alik 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A jest szansa zagrania tam w tekkena? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jak będziesz miał konsolę to tak. A, to coś mi sie pomyliło ;p A na czym my graliśmy w sc3? Na PS2. Jeśli ta konsola cały czas tam jest to faktycznie jest Tekken, ale DR-a na pewno nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Turniej tekkena więc się tego trzymajmy. 0 kaluborów, 0 stritfajterów, troszeczkę WoWa Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A gdzieś ktoś coś napisał o innej grze niż tekken? Z tym graniem w sc3 chodziło mi o to, że nie byłem pewien czy w A2 jest ps2, i tylko o to ;] Zawsze to jakaś alternatywa jak ktoś będzie tam szedł na nocke a nie będzie ps3. Poza tym chętnie bym was zbił w 5.0 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A gdzieś ktoś coś napisał o innej grze niż tekken? Z tym graniem w sc3 chodziło mi o to, że nie byłem pewien czy w A2 jest ps2, i tylko o to ;] Zawsze to jakaś alternatywa jak ktoś będzie tam szedł na nocke a nie będzie ps3. Poza tym chętnie bym was zbił w 5.0 8) No wiesz ja zawsze jestem chętny na 5.0 Steve vs Feng ;d;d;d ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Proszę o wpisanie na listę uczestników turnieju: 1. Rychu(NAPIERDALATOR) 2. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Proszę o wpisanie na listę uczestników turnieju: 1. Rychu(NAPIERDALATOR) 2. Maciek A Grażynka i Bożenka będą? 8) Rysiek może wziąć PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Proszę o dopisanie mnie do tego turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 2 razy nie : Rysiek może wziąć PS3? Problem w tym że nie może :--/ A Grażynka i Bożenka będą? 8) Grażynka nie wpadnie bo jest brzydka a u Bożenki nie było owulacji i chyba będę tatą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nikt więcej nie może wziąć konsoli? Pamiętajcie, że im więcej konsol tym więcej grania Sneju, może Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A będzie tyle TV żeby obsłużyć te konsole?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Niestety nie będzie mnie ; (( Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jeśli pojawi się Fishbone to zjawię się i ja:* Jesli nic nie stanie mi na przeszkodzie to czemu nie, do wawki nie jest wcale tak daleko. :* :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przypominam, że poza wejściówką na turniej (5 zł) trzeba będzie mieć ze sobą 10 zł za wejściówkę na samo Extreme Party Cytuj Odnośnik do komentarza
budal15 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Siema jestem nowy na tym forum zpiszcie mnie na ten turniej Zhang Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mam pytanie to tego zapisu w regulaminie Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek; gra na bezprzewodowym padzie jest dozwolona tylko po podłączeniu go do konsoli za pomocą kabla i wyjęciu z niego baterii Rozumiem ze biore swojego Dualshocka3 i musze grac na kablu?(bo nie da sie wyjac baterii) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mam pytanie to tego zapisu w regulaminie Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek; gra na bezprzewodowym padzie jest dozwolona tylko po podłączeniu go do konsoli za pomocą kabla i wyjęciu z niego baterii Rozumiem ze biore swojego Dualshocka3 i musze grac na kablu?(bo nie da sie wyjac baterii) właśnie sęk w tym że się da,otwierasz pada i odłączasz baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dokładnie. Bo jeśli zdarzy się, że ktoś - choćby przypadkowo - przy pomocy PS Button przerwie komuś walkę, mogą go spotkać przykre konsekwencje w związku z jego uczestnictwem w turnieju Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam pytanie to tego zapisu w regulaminie Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek; gra na bezprzewodowym padzie jest dozwolona tylko po podłączeniu go do konsoli za pomocą kabla i wyjęciu z niego baterii Rozumiem ze biore swojego Dualshocka3 i musze grac na kablu?(bo nie da sie wyjac baterii) właśnie sęk w tym że się da,otwierasz pada i odłączasz baterię. Czylli mam rozbierac Dualshocka zeby sobie zagrac? Troche siara ;/ i nie bardzo wiem czemu to ma sluzyc. Przeciez paruje sie duala z ps3 widac jaki ma numerek i wiadomo ktory pad. Ma to zapobiegac teoretycznie walkom ,ze gracz ktory stoi przed tv tak naprawde wcale nie gra, ale da sie tpo bardzo szybko sprawdzic jesli nie ma innej rady to... Musze zorganizowac pada z PS2 Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Możesz zagrać przez kabel, ale... nie chcemy czegoś takiego: Jak pad zostanie przypisany do konsoli to najczęściej będzie jej szukał do momentu, aż podepnie się go (przez kabel) do innej. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Możesz zagrać przez kabel, ale... nie chcemy czegoś takiego: Jak pad zostanie przypisany do konsoli to najczęściej będzie jej szukał do momentu, aż podepnie się go (przez kabel) do innej. Czyli mam poprostu przypadkiem nie nacisnac PSbutton Mozemy sie umowic ,ze jak nacisne to dyskwalifikacja A juz rozkminiam Psbutton nacisnela osoba ktora aktualnie nie grala No nic , zobaczymy na miejscu jak to wyjdzie Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Tylko wiesz, na turnieju niestety jest zamieszanie i w każdej chwili coś takiego się może zdarzyć. W Polsce co prawda w finale do takiego incydentu jeszcze nie doszło, ale wiele razy zdarzało się, że w trakcie walki ktoś nacisnął PS Button. Rozkręcenie pada to chyba nie problem A juz rozkminiam Psbutton nacisnela osoba ktora aktualnie nie grala No właśnie o to chodzi Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 DiDi słuchaj, wyśliś mi na GyGy logo koszulki i powiedz kiedy chcesz się ustawić na jakieś grando-tyrando. W końcu Tundra przyjechał na rewir Mozemy sie umowic ,ze jak nacisne to dyskwalifikacja Bo takim figlarzom co naciskają to się ucina lewe jajo. do wawki No tak hmmm Podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza
fishbone 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) do wawki No tak hmmm Podlasie Do wawki - skrót od Warszawki Hmmmmm a o to i podlasie: http://www.youtube.com/watch?v=-8dnPtqI7hk Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez fishbone Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Jednak nie dam rady, brak funduszy Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez XFrizenX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi