Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 183,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

X360

Halo ODST - calak

GTA4 - L&D + (planuje zakup BoGT)

Fallout - Broken Steel + Pont Lookout

PS3

Uncharted platyna

Uncharted 2 platyna ;)

Opublikowano

Ej, ale to jest w temacie o X360, więc kogo tu obchodzi, w co gracie na PS3? O_o

- FIFA10, serie GH/RB

Opublikowano

Devil May Cry 4 DMD...czas najwyższy.

Opublikowano

Jako, że wyszło nba10 to sobie dziewiąteczkę za pięc dyszek wyrwałem i się jaram bo ostatnie nba, w które grałem to 2004 na ps2 : D

Opublikowano

Jakis tam Turok , MK vs DC i w Brutal Legend zostaly mi 2 punkty obserwacyjne do odkrycia,1 light jump i 6 smokow uwiezionych (98% gry)

Edytowane przez Usagi

Opublikowano

Band Hero, Lego Rock Band, Ghostbusters, GTA Lost and Damned.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Jedzie do mnie GTA IV + Oba dodatki. Będzie się działo :D gram w Too Human. Niezła gra, ale jest trochę rzeczy, które mnie irytują.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

aktualnie magna carta 2 i blitz 2 i za jakis czas tekken 6 (zgadzam sie too human jest fajny i mnie tez irytowalo kilka rzeczy)

Opublikowano

Modern Warfare 2 na veteranie + nabijanie gwiazdek w SpecOpsach.

Opublikowano

pomimo rozegrania tylko 3 meczy, mnie również wciągnęło multi w COD MW2... do tego stopnia, że postanowiłem wymienić wersję PL na ENG. nie mogę patrzeć na 'BUM! strzał w głowę'

poza tym kończę calakowanie HALO 3 ODST, powoli finiszuję również z calakiem w Condemned 2.

w przerwach ucinam sobie kolejne partyjki w Magic The Gathering.

Opublikowano

No gram w tego całego Asasyna i raczej chu.jówka. Ale skakaniem do siana się jaram.