Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Versacze

Featured Replies

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 61,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano

Czy tego gościa nazwalibyście gejem etc, bo nosi zielone spodnie? http://mr-vintage.bl...raz-deszcz.html

jasne, że nie. zielone spodnie są spoczko i sam sobie planuje sprawić od jakiegoś czasu. tylko zdecydowanie coś w ciemniejszego.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja bym go podejrzewal o bycie gejem - spojrzcie na jego dlonie i ogolna mowe ciala - przeciez to jest lysa baba z broda. Dodajac do tego te "dziwnie" zielone spodnie...

Opublikowano

Jeśli się dobrze orientuję to gościu ma żonę, więc jeśli jest gejem to się z tym przed nią kryje :D

Opublikowano

nie takie rzeczy sie dzialy na swiecie

Opublikowano

Moze nie gej, ale zniewiescialy - na pewno.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

320646_251749168190577_194185757280252_850815_8129267_n.jpg

311503_251749291523898_194185757280252_850818_2197741_n.jpg

318277_251749254857235_194185757280252_850817_1966902_n.jpg

:sorcerer:

Opublikowano

Ja (pipi)ę...

Opublikowano

No wlasnie, o co? ;>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Patrząc na rysy twarzy tego gościa, to wnioskuję, że może być z Mongolii, gdzie takie "kiecki" są strojem ludowym. Ale i tak fail.

Opublikowano

Lubie originalsy adidasa oto moja kolekcja bluziw <flame on> nie umiem inaczej wrzucić fot więc przepraszam za jakość :(

http://imageshack.us...1/zdjcierj.jpg/

co ciekawsze sztuki z opisem:

http://imageshack.us.../zdjcie1sk.jpg/ star wars football bardzo przewiewna i bardzo dziwnego materiału :)

http://imageshack.us...1/zdjcie3e.jpg/ adicolor firebird edycja goofy, aktualnie unikat, na rękawach są komiksy z goofy'im, sprany trochę.

reszta zwykłe kolorowe firebirdy. jeszcze mam kilkanaście t-shirtów ale to moze później. butków aktualnie nie mam originalsów, wszytskie aktualnie dojechałem, miałem świecące w ciemnosci (same z siebie :)) g5 ale były tak kiepsko wykonane ze w pół roku mi popękały (właściwie to były 95% plastik :)) miałem adicolory superstars do których mozna było robić własne kolory pasków (były wymieniane) no i tyle z perełek :) a tak to tona zwykłych superstarów/tramków.stan smiths-ów adidasa

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Pozycz od Soula airmaxy i gitara :potter:

Opublikowano

Jeden chce sprzedać bo i tak nie chodzę więc.....

Opublikowano

Po jednym z ostatnich postów Mr Vintage, zastawiam się nad zakupem koszuli ze spinkami. Gdzie dostane coś fajnego semi-casual do 150 PLN najlepiej jeszcze jakby była czarna :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jak ktoś chce, mam zaproszenia na TENISUFKI.EU

- pm

no (pipi) :D 2 lata czekam

Opublikowano

jak ktoś chce, mam zaproszenia na TENISUFKI.EU

- pm

Spoko, ale najpierw mógłbyś wyczyścić skrzynkę ;) Ja bardzo poproszę takie zaproszonko.

Opublikowano

pierdyknij mi też jedno banny :)

Opublikowano

ok ok. na skrzynke(wyczyscilem) walnijcie adresiki email , wieczorem poźnym powysylam.

Edytowane przez banny