Opublikowano 30 sierpnia 200915 l kaszana ta nuta jakl w reklamie viziru, hajzera brakowało. Edytowane 30 sierpnia 200915 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Może obrosną mu jajka i przejdzie mutację do czasu wydania płyty :slinotok: Edytowane 30 sierpnia 200915 l przez Blok
Opublikowano 7 września 200915 l wcale nie fajne, zerzniete i wcale nie fajne, nieciekawe, pewnie nawet ogłozzzo przyzna.
Opublikowano 7 września 200915 l Autor Nie wiem, nie słucham tego. Słyszałem dwie piosenki, obie są świetne, więcej nie chcę. Mam nadzieję, że album faktycznie wyjdzie w październiku i niedługo to potwierdzą.
Opublikowano 7 września 200915 l Autor No ale co z tego, że oficjalne, nie słucham tego i tyle. Podobno 15 września mają coś ogłosić, czekam na tę datę.
Opublikowano 8 września 200915 l W tym roku mają wpaść do Polski! Ciekawe z jakim składem, bo jak grali ostatnio w Holandii to Josh był bez Grohla ani Jonesa:(
Opublikowano 8 września 200915 l może spier,dolili przed Tobą? Edytowane 8 września 200915 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 8 września 200915 l Nie bo Grohl i Jones sie dowiedział, że nie załatwiłem dla nich dvd z koncertu Naked City z Pattonem , wiec powiedzili, że pier.olą i nie przyjadą
Opublikowano 8 września 200915 l Autor Pierwsze słyszę, a śledzę wszystkie informacje, jakie się pojawiają. Jest zapowiedziana trasa po USA i po Brytanii na jesień, są plotki o Australii. O reszcie Europy nic nie słyszałem.
Opublikowano 8 września 200915 l Potwierdzam. W innym przypadku już dawno by mi przysłali newsletter na maila.
Opublikowano 8 września 200915 l w poznaniu bedą w niedziele na dniach chleba. źródło: newsletter Edytowane 8 września 200915 l przez caps_LOCK_masta