Opublikowano 26 grudnia 200915 l I ja zaczynam "Fallout 3". Tzn zacznę, jak uda mi się oderwać od Tajemnicy Małpiej Wyspy (wiwat przeceny)
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Jak nie ma z kim grać to: Forza Motorsport 3 / Mirrors Edge Jak jest bzduras to Gears of War Jak jest Jiloo to Resident Evil 5 ^_^
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Aktualnie ostro w Forze 3 (poprostu genialna gra) AC II (również świetna) i MW 2 ( gra jest dobra ale jednak nie najlepsza zapewne dla tego że nie mam połączenia z xbl od 37 dni a już niedługo batman oraz dirt 2
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Banjo Kazooie: Nuts&Bolts !. Qurwa, na liczniku 25H a mi sie ciagle chce w to grac . W zyciu bym nie powiedzial, ze to bedzie az TAK mocny exclusive
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Gears of War ,GTA4,Forza motosport3, bad company,,,,i wszystko przez neta
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Fallout 3 + wszystkie dodatki. Na razie 15 h na liczniku - więc jeszcze jakieś 60 h wyjęte z życiorysu ;D
Opublikowano 28 grudnia 200915 l MULTI -COD:MW2 MULTI -L4D2 SP -Assassins Creed II Edytowane 21 stycznia 201015 l przez matrix_dk
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Marvel Ultimate Alliance 2 - moc na COOP od początku przechodzić grę (1sze przejście) na localu - MOC !! Nie idzie się oderwać !! Calakuję Fable 2 przed sprzedażą - DLC w tej grze są jednymi z najlepszych (singlowych) na Rynku i nie ma bata ! BF1943 wraca na tapetę powoli A już jutro - Castle Crashers (COOP ofoz)!! Ach te promocje noworoczne M$ - 560 pkt LOL za taką grę Edytowane 29 grudnia 200915 l przez KIELiCH
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Zaczynam przygodę z Bayonettą, kończę Call of Duty 2 na Veteranie i czekam na paczkę z pierwszym Mass Effect.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l FIFA 10 i Splinter Cell:Double Agent.Pierwsze jak narazie tryb Menadżerski bo chwilowo nie mam golda.A Drugie koncze ale do Calaka brakuje
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Borderlands i Batman Arkham Asylum. dwie najlepsze gry zeszłego roku dopiero w 2010 ogrywam. na szczęście poza Darksiders nie ma w styczniu żadnego must have w dniu premiery. ponadto kończę calakowanie Magic The Gathering. jest łącznie 205 kart do odkrycia, a tylko jedną dostaje się za wygraną partię.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Na singla nadrabiam nieco zaległości to znaczy NFS:MW & Assasin Creed A na multi niezmiennie CoD:MW2 & Fifa 10 + jeszcze arcade .... Jest w co grać ale czasu nie ma i tak tylko po łebkach każdy tytuł ehhhh
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Dead Space calakuje i raz jeszcze Far Cry 2(za drugim podejściem ta gra mi się wydaje dużo lepsza-nie doskwiera monotonia)
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Męczę Devil May Cry 4 i dzisiaj jak wstanę zabieram się za Tomb Raider: Underworld.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Forza 3 i NFS Shift na przemian. No i z sąsiadem Gearsy 2 w coopie.