Skocz do zawartości

Them Crooked Vultures

Featured Replies

Opublikowano

Ja się jaram i nowym kawałkiem Fear Factory tez i mozecie się iść pier.dolić.

Oprócz Ciebie ogqozo bo mówisz prawdę a reszta blefuje. Chociaz z w tej wyzszości Stahurskiego nad tą płytą jest ździebko prawdy.

A tak nawiasem mówiąc rapidshare chu.j i musze z yt streamowac :(.

Edytowane przez Walter_Cronkite

• Odpowiedzi 302
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W tym roku mają wpaść do Polski! Ciekawe z jakim składem, bo jak grali ostatnio w Holandii to Josh był bez Grohla ani Jonesa:(

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

może spier,dolili przed Tobą?

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

nadal masz szanse, moze do konca roku Ci sie uda!

Opublikowano

mnie to wku,rwia ten rapid, wy tu nawijacie, a ja sciagnac tego albumiu nie moge

podjarke troche mam, zoabcyzmy co to bedzie :S

mnie to wku,rwia ten rapid, wy tu nawijacie, a ja sciagnac tego albumiu nie moge

podjarke troche mam, zoabcyzmy co to bedzie :S

Opublikowano

DAWAJ BANNY TERA KOLEJEK NIE MA!

Opublikowano

jestem na 3 kawalku, podoba mi sie, dawno nie sluchalem takiej muzy. tak moglaby brzmiec era vulgaris i byloby dobrze.

plytka na poziomie "lullabies to paralyze" qotsa

Opublikowano
  • Autor

Dobra, cofam to, co powiedziałem. Strasznie mi się ta płyta podoba. Ma KLIMAT. Nie mogę przestać jej słuchać. No kurde, cztery ostatnie piosenki to najbardziej posępny, surowy, klasyczny rock jaki słyszałem od dawna. Płyta padła ofiarą złej produkcji i tego, że oczekiwałem czegoś innego, ale chyba już zostawiłem za sobą te problemy i teraz już będę ją odbierał tylko lepiej. Chyba.

Opublikowano

sciagnalem plytke, slucham 3 kawalka , glosno, i nozka sama chodzi.

Opublikowano

Dobra, sciągnąłem tego FLAC'a i przy krystalicznej jakości dźwięku stwierdzam, ze płyta jest chu.jowa, a Josh Homme swym śpiewem zdradza upodobania podobne do tych królika Milana.

Zaorać.

Opublikowano

ZOMG LOLENZ IKSDE

Edytowane przez Obsolete

Opublikowano
  • Autor

Trzeba się zgodzić z Obso. TCV jest jednak dużo lepsze od "Lullabiesów".

Opublikowano

ZOMG LOLENZ IKSDE

ROTFL

po przesluchaniu calosci - jest srednio, ale nie fatalnie. taka muza do samochodu powiedzmy

Opublikowano

co ty mozesz wiedziec. nawet nie masz samochodu.

i ruch.asz tylko raz na miesiac.

Opublikowano

Komuś chyba Kacha nie opier.doliła dzisiaj knagi...

Opublikowano

chociaz otwierajacy kawalek jest luzacki :>

jednakze oczekiwalem znacznie wiecej

[*]

Opublikowano

odpalilem se Millionaire (dawne czasy undera), pierwsze 10 sekund jest bardziej porywajace niz ta cala plyta TCV.

Opublikowano

Nie no , pierwsze kawalki sa w porzadku, taki przecietny poziom qotsa, reszta do pieca.

Nieudany projekt.

No a Millionaire to taki zespol na miesiac, pozniej czlowiek rzyga tym, jest jeden kawalek ktorego slucham do dzisiaj, ale poza tym nie ma co nawet wspominac.

Opublikowano

Jestem w połowie albumu, podoba mi się. Ale mam wrażenie, że druga połowa będzie do du/py.

Opublikowano

Bardziej się wynudziłem niż zajarałem. Ale swoje momenty ma. Ten ostatni kawałek na płycie jest naprawdę fpożo.

Opublikowano

Końcówka jest najlepsiejsza, zaraz po początku.

Opublikowano
  • Autor

Jesteście prostakami i nie potraficie zrozumieć tej długiej, powolnej, wymagającej płyty. To naprawdę świetna muza, tylko powolna. Za 30 lat wszyscy będą ją wspominać jako kultową.