Opublikowano 19 października 200915 l no kur.va co sie dzieje z naszym społeczeństwem Czy będę dżezi i faszion nosząc to ? Plus takie buciki Jestes demode. Jestes jak Polska i MS w RPA. Jestes out.
Opublikowano 19 października 200915 l No widzisz, każdy studenciak zaocznego marketingu wie, jak nie wyglądać gejowsko. :potter:
Opublikowano 24 października 200915 l Eee,odkiedy te pumy nie sa gejowskie?Sa,tyko w odcieniu wiejskim a nie soho,to beskitu wolalbym juz byc gejem z NY niz spod Raniżewa
Opublikowano 29 października 200915 l Nie są gejowskie - są wieśniackie, czy jak to mówimy w warszawie, oksowe.
Opublikowano 31 października 200915 l Warszawa głosu nie ma. Wiadomo. Myslowice stolica polskiej mody. Uzywane koszulki pilkarskie zawsze trendy!
Opublikowano 31 października 200915 l Czekałem na taką ripostę, ale zawiodłem się, bo myślałem, że szybciej na to wpadniesz
Opublikowano 31 października 200915 l Czekałem na taką ripostę, ale zawiodłem się, bo myślałem, że szybciej na to wpadniesz Sorry. Czasem musze wyjsc z domu napic sie wodki ;-)
Opublikowano 31 października 200915 l Chwalenie się tym, że się wyszło z domu, to pierwszy dowód na nerdowatość! :potter: te buty są wieśniackie oczywiście
Opublikowano 31 października 200915 l Łukasz to juz zaawansowane stadium, ostatnio chwalił się, ze ma dziewczynę.
Opublikowano 31 października 200915 l I ze rucha. Za chwile w odpowiedzi wstawi zdjecie z czikago, a figlarza zdissuje mowiac ze ma uzywana koszulke.
Opublikowano 31 października 200915 l Myślę, ze oberwie sie rowniez ogqozo za to, ze jest z Jarosławia.
Opublikowano 31 października 200915 l Oberwie się każdemu, kto jest spoza Warszawy i nie nosi ciuchów od Matju Łiliamsona.
Opublikowano 31 października 200915 l I ze rucha. Za chwile w odpowiedzi wstawi zdjecie z czikago, a figlarza zdissuje mowiac ze ma uzywana koszulke. Oj co to to nie. Nie jestem tobą aby wklejać zdjęcia dziewczyny na forum, mówić o stosunkach z nią i na koniec bajdurzyć o ruchaniu wyższej ligi. Klasyczna projekcja w twoim wykonaniu.
Opublikowano 31 października 200915 l Troche nie rozumiesz tego co napisalem (zreszta jak zwykle). Mialem na mysli te moje slawne zdjecie ktore wklejales juz bodajze w 20 roznych tematach na forum. No wiesz, te z brzuchem i chu,jowa koszulka.
Opublikowano 31 października 200915 l Troche nie rozumiesz tego co napisalem (zreszta jak zwykle). Mialem na mysli te moje slawne zdjecie ktore wklejales juz bodajze w 20 roznych tematach na forum. No wiesz, te z brzuchem i chu,jowa koszulka. Odnioslem sie do pierwszej czesci twojej wypowiedzi. Nigdzie nie jest napisane, ze musze komentowac kazde zdanie jakie napiszesz. A tak sie sklada, ze w pierwszej czesci swojej wypowiedzi ewidentnie klamiesz. Nigdzie nie pisalem o jakims ruchaniu z dziewczyna w przeciwienstwie do ciebie. To ty oddales szacunek swojej dziewczynie (?) piszac, ze ruchasz ja i ze jest z wysokiej ligi. Ja sie do takiego poziomu nigdy nie znize ;-)
Opublikowano 31 października 200915 l No ok, nawet ci udowodnie. Nie bardzo. Ja mam dziewczyne, nie jestem prawiczkiem a do tego mam jeszcze znajomych. To, ze reagujesz histerycznie na oskarzenie o bycie nołlajfem swiadczy, ze sie tym przejmujesz. Nikt nie lyka bajek o tym, ze nie masz zycia, bo doszedles do wniosku, ze te jest powierzchowne, a teoria o byciu nollajem to tylko wymysl liberalow. Rownie dobrze mozesz powiedziec, ze jestes pustelnikiem, wspolczesnym Szymonem Slupnikiem. Nie wiem jednak czy ktos to kupi. Do dziela, zycia potrafi byc piekne ;-) No faktycznie, nic nie wspominales.
