Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

I ja zaczynam "Fallout 3". Tzn zacznę, jak uda mi się oderwać od Tajemnicy Małpiej Wyspy (wiwat przeceny) :rolleyes:

Opublikowano

Jak nie ma z kim grać to: Forza Motorsport 3 / Mirrors Edge

Jak jest bzduras to Gears of War

Jak jest Jiloo to Resident Evil 5

^_^

Opublikowano

Aktualnie ostro w Forze 3 (poprostu genialna gra) AC II (również świetna) i MW 2 ( gra jest dobra ale jednak nie najlepsza zapewne dla tego że nie mam połączenia z xbl od 37 dni ;)

a już niedługo batman oraz dirt 2

Opublikowano

Banjo Kazooie: Nuts&Bolts !. Qurwa, na liczniku 25H a mi sie ciagle chce w to grac :P. W zyciu bym nie powiedzial, ze to bedzie az TAK mocny exclusive :D

Opublikowano

Fallout 3 + wszystkie dodatki. Na razie 15 h na liczniku - więc jeszcze jakieś 60 h wyjęte z życiorysu ;D

Opublikowano

Operation Flashpoint Dragon Rising - strasznie się męczę. <_<

Opublikowano

Marvel Ultimate Alliance 2 - moc na COOP od początku przechodzić grę (1sze przejście) na localu - MOC !! Nie idzie się oderwać !! :teehee:

Calakuję Fable 2 przed sprzedażą - DLC w tej grze są jednymi z najlepszych (singlowych) na Rynku i nie ma bata ! :thumbsup:

BF1943 wraca na tapetę powoli :)

A już jutro - Castle Crashers (COOP ofoz)!! Ach te promocje noworoczne M$ - 560 pkt LOL za taką grę :D

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Zaczynam przygodę z Bayonettą, kończę Call of Duty 2 na Veteranie i czekam na paczkę z pierwszym Mass Effect.

Opublikowano

FIFA 10 i Splinter Cell:Double Agent.Pierwsze jak narazie tryb Menadżerski bo chwilowo nie mam golda.A Drugie koncze :whistling: ale do Calaka brakuje :P

Opublikowano

Far Cry 2, GTA EfLB i czasem Bayonetta.

Opublikowano

Borderlands i Batman Arkham Asylum. dwie najlepsze gry zeszłego roku dopiero w 2010 ogrywam.

na szczęście poza Darksiders nie ma w styczniu żadnego must have w dniu premiery.

ponadto kończę calakowanie Magic The Gathering. jest łącznie 205 kart do odkrycia, a tylko jedną dostaje się za wygraną partię.

Opublikowano

Na singla nadrabiam nieco zaległości to znaczy NFS:MW & Assasin Creed

A na multi niezmiennie CoD:MW2 & Fifa 10

+ jeszcze arcade ....

Jest w co grać ale czasu nie ma i tak tylko po łebkach każdy tytuł ehhhh :(

Opublikowano

Dead Space calakuje i raz jeszcze Far Cry 2(za drugim podejściem ta gra mi się wydaje dużo lepsza-nie doskwiera monotonia)

Opublikowano

PES 2010 - przynajmniej do marca.

Opublikowano

Męczę Devil May Cry 4 i dzisiaj jak wstanę zabieram się za Tomb Raider: Underworld.