Skocz do zawartości

Lokalizacje PL

Featured Replies

Opublikowano

Kupić możesz, ale czy będzie to wersja PL to zależy od wydawcy. Gry Ubisoftu są chyba tylko z agielską ścieżką nawet w polskim sklepiku.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 135,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie tak czytam sobie od czasu do czasu ten temat i nie wiem czy to się smiać czy płakać. Niektórzy piszą tu że są pokrzywdzeni bo infamous tylko pl., inni że brak wystarczającej znajomości to upoś

• Konstruktywna krytyka jest jak najbardziej na miejscu, ale już protestowanie przeciwko wersji pl. to egoizm i brak wyobraźni. Nie od razu rzym zbudowano więc wykażmy sie cierpliwością i wyrozumiałości

• pastwią sie bo cenega slabo tłumaczy, powoduje spięcia z patchami i nie daje wyboru języka   wiecie co mnie w(pipi)ia? to że co chwile we wszystkich tematach niedouczeni ludzie albo "patrioci" piszą

Opublikowano

Witam mam takie pytanie.Czy dodatek do sleeping dogs The Year of the Snake na psn store jest z polskimi napisami?Z góry dziękuje za odpowiedz.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Lokalizacja w KZ3 to parodia, ale jakże śmieszna dzięki temu! Gram tylko na dubbingu PL w tą grę  i mam ubaw po pachy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Przymierzam się do kupna "TLOU Edycja Gry roku".

Na PS Store jest napisane, że gra jest po polsku. Natomiast wersja pudełkowa jest po angielsku. I pytanie, czy wersja pudełkowa zawiera także język polski ?

Czasami było tak, że pudełko było po angielsku i instrukcja, a podczas uruchomienia gry mieliśmy wybór języka.

Proszę o odpowiedź.