Opublikowano 31 października 200915 l No ok, nawet ci udowodnie. Nie bardzo. Ja mam dziewczyne, nie jestem prawiczkiem a do tego mam jeszcze znajomych. To, ze reagujesz histerycznie na oskarzenie o bycie nołlajfem swiadczy, ze sie tym przejmujesz. Nikt nie lyka bajek o tym, ze nie masz zycia, bo doszedles do wniosku, ze te jest powierzchowne, a teoria o byciu nollajem to tylko wymysl liberalow. Rownie dobrze mozesz powiedziec, ze jestes pustelnikiem, wspolczesnym Szymonem Slupnikiem. Nie wiem jednak czy ktos to kupi. Do dziela, zycia potrafi byc piekne ;-) No faktycznie, nic nie wspominales. Ale ty jestes glupi jednak. To, ze nie jestem prawiczkiem nie jest synonimem tego, ze pisze o ruchaniu mojej dziewczyny. Temat byl o nołlajfach czyli o ludziach, ktorzy nie maja dziewczyn, sa prawiczkami, nie maja znajomych. Wg tej definicji ja sie na nollafja nie nadaje, bo i zaruchalem i mam dziewczyne i mam znajomych. To nie jest ani chwalenie sie, bo nie ma sie czym chwalic ani pisanie o ruchaniu swojej dziewczyny. Nie dziwie sie, ze pracujesz za granica skoro tak prostych rzeczy nie potrafisz pojac. Ogolnie: W
Opublikowano 31 października 200915 l Nie dziwie sie, ze pracujesz za granica skoro tak prostych rzeczy nie potrafisz pojac. Wiesz, ja tu przyjechalem nie temu ze w Polsce mi bylo zle, ani tez nie na zarobek. Wiem ze pewnie wiekszosc twoich kolegow/rodziny emigrantow spotkal taki los, ale ja tu przyjechalem legalnie zeby kontynuowac edukacje w szkolach o ktorych mozesz w wawie tylko pomarzyc, a przy okazji trafila sie dobra praca w tym samym kierunku to wiesz, wypier.dalaj ogolnie ;] Chyba cie zjada zazdrosc ze gnijesz w polandzie bez pomyslu na swa przyszlosc mimo lecacych lat ;] Ogolnie to co bym ci nie powiedzial to i tak bedziesz myslal ze jestem wiesniakiem pracujacym przy mieszaniu betonu, ale to akurat skutek uboczny przerosnietego ego. W takim razie daruje se dalsza "dyskusje". Kur.wa chyba mam ostatnio za duzo wolnego czasu.
Opublikowano 31 października 200915 l Nie dziwie sie, ze pracujesz za granica skoro tak prostych rzeczy nie potrafisz pojac. Wiesz, ja tu przyjechalem nie temu ze w Polsce mi bylo zle, ani tez nie na zarobek. Wiem ze pewnie wiekszosc twoich kolegow/rodziny emigrantow spotkal taki los, ale ja tu przyjechalem legalnie zeby kontynuowac edukacje w szkolach o ktorych mozesz w wawie tylko pomarzyc, a przy okazji trafila sie dobra praca w tym samym kierunku to wiesz, wypier.dalaj ogolnie ;] Chyba cie zjada zazdrosc ze gnijesz w polandzie bez pomyslu na swa przyszlosc mimo lecacych lat ;] Ogolnie to co bym ci nie powiedzial to i tak bedziesz myslal ze jestem wiesniakiem pracujacym przy mieszaniu betonu, ale to akurat skutek uboczny przerosnietego ego. W takim razie daruje se dalsza "dyskusje". Kur.wa chyba mam ostatnio za duzo wolnego czasu. "Wiesz, ja tu przyjechalem nie temu ze w Polsce mi bylo zle," Dalej nawet nie czytalem. Nie musisz mi opowiadac swojego zycia.