym nie pogardził

a i http://jinx.com/ ma masek geekowego stuffu dobrej jakosci ;)

Guest donsterydo

Ja mam tylko smycz z Mass Effect, którą ostatnio razem z grą dostałem i tak wychodzę z nią na szyi :-) Ale koszulki z motywem z gry bym nie założył, chyba ze jakiś klimatyczny motyw z Persona 3/4, ale koszulka musiałaby być na prawdę za.(pipi)istej jakości, a i design musiałby być wyszukany, a nie jakiś dziadowski zrzut jednego z bohaterów :-)

No i raz na jakiś czas można mnie gdzieś na mieście zobaczyć jak poginam ze swoim X360 w specjalnej czarnej torbie z napisem X360 :-)

http://www.splitreason.com/product/468

WOW, odyseja kosmiczna XD

Edited by donsterydo

@UP

Ostatnio widziałem za granicą jak koleś chodził w czymś podobnym, ale pod spodem był napis: "Xbox is pissing me off - help me!"

A ja mam tylko brelok z logo Gran Turismo do kluczy od auta. Niby szczegół, ale zawsze coś ^^

mam do was takie pytanie

czy dajecie się rozpoznać jako gracz?

ja np mam t-shirty z growymi motywami jak i przypinki (x360+ EA) na moim plecaku;]

jak to jest u was?:)

Ja nie kryję tego że łupię w gry ale motywu noszenia koszulek z bohaterami z gier czy czegoś podobnego bym nie przelknął. Dla mnie to szczyt kiczu i zwykłe ośmieszanie się. No wyobrażacie sobie spotkac kolesia latającego w koszulce z wielkim logiem Gears of War 2 czy The Force Unleashed?

Ja mam sporo koszulek promocyjncyh np. GH, Gothic, PS2 itp. (pipi)owe są toteż w liceum nosiłem to na wuefie, a teraz do spania albo jak ćwiczę. Mam też jedną za(pipi)istą koszulkę, którą rok temu dorwałem w reserved na letniej wyprzedaży. Kolor jasnożółty z motywem z Galaxy. Ci, którzy byli na imprezie u Legiona na pewno ją kojarzą.

Miałem kiedyś koszulkę z Duke Nukem Forever to w niej latałem za gnoja. Oprócz tego miałem też wisiorek z Gothica, który był nawet solidnie wykonany (wisiorek nie Gothic:)). Fakt faktem - akcesoria tego typu są zazwyczaj bardzo lipne, w szczególności te koszulki co się spierają moment i wyglądają jak szmaty do podłogi :/

Ostatnio dostałem gratisowo koszulkę DMC4 do gry. Nie powiem, źle nie wygląda, dlatego założę ją od czasu do czasu. Jednak trudno u nas o jakieś porządne ciuchy z motywami z gier. Mam też nieśmiertelniki z gyrosów czy smycz z mass effect, ale w ogóle z tego nie korzystam.

No wyobrażacie sobie spotkac kolesia latającego w koszulce z wielkim logiem Gears of War 2 czy The Force Unleashed?

No jeżeli byłaby dobra jakościowo i z fajnie umieszczonym motywem to nie widze w tym nic zlego.

Osobiście posiadam t-shirt z grafiką z BioShock'a (biały) oraz koszulkę ze sklepu PE "Gram do oporu" (czarna) ale jako, że wizerunek Big Daddy'ego zmatowiał a drugi t-shirt jest niestety marnej jakości (rozciągliwy gałgan) to obecnie nie obnoszę się ze swoim hobby.